Kızlar bişey yazacam kızmayın ha benim adamda maşaallah süphanallah bir iyilik hali varki sormayın sevgi pıtırcığı oldu sürekli canım aşkım diyor gerçi hep öyle derde bu sefer farklı sabahda sen çok güzelleştin git gide güzelleşiyorsun diyor tam tersi yüzüm lekelendi hep iyice çirkinleştim birde popom büyüdü üzlüüyorum diye mi öyle diyor bu adam ya da benim hoşlanmıycam bir isteği var ona mı yer yapıyor ne dersiniz?
Kızlar bişey yazacam kızmayın ha benim adamda maşaallah süphanallah bir iyilik hali varki sormayın sevgi pıtırcığı oldu sürekli canım aşkım diyor gerçi hep öyle derde bu sefer farklı sabahda sen çok güzelleştin git gide güzelleşiyorsun diyor tam tersi yüzüm lekelendi hep iyice çirkinleştim birde popom büyüdü üzlüüyorum diye mi öyle diyor bu adam ya da benim hoşlanmıycam bir isteği var ona mı yer yapıyor ne dersiniz?
eflalimmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
ya bugün topic ne uyuz böle yaaaaaaaaaaaaa
eflalimmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
ya bugün topic ne uyuz böle yaaaaaaaaaaaaa
günaydın afr cim hoşgeldin
Hoşbuldum kuşum dünden beri uyuz burası kisme kimseyle konuşmaz oldu hani şu merkür falan diyorlarya ondan mı etkileniyor nedir millet:86: ay aslında fala giriyor kız ben terazi burcuyum yükselenim başak terazileri çok zor bir sene bekliyormuş özellikle nisan ayında büyük değişiklikler başlıyacak sorumlukları artacak diyor acaba nedenay nasıl sinir oldum eşimde başak oda para konusunda tutumlu olmayı öğrenecekmiş bana karşı olmasında
canım hayırlısı olsun evet dediğin gibi dr gideceksin en azından
ama lütfen üzülme bu kadar
günaydın canım allah kolaylıklar versin sana da senin işin de çok zor be kardeşim
yokyaaaa üzülmyom artıkk ben sildim kafadan artık olmuycak die. takmıycam.
hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmmmmkızlar hoşgeldiniz günaydınlarrr annemlerle kameradan konuştuğum için biraz yazamadım kusura bakmayın................
sende hoşgeldin kuşummmkı dünür hoşgeldinnnnn sabah sabha uyku hali az sonra herkeş açılır merak etme gene bu karılar kudurur
acep ne değişiklik yaşıycanHoşbuldum kuşum dünden beri uyuz burası kisme kimseyle konuşmaz oldu hani şu merkür falan diyorlarya ondan mı etkileniyor nedir millet:86: ay aslında fala giriyor kız ben terazi burcuyum yükselenim başak terazileri çok zor bir sene bekliyormuş özellikle nisan ayında büyük değişiklikler başlıyacak sorumlukları artacak diyor acaba nedenay nasıl sinir oldum eşimde başak oda para konusunda tutumlu olmayı öğrenecekmiş bana karşı olmasında
ay alemsin haa ya tadını çıkarmak yerine altından bişey çıkarmaya çalışıyon
walla ne diyeyim ki
öncelikle kuşum neden kızalım yaaaaaaa
anam sen altında bişey arama boşver sefasını sür benimkide senin dediğin gibi amaan altında ne arıyacam mutlu mutlu yaşıyom sende öle yap
nolsun bacım çok isteksiz bi şekilde uyanıp işe geldim
şimdide çalışmaya çalışıyorum
huu şişmaanlaar..
isteksiz olunca insan içinden hiç birşey gelmiyor.
ne çalışmak istiyor ne de başka bişey yapmak yatıp uyumak istiyorum ben
kızımmmm siz benden fenasınızay dün akşam neim kocada bi alemdi çok yorgundu uykusu vardı ama ben bırakırmıyım böyle öptüm kokladım bi mutlu göreceniz dedim hoşuna gitti sonra dedim birisi gelse sana sorsa aşkınızı nasıl itiraf edersiniz dese ne dersin dedi o diyoki her akşam eve gidiyom derim dedi e dedim onu herkes yapıyo ama ben ark. hiç eylenmeden hemen geliyom dedi tamam dedim azcıkta oynadım adamla sırnaştım falan tam adam hadi diyecekti ay dedim neyse benim mutfakta işim var dedim gittim garibimin hevesi kursagında kaldı ....
anneleri dinleyelim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ay sefasını sürüyorum sürmem mi hiç bulmuşum lokum gibi adamı dünki beni kızdıran meseleyi hiç açmadım o da hiç bişey demedi altından çıkacakda bişey ben tabiki o zaman onun saçını başını yolacam:86: işet insan kocasını tanır anlar planı olduğunu:86: ay dün annem diyorki sen ne kocanla kötü oluyorsun hiç sorma ona aç kaynanana sor ortalığı karıştıyor madem öğren dedi bende tamam dedim ama kontörüm yoktueşime dedim yükleyecek o zaman arayıp sorarın belki gerçi sallamıyorum artık ay ama anamda komik kadın bana kızıyor ben sana demiyormuyum şunlar için kocanla kötü olma diye
sen çok farklısın ya obezzzzzhuu şişmaanlaar..
hıhhhhh tamam sende burç yorumlarına bak bundan sonra gül abla rüya yorumlasın sende haftalık burç yorumla canım ben akrep eşimde akrep bizi neler bekliyo anlat bakam
hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmmmm
sende hoşgeldin kuşummm
valla ne bili kız geldim hepsi bi garip
acep ne değişiklik yaşıycan
valla dün ben bu karıları bıraktığımda uyuz değldi bu topic
ay dün akşam neim kocada bi alemdi çok yorgundu uykusu vardı ama ben bırakırmıyım böyle öptüm kokladım bi mutlu göreceniz dedim hoşuna gitti sonra dedim birisi gelse sana sorsa aşkınızı nasıl itiraf edersiniz dese ne dersin dedi o diyoki her akşam eve gidiyom derim dedi e dedim onu herkes yapıyo ama ben ark. hiç eylenmeden hemen geliyom dedi tamam dedim azcıkta oynadım adamla sırnaştım falan tam adam hadi diyecekti ay dedim neyse benim mutfakta işim var dedim gittim garibimin hevesi kursagında kaldı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?