Ay kızlar bugün konuşmaya niyetiz yok sizin kaçıcam ha yazdığım müzisyeni okudunuzmu çok hoş diyorum kime diyorum ben:95:
Ay kızlar bugün konuşmaya niyetiz yok sizin kaçıcam ha yazdığım müzisyeni okudunuzmu çok hoş diyorum kime diyorum ben:95:
kiz ben yeni okudum valla yetisemedim :) kacmeyin be. tanimiyorum ki yazdigin müzisyeni eve gidince bi dinliyeyim :) sende resim koy kiz senide görek
valla eflalim bende geldim amaaaaa benide gren nadir oldu veee saolsunlar bi teselli bile vermediler
eflaal kusuuum kızmaa kızmaaa geldim beenn..bi taraftan yazılarım vardı onları yazıodum..
anacım ben farid farjad ı cok severım..kemanı aglatan adam derler ona ..
madem bu tarzı seviyorsun bende sana bi öneride bulunayım.. Yanni den -Renegate ordada cok guzel bi keman solo var ..dinleyınce yorumunu beklıyorum.seversen bıkac sarkısını daha onerırım
Ooooh çok şükür gözün aydın hadi bakalım 10 gün sonrada kalp atışlarını gör inşallah benim bi arkadaşımda hem hamile hem kisti vardı doğumda temizlediler sorun olmuyomuş:)
Gülloooo görmemişim anacım geldiini ..benden once geldin sanırsam..
yagmur da durum ne alemde gıdıomusun teste..
hmm görmedin ozaman.. yağmur dindii gidicem ama biraz caydıydım karnım ağrıyodu şimdi geçti. gitmeye karar verdim ama canım hiç istemiyo uykum var sinirliyim
güle güle kepeklimmm inşallah iyi haber veririm nekadan ümitli olmasamda. sırf sizleri kırmamak için gidiyom. ben hiç merak etmiyom artık inanın.
hiiç sinilleeenme akıllı akıllı gitt.besmele ceek kanını veeerrr..ohh sabahda bize güzel haberler verrr inşallaah..
ben gidiyorum şimdi öptüm hepinizi..
güle güle kepeklimmm inşallah iyi haber veririm nekadan ümitli olmasamda. sırf sizleri kırmamak için gidiyom. ben hiç merak etmiyom artık inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?