Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

inşallah allah sölemiştir canım...ben 1,5 yıllık evliyi korunmayı bırakalı 1 yıl oldu ama bebiş yok bende geçen hafta doktora gittim polikistik over varmış adetin 2.3. günü gel bi muayene edelim dedi bakalım adetim herazamanki gibi gecikti onu bekliyorum...inşallah iyileşmiştir yaran..pek, korunmayı bırakınca hemen hamiş kalabilirsin dedimi doktorun...

Son düzenleme:

cnm bak aklıma gelenler arda-kaan-uğur-kerem-furkan-taha-mert-orçun-tolga-barış-hakan-gökhan-ömer-emre-eren umarım beğendirirsin eşine birini

yusuf ismini benim de en yakın arkadaşımdan biri ve aynı zamanda iki taraftan akramiz olan bir arkadaşım koyacak ogluna. bende o yüzden yusuf istemiyorum. cenk ismi de güzel birde ben utku ismini çok begeniyorum birde barış ismi güzel savaştan iyidir dimi yani. hayırlısı olsun ama çocuga hayırlı bir isim koymak anne bananın en büyük vazifelerinden biridir. bence eşinle bunuda konuş. hatta kuranda geçen erkek isimlerinden birini koymaya gayret edin. pusat ismi kuranda geçmiyordur. eşin dindar biri ise ona böyle söyle kurandan olsun çocugumuz ismi de. ahmette koyabilirsin. peygamber efendimizin isimlerinden biri. ben ahmet isterdim ama bizim akrabalarda ahmet ismi çok fazla o yüzden düşünmüyorum onu zaten ben düşünsemde eşim yusuftan vazgeçmiyor ki.

aşk sarhoşum benim daha erken olsada çıkmaz ki hem geciksede ayın 5. önce test yapmamayı düşünüyorum tabi başarabilirsemmmmmmm

bende de var cnm polikistik over
adet olunca gidersin belki tahlil ister
sonra ilaçla adeti düzene sokar ve umarım kısa zamanda hamiş haberini alırsın.
bana doktorum yara olunca spermlerin girişini engeller dedi
yarayı iyileştirirsek daha kolay hamile kalırsın dedi
inş doğrudur ve bu ay iyileşmişsem korunmicaz artıkın

aşk sarhoşum benim daha erken olsada çıkmaz ki hem geciksede ayın 5. önce test yapmamayı düşünüyorum tabi başarabilirsemmmmmmm

ha ha ha başaramazsıııın. bizim topikte btün kızlar sabırsızlar hiç b iri dedigi tarihe kadar sabredemedi. ama yın 5 ine çok ben meraktan çatlarım o zamana kadar.

ha ha ha başaramazsıııın. bizim topikte btün kızlar sabırsızlar hiç b iri dedigi tarihe kadar sabredemedi. ama yın 5 ine çok ben meraktan çatlarım o zamana kadar.

valla bu ay çok kararlıyım bekleyecegimmmmmmm ve varsada eşime söylemiyecegimmmmmm 14 şubatta ona bebiş patigi alacagım allahım inş.... bu ay tutturmuşuzdur da eşime çok güzel bi süpriz hazırlarım

didos hosgeldin :118: :118: :118: :118: :118:

ferdacim cok tsk ederim isimler icin ya. valla dogru diyosun ben en iyisi netten bakayim böyle isim koymakla alakali yazilar bulayim. pek dindar sayilmaz kocacim ama yinede aklina takilir ozaman belki vazgecer. burda hoca hanim hep anlatirdi cocuga anlamli kuranda gecen isimler koymalisiniz falan diye. anlattim ona inanmadi aman burdaki hocalarda bi tuhaf diyo. neyse netten bakayim okutayim ben en iyisi ona :)

Son düzenleme:

hoşbuldum kuşum nasılsın

inşaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhh. canım benim. en güzel hediye olur size. allah gönlünüze göre versin inşallah.

nereye gitti bu millet yaaaaaaaaaaaaa
yemekten sonra uyuyormusunuz?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…