Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

neyse kızlarrrr ben çıkıyorum akşama kursum var yarın görüşürüz inşşşşşşş çok öpüyorum sizleriiiiiiii

Hahhaha bu senden beklenilir soruydu zaten:)

yuh derim çüş derim oha derimm
olamaz derimm.
olsa fotoda cıkardı derimm..

didem bezelye yutmus bır karıncadır.. ona ulasamaz kımsecıkler..

Yaaa istersen bi foto çekem de gönderem bu fotolar yazın fotoları kızım:)

Günaydın millet anaaam kimse yok neysem hepinize kocaman merhaba güüüüüüüüül çabuk gel sonucu yaz bize:)

kızlar hepiciğinizee günaydınllarrr gül ve bizim için heyecanlı bir gün güzel haberlerini alırız inşallaaahhh...

İnşallah canım Allah gülün yüzüne gülsün inşallah bugün:) Sen nasılsın ağrıların azaldı mı doktor ne dedi sana? Tahlil falan verdiydin?

kızlar hepiciğinizee günaydınllarrr gül ve bizim için heyecanlı bir gün güzel haberlerini alırız inşallaaahhh...
günaydın canım inş. Güzell haberler alırız

günaydın canım yaaa hala sinirim geçmedi nefret ediyorum burdaki insanlardan onun dışında iyiyim allah şükür sen nasılsın bebiş nasıl?
ah canım ya yeter ama artık boşver gitsin yazık bebişi üzme artık
bizde iyiyiz çok şükür bebik iyi teyzesi acıkmış sadece şimdi karnımızı doyuracazz

sadece zeyzey mi var kız burdaa günayydıbnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amanda amann nimetimm kuşumm görmemişim seni bidenemm

kızım sende bir garipsin hastayım diyip hastaneye gidiyon doktor teşhis için bişiler istiyo yaptırmıyon bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bee:)
kız s.o. Gittim orada dedi aile hakimi idrar thlili yaptır diye orada yapılmıyor.. Doğum hastanesindeki doktorumda bu hafta yokmuş. Ağrılarda azalınca vazgeçtim...

tişikkür ederimmm canımm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…