hoşgeldinnnnnnnnn
ayy Allahım duysun sesini
yok cnm henüz değilim ama istiyorum da son bi kaç aydır tedavim vardı rahim ağzında yaram vardı
onun iyileşmesini bekliyorum bu ay inş iyileşmiş derse doktorum korunmayı bırakıcaz
sen ne kadarlık evlisin ilk bebeğin mi olucak inş?
daha yeni bi arkadasin oglu oldu yusuf koydu. dedigin isimler cok güzel. gecen biryerde ersin ismini duydum oda güzel dedim yok diyo. takti pusata ama kesinlikle tek pusat koydurtmam. deli ya birde pusat cakir koyacak hic seslenmsem. dedim birdahakinede polat memati koyariz yakinda kurtlar vadisi oynariz evde dedim. deli mi ne ya. saka maka sinir oluyorum su pusat ismine. hadi anlami güzel olsa dicemki koyalim. anlamida güzel degil. yani cocuk ömür boyu bu isimle yasicak. bence hem anlami güzel olmali hemde kulaga hos gelmeli. bende cenk te güzel isim ama anlamina baktim savas demekmis. birde eskiden peygamberimiz cenk ismindekilerin isimlerini degistirmis anlami hoc degil diye. bu ismin koyulmasi tavsiye edilmiyo yaziyordu vazgectim. e pusat sanki cok güzel savas araci, zirh falan demet. savasa mi gidiyoz sanki. mithat dedi gecen bi sonra yine vazgecti. baran dedi bi yine vazgecti cingene ismiymis. ooo valla sikildim artik
daha yeni bi arkadasin oglu oldu yusuf koydu. dedigin isimler cok güzel. gecen biryerde ersin ismini duydum oda güzel dedim yok diyo. takti pusata ama kesinlikle tek pusat koydurtmam. deli ya birde pusat cakir koyacak hic seslenmsem. dedim birdahakinede polat memati koyariz yakinda kurtlar vadisi oynariz evde dedim. deli mi ne ya. saka maka sinir oluyorum su pusat ismine. hadi anlami güzel olsa dicemki koyalim. anlamida güzel degil. yani cocuk ömür boyu bu isimle yasicak. bence hem anlami güzel olmali hemde kulaga hos gelmeli. bende cenk te güzel isim ama anlamina baktim savas demekmis. birde eskiden peygamberimiz cenk ismindekilerin isimlerini degistirmis anlami hoc degil diye. bu ismin koyulmasi tavsiye edilmiyo yaziyordu vazgectim. e pusat sanki cok güzel savas araci, zirh falan demet. savasa mi gidiyoz sanki. mithat dedi gecen bi sonra yine vazgecti. baran dedi bi yine vazgecti cingene ismiymis. ooo valla sikildim artik
hoşbuldummm şekercim nasılsın
inşallah allah sölemiştir canım...ben 1,5 yıllık evliyi korunmayı bırakalı 1 yıl oldu ama bebiş yok bende geçen hafta doktora gittim polikistik over varmış adetin 2.3. günü gel bi muayene edelim dedi bakalım adetim herazamanki gibi gecikti onu bekliyorum...inşallah iyileşmiştir yaran..pek, korunmayı bırakınca hemen hamiş kalabilirsin dedimi doktorun...
aşk sarhoşum benim daha erken olsada çıkmaz ki hem geciksede ayın 5. önce test yapmamayı düşünüyorum tabi başarabilirsemmmmmmm
iyiyim tatlım sen nasılsın?
neredeydin merak ettik seni gariiiiiiiiii
ha ha ha başaramazsıııın. bizim topikte btün kızlar sabırsızlar hiç b iri dedigi tarihe kadar sabredemedi. ama yın 5 ine çok ben meraktan çatlarım o zamana kadar.
sağlıkocağına ilaçlarımı yazdırmaya gitmiştimmmm ondan geç kaldımm canım
cnm bak aklıma gelenler arda-kaan-uğur-kerem-furkan-taha-mert-orçun-tolga-barış-hakan-gökhan-ömer-emre-eren umarım beğendirirsin eşine birini
dünürüüüüüümmmm hoşgeldin bakam valla yoklugun pek fark ediliyo
didos hosgeldin :118: :118: :118: :118: :118:
ferdacim cok tsk ederim isimler icin ya. valla dogru diyosun ben en iyisi netten bakayim böyle isim koymakla alakali yazilar bulayim. pek dindar sayilmaz kocacim ama yinede aklina takilir ozaman belki vazgecer. burda hoca hanim hep anlatirdi cocuga anlamli kuranda gecen isimler koymalisiniz falan diye. anlattim ona inanmadi aman burdaki hocalarda bi tuhaf diyo. neyse netten bakayim okutayim ben en iyisi ona :)
valla bu ay çok kararlıyım bekleyecegimmmmmmm ve varsada eşime söylemiyecegimmmmmm 14 şubatta ona bebiş patigi alacagım allahım inş.... bu ay tutturmuşuzdur da eşime çok güzel bi süpriz hazırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?