Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım senin derdine düştük onu es geçtik haklısın başınız sağolsun allah size ve ailesine sabırlar versin....

:26::26::26::26:bayağa utandım şimdi biz bebk için üzülürken o konuyu atladık
canım başınsaolsun allah rahmet eylesin ölen kişiye

günaydin kizlarrrr.

gül abla basin sagolsun. adetinin gecikmesi icinde doktora mutlaka git. cok dua ettim ama nasip iste abla. üzülme lütfen.

kizlar ya hamilelikte sac kesilir mi?

günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:

günaydin kizlarrrr.

gül abla basin sagolsun. adetinin gecikmesi icinde doktora mutlaka git. cok dua ettim ama nasip iste abla. üzülme lütfen.

günaydın canım
saç kesilmesi konusunu bende araştırdım hiçbir sakıncası yok sadece söylenenler hurafeden ibaret
dini açıdan hiçbir sakıncası yokmuş canım

kim ölmüş kim kime ne yapmış anlatın bakıym hiç geçmiş okuyamam
gül karısı yaptırdınmı kan tahlili ne çıktı

kim ölmüş kim kime ne yapmış anlatın bakıym hiç geçmiş okuyamam
gül karısı yaptırdınmı kan tahlili ne çıktı

tatlım gülün test sonucu maalesef negatif ayrıca yakın bi komuşuları ölmüş
bizde bebek için bişeyler yazınca başsağlığı dilemeyi unuttun
gül de bize fırça çekti

tatlım gülün test sonucu maalesef negatif ayrıca yakın bi komuşuları ölmüş
bizde bebek için bişeyler yazınca başsağlığı dilemeyi unuttun
gül de bize fırça çekti

haaaaaaaaaaaaa
gül başın saolsun tatlım mekanı cennet olsun kimse kimseye fırça kaymasın ama

Son düzenleme:

Gülüm hayırlısı olsun ama bu adet gecikmelerinin çaresine bakmak lazım bence hemen doktora görün adet olmayı bekleme bende bekliyordum meğer kist oluşuyormuş ilaç verip adet olmanı sağlıyorlar sonra da tedaviye başlıyorlar... Bu arada başınız sağolsun komsunuza üzüldüm Allah ailesine sabır ihsan eylesin

gülllllllllllllll kızzzzzzzzzzzzzzzzzz hemen doktora git kuşum bu böle olmayacak

Günaydın hanımlar

Gül canım benim üzüldüm bende çok umutluydum ama en çok sen üzüldün tabiki bu ruh haliyle sitem etmekde haklısın biz zorladık seni ama kötü niyetimizden değil güzel haberi bir an önce al diye Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım mutlu bir evliliğin var Allah bozmasın bebeklede taçlandırsın doktora gitmekle en iyisini yapıyorsun adet gecikmende muhtemelen stresten canım bir an önce kafanı dağıtacak bişey bulman lazım fiziksel bir sorun olduğunu sanmıyorım psikolojik kesinlikle kafanı dağıtacak bir hobi bulsan gerçi yoğun çalışıyorsun zaten yoruluyorsun yazdıklarıma kızmazsın umarım bu arada başın sağolsun ölüm haberlerinde bende fena oluyorum benimde sağolsun annem pat diye haber verir şu komşu öldü diye

Kızlar bişey yazacam kızmayın ha benim adamda maşaallah süphanallah bir iyilik hali varki sormayın sevgi pıtırcığı oldu sürekli canım aşkım diyor gerçi hep öyle derde bu sefer farklı sabahda sen çok güzelleştin git gide güzelleşiyorsun diyor tam tersi yüzüm lekelendi hep iyice çirkinleştim birde popom büyüdü üzlüüyorum diye mi öyle diyor bu adam ya da benim hoşlanmıycam bir isteği var ona mı yer yapıyor ne dersiniz?

eflalimmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
ya bugün topic ne uyuz böle yaaaaaaaaaaaaa

günaydin kizlarrrr.
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:

kızlar hoşgeldiniz günaydınlarrr annemlerle kameradan konuştuğum için biraz yazamadım kusura bakmayın................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…