canım senin derdine düştük onu es geçtik haklısın başınız sağolsun allah size ve ailesine sabırlar versin....yaaa insan bi başsağlığı diler kızlar yaaaa. dünde böle bir sorunumu yazdım kimse bişi demedi bugünde. ölü var diyom yorum yapmıyonuz.bişi yazmıyonuz. ben herkesin derdine bişiler yazmaya çalışıyom. neyse.
yaaa insan bi başsağlığı diler kızlar yaaaa. dünde böle bir sorunumu yazdım kimse bişi demedi bugünde. ölü var diyom yorum yapmıyonuz.bişi yazmıyonuz. ben herkesin derdine bişiler yazmaya çalışıyom. neyse.
günaydin kizlarrrr.
gül abla basin sagolsun. adetinin gecikmesi icinde doktora mutlaka git. cok dua ettim ama nasip iste abla. üzülme lütfen.
kizlar ya hamilelikte sac kesilir mi?
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
günaydın canım
kim ölmüş kim kime ne yapmış anlatın bakıym hiç geçmiş okuyamam
gül karısı yaptırdınmı kan tahlili ne çıktı
tatlım gülün test sonucu maalesef negatif ayrıca yakın bi komuşuları ölmüş
bizde bebek için bişeyler yazınca başsağlığı dilemeyi unuttun
gül de bize fırça çekti
günaydın kızlarrrrr akşam gittim o yağmurda ıslana ıslana testi yaptırdım sırf sizleri kırmim diye malesef kocaman birrr 0,5 rakamııı. ben biliyodummm ondan o yolları çileyi çekmek istemiyodum. gitmyodum.
ama budan snra kimseyi dinlemicem kusura bakmayın.
neyseeeeee moralim çok bozuk hem bu konuya. şansıma tükürim.
hemde sabah sabah benim gerizekalı şip dudak kardeşim bok var sanki sabahdan heberi vercekya çaldırıp duruyo yolda işe nasıl geldim bilemedim merakdan neyse aradım burdan.
çok sevdiğim bi komşumuz vardı o ölmüş onu haber veriyo sabah sabah.sinirden öldüm işe gelesiye.
kontrum yok biliyo ne çaldırıp duruyon.tansiyon hastasıyım biliyolar hala beni burda tedirgin etmeye devam ediyo.ben çocuklara bişi oldu sanıyom korkuyom gerzek anlamıyo geçen anlattım böyle yapma bak diye yok anlamıyo.
neyse kızlar azcık sakinlim. görüşürüz.
günaydın eflalcim
günaydin kizlarrrr.
gül abla basin sagolsun. adetinin gecikmesi icinde doktora mutlaka git. cok dua ettim ama nasip iste abla. üzülme lütfen.
kizlar ya hamilelikte sac kesilir mi?
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
kızlar hoşgeldiniz günaydınlarrr annemlerle kameradan konuştuğum için biraz yazamadım kusura bakmayın................Günaydın hanımlar
Gül canım benim üzüldüm bende çok umutluydum ama en çok sen üzüldün tabiki bu ruh haliyle sitem etmekde haklısın biz zorladık seni ama kötü niyetimizden değil güzel haberi bir an önce al diye Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım mutlu bir evliliğin var Allah bozmasın bebeklede taçlandırsın doktora gitmekle en iyisini yapıyorsun adet gecikmende muhtemelen stresten canım bir an önce kafanı dağıtacak bişey bulman lazım fiziksel bir sorun olduğunu sanmıyorım psikolojik kesinlikle kafanı dağıtacak bir hobi bulsan gerçi yoğun çalışıyorsun zaten yoruluyorsun yazdıklarıma kızmazsın umarım bu arada başın sağolsun ölüm haberlerinde bende fena oluyorum benimde sağolsun annem pat diye haber verir şu komşu öldü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?