Bak gene kırmıştın beni ama adaşıma dua et terbiyesiz insan hadi barışayım madem:)
pes artık pes yani size pessssssssssssssssssssssss
hadi cnm güle güleeeee öptümmmmneyse karılar benim işlerim var malumm gezmelerdeyimmmmm ondannn dolayı dolaşayım azıcık gene gelirimmmmm
başlıycam şimdi senin hamilelik psikolojine haaaaaaaaaaaa
onca çiçek gönderdim lennnnn başka karı olsa alır onları çiçekçi dükkanı açardı bi yaranamadım saaaaa
sensin şişkoooooooooooooooooooooooooooo Eki Görüntüle 125488 bak sen aynı sennnnnnnn
ha şöyleeeee
hadi cnm güle güleeeee öptümmmm
eeee sizler örnek oldunuz handan laaaa sen böle küserek alınarak nazlanarak yeni nesil hamilelere örnek oldunuz.olmayada devam ediyonuz
bacım kendinle karıştırmaaa laaaaa bend ebu kadannn göbek varmııııı allasenn:86::86::86:
bacım kendinle karıştırmaaa laaaaa bend ebu kadannn göbek varmııııı allasenn:86::86::86:
güüüül nördün gelen giden yok demiii bacımmmmmmm
sarı sünger hoşgeldin o tirbiyesiz karıya bişey sorma benceeeeegüüüül nördün gelen giden yok demiii bacımmmmmmm
abbbooooooooooooooo aşada herkes varrr bizi seyrediyo senin yüzünden didemmmmm
kepeklimmmmmmmmmmmmmm nirdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızım sn kabul ettin ya geçen gün evet aynen beni çizmişsin dedin dideme
tirbiyesiz şimdi de inkaer ediyooo
sarı sünger hoşgeldin o tirbiyesiz karıya bişey sorma benceeeee
senin yüzündennnn
kızzz ben yokken niler ettin yine millete di bakemmmmm
valla bişey yapmadım yaaaa kafanıza taş düşse benden bilceniz hep bu gül yaptı bana şişko diyo sünger ablaaaaaaaaaaaaaaaa
ben saçsız deilim didimmm göbekliyim demedim o yönü size benziyo bacımmm karıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?