Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

anam bizde düğün resimleri koyak olmamı

olur kız koy bakalım sonra bende koyacagım bulursam gerçi hamiş ark. hiç bize demedi sizde ekleyin diye herkeş faceden bakıyo ama benim facem yok ki kocam izin vermiyo

Son düzenleme:
selammmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizz patron atölyeye gittiii.

gül abla hoşgeldinnnnn aman napak hamişler fotolarını koydu anlara baktık sonra face eklemeye başladılar gittiler kimse kalmadı hepsi face ye kaçtı inş. patron gelmezde konuşuruz azcık nasılsın

nası konuyooo bilmiyooooooommmm

bak şimdi yaz yazdıgın panel varya orda ataç varya onu tıkla dosya ekleyi tıla sonra dosya seç ordan resim seç sonra temel yükleyici diyo onu tıkla gözat de tekrar seç yükle de sonra içerige ekle de ekleniyo baya açıklayıcı oldu zannımca sana anlatayım derken bende yapayım dedim resim eklenmiş

Eklentiler

• $beybi2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
yalan dime kız afrr benim face yok gitmedim face falan hem foto da koymadım ben
hadi sende kot fotonu bakalım

o ataç nirdeeeeeeeee

..............................................................................

Son düzenleme:

gül abla hoşgeldinnnnn aman napak hamişler fotolarını koydu anlara baktık sonra face eklemeye başladılar gittiler kimse kalmadı hepsi face ye kaçtı inş. patron gelmezde konuşuruz azcık nasılsın
ohh ohhh koysunlar bakalım fotolarını sıra bie gelcek.
bize msn konuşuyoz die kızdılardı face mi kaçtılarrrrr hainler
sinirliyim şuanyaaaaa offff apartmanda 3 kiracıyız ikisi akraba yaşlı başlı insanlar bizle didişiyolar evsahibine şikayet ediyolar olmuycak şeyleri sinir insanlar. bide taşındığımızdan beri gün ısını deposu deliniyo yaptırıyoz evsahibini aradım değiştirelim kiradan düşelim die onla tartıştık. ama ben yendim önce olmaz dedi mecbur kabul ettirdim.
olan neşemin içine ettiler yafff

selaaaaaaaaaaaammmmmmmm

slm hoşgeldin arkadaşım

hoşbulduk kızlar nabersini.

anaaam noliiiii burdaaa ..herkeş face e bulasmıs biz giremioz diye niye bole yapıonuzz..

gıız sumrucuuk ben görmedim yaaa fotografını bıda kooyy..

afıır bacım bız senı merak edıoz gobişini diilki..sende koyda bakalıım.

off be sunger bi koyamadın haa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…