Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ceylooo tez zamanda seninkinide sevelim inşaalllaaahh..

inşşş canım önce yiğenlerimi seveyimde sıra benimnkilere de gelir inşşşş

kızzzz rabbim 2 . hamilelikerinizdeee sizedeeeeeeeeee yediz bebişler versinnnnnnn inşşşşşşş didoş ve ebrar karısııııııı

waay hainler waaay
vayy sahtekarlar vaaay..
bizde burda bekleyip duralım kızlar zahmet edipde yazacak diyeee..

yine bi msn çeti söz konusu..yarında gelirsiniz msnde yaptıgınız geyiğin boynuzlarını burada sündürürsünüz.

Yürüyün gözüme gözükmeyiiin..

allaım onları bizden beşbeter etsin inşşşş
figene 6 tız öznura 7 iz versin rabbim o zaman görürüm sizleri gıcık karılarr
hırslarını alamadılar açtırcaklar kutuyu şimdi
hee geldikk ne olduuu msn de azıcık delüüü ettikte kızlarrrrrrrrr ondandır canlarımmmm kızz bakkk rahat dur konuyu burdada açtırma bakkkkkk kötü olur herkes almaya kalkar ona göreeee
süpersin ceylinimmmm
Peki bişi sorcam ayşe kim? Ayrıca kabul et şişkosun:)

tam üstüne bastın

bak hala konuşuyoooooo sus lennnnnnnnnnnnn
allah sana 5 kere arka arkaya altız versin

ben hem buraya hem msn yazıyodum o yüzden bu karılara laf yetiştiremedim yaaa ayrıca ayşem ve ben sürekli hadi topiğe gelin dedik bu karılara ama geyiği sürdürdüler dimi kız ayşeeeeeeeeeeeee

ayşe ebrar kuşum yavvvvv
sensin şişko lennnnnnnnnnnnnnnnnn
allahhhhhhhhhhhhh ne güsel açıkladı seni didemmmm
ya git ya allah sana önce yediz sonra beşiz versin emi aralarında 1 yaş fark bile olmasın
offf offfffffffff sen kendini kurtar öncedeeeee bu göbekle nasıl 2 ciyi doğurcann belkim 2 i olcakkkkkk

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bak hala konuşuyoooooo sus lennnnnnnnnnnnn
allah sana 5 kere arka arkaya altız versin
oyyyy oyyyyyyyyyyy olmuycak duaya aminmi diyon laaaaaaaa

ben hem buraya hem msn yazıyodum o yüzden bu karılara laf yetiştiremedim yaaa ayrıca ayşem ve ben sürekli hadi topiğe gelin dedik bu karılara ama geyiği sürdürdüler dimi kız ayşeeeeeeeeeeeee

kısaca canım kaçtık diyindeeeeeeeeee şuna b karılara laf yetiştiremiyoz kaçtık diyin de herkes bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…