merhaba hanımlar nasılsınızzz ne var ne yokkkk ben yokken neler olduu bakalımmmmmm
neyse kızlarrrr ben çıkıyorum akşama kursum var yarın görüşürüz inşşşşşşş çok öpüyorum sizleriiiiiiii
UUUU afırcıım masallaaah... album kapagınızı ayrıetten begendııım.cok yakısmıssınız masallah.
hatcag arkadasım hosgeldin.ii yere geldin.amma velakın oyle sitemli konusmak yook.sırayla yazıoruuzşinciik anlat bakalım in misin cin misin sen kimsin.ufak bi cv bırak bize :82:
yuh derim çüş derim oha derimm
olamaz derimm.
olsa fotoda cıkardı derimm..
didem bezelye yutmus bır karıncadır.. ona ulasamaz kımsecıkler..
memnun oldum sen söyle adını blki bulurum ben
Zeynep benim adım canım:)
valla eflalim bende geldim amaaaaa benide gren nadir oldu veee saolsunlar bi teselli bile vermediler
güüüül ne tesellisi sana sopa vercem şimdi git şu desti yaptıııır:)
kızlar hepiciğinizee günaydınllarrr gül ve bizim için heyecanlı bir gün güzel haberlerini alırız inşallaaahhh...günaydın millet anaaam kimse yok neysem hepinize kocaman merhaba güüüüüüüüül çabuk gel sonucu yaz bize:)
günaydın zeyzey nasılsın kuşumm
sadece zeyzey mi var kız burdaa günayydıbnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın zeyzey nasılsın kuşumm
kızlar hepiciğinizee günaydınllarrr gül ve bizim için heyecanlı bir gün güzel haberlerini alırız inşallaaahhh...
bende durum normall ağrım çok azzz.. Tahlil yaptırmadım....inşallah canım allah gülün yüzüne gülsün inşallah bugün:) sen nasılsın ağrıların azaldı mı doktor ne dedi sana? Tahlil falan verdiydin?
bende durum normall ağrım çok azzz.. Tahlil yaptırmadım....
günaydın canım inş. Güzell haberler alırızkızlar hepiciğinizee günaydınllarrr gül ve bizim için heyecanlı bir gün güzel haberlerini alırız inşallaaahhh...
ah canım ya yeter ama artık boşver gitsin yazık bebişi üzme artıkgünaydın canım yaaa hala sinirim geçmedi nefret ediyorum burdaki insanlardanonun dışında iyiyim allah şükür sen nasılsın bebiş nasıl?
amanda amann nimetimm kuşumm görmemişim seni bidenemmsadece zeyzey mi var kız burdaa günayydıbnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız s.o. Gittim orada dedi aile hakimi idrar thlili yaptır diye orada yapılmıyor.. Doğum hastanesindeki doktorumda bu hafta yokmuş. Ağrılarda azalınca vazgeçtim...kızım sende bir garipsin hastayım diyip hastaneye gidiyon doktor teşhis için bişiler istiyo yaptırmıyon bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bee:)
tişikkür ederimmm canımm benimmmgünaydın canım inş. Güzell haberler alırız
ah canım ya yeter ama artık boşver gitsin yazık bebişi üzme artık
bizde iyiyiz çok şükür bebik iyi teyzesi acıkmış sadece şimdi karnımızı doyuracazz
amanda amann nimetimm kuşumm görmemişim seni bidenemm
tişikkür ederimmm canımm benimmm
reglime bir hafta kaldı eğer gecikirse tam eşimin yaşgününde test yaptıracağım..hamile haberini alırsam çokta güzel bir süpriz hazırlayacağım.. aklıma yazdım...reca ederim hayatımm
güzeeeelciğimmm günaydınnnnn....huu huuuu kıslaaarrr
Güzel günler olsun insallahhh..
Napıosunuz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?