Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bende koyayım bari ama geri silmeyi unutmam inş. adam duysa varya

Son düzenleme:
Kızlar şu anda harika bir müzik dinliyorum belki bileniniz vardır ben bugün keşfettim farid farjad diye iranlı bir keman virtiözü ay adam şahane çalmış uçurdu beni tavsiye ederim kesin dinleyin kemen seviyorsanız

neyse sanırım burda kimse yenilerin selamını almıyo uzaktan okumak daha zevkli galiba

canım hoşgeldin sakın öyle düşünme kızlar biraz yogun bugün kendinden bahssetsene biraz ne kadarlık evlisin nerelisin ....

Afr sende hoşsun canım maşaallah hepinize

sumruuuuşşş yavruuşş pek beğendiim.. masallaahh..
hem en boy olarakda en miniciğimiz sensiin sanırsam zanlımca
gerçii ziiynebimde minişşş

Miniş derken zeynep boyda minik ama ende maşallahı var göbeğim dideminki kadar desem ne dersiniz?

UUUU afırcıım masallaaah... album kapagınızı ayrıetten begendııım. cok yakısmıssınız masallah.

hatcag arkadasım hosgeldin.ii yere geldin.amma velakın oyle sitemli konusmak yook.sırayla yazıoruuz şinciik anlat bakalım in misin cin misin sen kimsin.ufak bi cv bırak bize :82:

Ay kızlar bugün konuşmaya niyetiz yok sizin kaçıcam ha yazdığım müzisyeni okudunuzmu çok hoş diyorum kime diyorum ben:95:

Ay kızlar bugün konuşmaya niyetiz yok sizin kaçıcam ha yazdığım müzisyeni okudunuzmu çok hoş diyorum kime diyorum ben:95:

kiz ben yeni okudum valla yetisemedim :) kacmeyin be. tanimiyorum ki yazdigin müzisyeni eve gidince bi dinliyeyim :) sende resim koy kiz senide görek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…