Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar çok kişiden alıntı yapmayı bilmedigim için ban ayorum yapan herkese tşk ler

Ay kızlar bugün konuşmaya niyetiz yok sizin kaçıcam ha yazdığım müzisyeni okudunuzmu çok hoş diyorum kime diyorum ben:95:

kız valla baktım şimdide bizim üni saolsun müzik sitelerini geçici olarak kapattı ama sık kullanılanlara adını yazdım açılınca bakcam valla merak etiim şimdi ha

kızlar ben eve kaçar yemek yapıcam akşam misafirim var iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzzzzz

kiz ben yeni okudum valla yetisemedim :) kacmeyin be. tanimiyorum ki yazdigin müzisyeni eve gidince bi dinliyeyim :) sende resim koy kiz senide görek

Kesin dinle canım dinlendiriyor beni sakinleştirdi biraz:)) ben koyamam canım zaten yakından yok resmim hem nette resim kullanmıyorum ben.

eflaal kusuuum kızmaa kızmaaa geldim beenn..bi taraftan yazılarım vardı onları yazıodum..
anacım ben farid farjad ı cok severım..kemanı aglatan adam derler ona ..

madem bu tarzı seviyorsun bende sana bi öneride bulunayım.. Yanni den -Renegate ordada cok guzel bi keman solo var ..dinleyınce yorumunu beklıyorum.seversen bıkac sarkısını daha onerırım

valla eflalim bende geldim amaaaaa benide gren nadir oldu veee saolsunlar bi teselli bile vermediler

Ne tesellisi canım ne oldu ki ben sabahda zaten birden çıktım daha doğrusu pc bozukya kapanıp kapanıp sonunda bana çığlık attırdı:95:

Hoşgeldniz yani örgü örmedim size geldim ben olmazki:)) canım ben keman seviyorum bugün şu eurovision şarkısı varya onu dinliyim dedim netten beğeniyorumda onu dinlerken keman dinliyim dedim baktım bu adamı övüyor herkes dinledim mest oldum yani senin dediğinede bakıyım hemen

Ooooh çok şükür gözün aydın hadi bakalım 10 gün sonrada kalp atışlarını gör inşallah benim bi arkadaşımda hem hamile hem kisti vardı doğumda temizlediler sorun olmuyomuş:)

doktorumda öyle söyledi ama meraklanıyorum bende işte of yemek yemedim çok acıktım...
bu arada resimler fln çok güzel ben biraz yoğunum geç takip ediyorum

Kızlar alıntı yapmayı tarif edeyim şimcik aşağıda alıntı yap yazıyorya onun yanında artı işareti var alıntı yapmak istediğiniz mesajlarda artıya tıklayın zaten işaretlendiğini görürsünüz en son ki mesajda alıntı yap seçeneğine tıklayın ya da cevap verede tıklayabilrisiniz oluyor çok kolay

kızlar size iyi akşamlar ben kaçar haydin öpüldünüzzzzzzz bysssssss

Gülloooo görmemişim anacım geldiini ..benden once geldin sanırsam..
yagmur da durum ne alemde gıdıomusun teste..

hmm görmedin ozaman.. yağmur dindii gidicem ama biraz caydıydım karnım ağrıyodu şimdi geçti. gitmeye karar verdim ama canım hiç istemiyo uykum var sinirliyim

hmm görmedin ozaman.. yağmur dindii gidicem ama biraz caydıydım karnım ağrıyodu şimdi geçti. gitmeye karar verdim ama canım hiç istemiyo uykum var sinirliyim

hiiç sinilleeenme akıllı akıllı gitt.besmele ceek kanını veeerrr..ohh sabahda bize güzel haberler verrr inşallaah..
ben gidiyorum şimdi öptüm hepinizi..

güle güle kepeklimmm inşallah iyi haber veririm nekadan ümitli olmasamda. sırf sizleri kırmamak için gidiyom. ben hiç merak etmiyom artık inanın.

Kızlar bugün sohbetinize doyum olmuyor bende kalkıyorum hoşçakalın

güle güle kepeklimmm inşallah iyi haber veririm nekadan ümitli olmasamda. sırf sizleri kırmamak için gidiyom. ben hiç merak etmiyom artık inanın.

Gül tahlilmi yaptıracaskın hadi hayırlısı sabah alırız iyi haberini inşaallah ben çıkıyorum şimdi hoşçakal

merhaba hanımlar nasılsınızzz ne var ne yokkkk ben yokken neler olduu bakalımmmmmm

hiiç sinilleeenme akıllı akıllı gitt.besmele ceek kanını veeerrr..ohh sabahda bize güzel haberler verrr inşallaah..
ben gidiyorum şimdi öptüm hepinizi..

oh kizlar cikolata krizim tutmustu. buldum birinden yedim. ay benim iki gündür baya bi istahim acildi ya. iki gündür midem yanmiyo ondan galiba. dün aksam yemeginden sonra meyva falan yedim. dus aldim ciktim gece yatmadan yine acikmistim kraker yedim :) bugünde evden birseyler getirmistim ögle arasina kadar onlar bitti canimda kizarmis patates istemisti onu yedim simdi cikolata krizi gecti birazdan yine acikirim. ayyy nolacak benim halim ya. en son tartildigimda 7,5 kilo olmustu aldigim kilo

sen merak etme bakalim aksam bebek ceeeeeeeeee derse sasma :) insallah abla cikar kanda. inanki dualarim seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…