Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnn gül ablacım hakkında hayırlısı olsun bakalım doktora gittiginde gecikmeye ne diyecek komuşun içinde başın saolsun allah mekenını cennet nasip etsin

ay alemsin haa ya tadını çıkarmak yerine altından bişey çıkarmaya çalışıyon
walla ne diyeyim ki

öncelikle kuşum neden kızalım yaaaaaaa
anam sen altında bişey arama boşver sefasını sür benimkide senin dediğin gibi amaan altında ne arıyacam mutlu mutlu yaşıyom sende öle yap

eflalimmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
ya bugün topic ne uyuz böle yaaaaaaaaaaaaa

Hoşbuldum kuşum dünden beri uyuz burası kisme kimseyle konuşmaz oldu hani şu merkür falan diyorlarya ondan mı etkileniyor nedir millet:86: ay aslında fala giriyor kız ben terazi burcuyum yükselenim başak terazileri çok zor bir sene bekliyormuş özellikle nisan ayında büyük değişiklikler başlıyacak sorumlukları artacak diyor acaba neden ay nasıl sinir oldum eşimde başak oda para konusunda tutumlu olmayı öğrenecekmiş bana karşı olmasında

hıhhhhh tamam sende burç yorumlarına bak bundan sonra gül abla rüya yorumlasın sende haftalık burç yorumla canım ben akrep eşimde akrep bizi neler bekliyo anlat bakam

canım hayırlısı olsun evet dediğin gibi dr gideceksin en azından
ama lütfen üzülme bu kadar

günaydın canım allah kolaylıklar versin sana da senin işin de çok zor be kardeşim

sorma canım yaa yapıcak bişey yok ama çok dank ederse bırakırı işi

yokyaaaa üzülmyom artıkk ben sildim kafadan artık olmuycak die. takmıycam.

hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır demişler
bu arada başın sağolsun

kızlar hoşgeldiniz günaydınlarrr annemlerle kameradan konuştuğum için biraz yazamadım kusura bakmayın................
hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmmmm

kı dünür hoşgeldinnnnn sabah sabha uyku hali az sonra herkeş açılır merak etme gene bu karılar kudurur
sende hoşgeldin kuşummm
valla ne bili kız geldim hepsi bi garip

acep ne değişiklik yaşıycan
valla dün ben bu karıları bıraktığımda uyuz değldi bu topic

ay dün akşam neim kocada bi alemdi çok yorgundu uykusu vardı ama ben bırakırmıyım böyle öptüm kokladım bi mutlu göreceniz dedim hoşuna gitti sonra dedim birisi gelse sana sorsa aşkınızı nasıl itiraf edersiniz dese ne dersin dedi o diyoki her akşam eve gidiyom derim dedi e dedim onu herkes yapıyo ama ben ark. hiç eylenmeden hemen geliyom dedi tamam dedim azcıkta oynadım adamla sırnaştım falan tam adam hadi diyecekti ay dedim neyse benim mutfakta işim var dedim gittim garibimin hevesi kursagında kaldı ....

ay alemsin haa ya tadını çıkarmak yerine altından bişey çıkarmaya çalışıyon
walla ne diyeyim ki

öncelikle kuşum neden kızalım yaaaaaaa
anam sen altında bişey arama boşver sefasını sür benimkide senin dediğin gibi amaan altında ne arıyacam mutlu mutlu yaşıyom sende öle yap

Ay sefasını sürüyorum sürmem mi hiç bulmuşum lokum gibi adamı dünki beni kızdıran meseleyi hiç açmadım o da hiç bişey demedi altından çıkacakda bişey ben tabiki o zaman onun saçını başını yolacam:86: işet insan kocasını tanır anlar planı olduğunu:86: ay dün annem diyorki sen ne kocanla kötü oluyorsun hiç sorma ona aç kaynanana sor ortalığı karıştıyor madem öğren dedi bende tamam dedim ama kontörüm yoktu eşime dedim yükleyecek o zaman arayıp sorarın belki gerçi sallamıyorum artık ay ama anamda komik kadın bana kızıyor ben sana demiyormuyum şunlar için kocanla kötü olma diye

kızımmmm siz benden fenasınız
anneleri dinleyelim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
huu şişmaanlaar..
sen çok farklısın ya obezzzzz

hıhhhhh tamam sende burç yorumlarına bak bundan sonra gül abla rüya yorumlasın sende haftalık burç yorumla canım ben akrep eşimde akrep bizi neler bekliyo anlat bakam

Ay yok ben anlamaa kız zaten fal oluyor o işin dalgasındayım ben ama benim kaynana profesör bu konuda kadın beni ifrit ediyor ya anne bu fal diyorum yok ay nasıl meraklı tamam burçlar varda gelecekde şu olacak kısmı fala giriyor yani

acaba nedir nedir buldum bebek:86:

ay kız ne fenasın benimki de bu aralar çok yorgun tık yok aslında işime geliyor canım istemiyor hiç ama adamın gözü kaymasın dışarıya diye haftada birde olsa yapıyım bari diyorum:86:

kizlar bu arada ben cok iyi birsey denedim bugün. hani hepimiz hep acikiyoruzya. birde benim canim yemekten sonra acayip bi cikolata istiyo bu aralar. ben sabah yanima findik badem kuru üzüm aldim. atistirmak icin. biravuc findikla kuru üzüm yedim sabah. cok doyuruyo bu ya. sandvic hazirlamistim kendime dün aninda yedim birini simdi ise biri yarim bekliyo öyle. findik kuru üzüm falan damir eksikligi olanlar icinde cok iyimis. bi söyleyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…