Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben oglum olursa ismini emir talha koyacagım çok önceden beri hep aklımda ve çok hoşuma gidiyo

ayy cnm rabbim gönlüne göre versin inş,çok güzel isim beğenmişsin..
bende hatime başladım demiştimya kızlar okurken sürekli yüşa ve yüsra diye isimler çıkıyo,bende dün eşime dedimki kızım olursa adını yüsra kayalımmı çünkü kızımın adı dilara hem onada çok uyuyo,zaten oğlum olursa adı semih olucak diye adamcağız hep söylerdi şimdide onu koyucam ben dedi oğlumun adıda samed olduğu için ona uygun düşünmüş oda.

küçük annem hoş geldin canım benim. başımızı şişirmedin bizde de aynı dert var. eşine alperen ismini kaan ismini yusuf ismini söyledinmi bak almanlar yusuf ismini söyleyebilirler ve hoşlarına da gider. sonracıma burak çok güzel zaten benim oglum olursa eşim yusuf istiyor bende burak yusuf burak olur belki ismi. tugra güzel. birde ben ibrahim ismini çok seviyorum. arda güzel. daha aklıma gleirse söylerim. bak biz geçen gün ne yaptık 3 tane küçük kagıda ibrahim yusuf burak isimlerini yazdım. katladım kagıtları ve karıştırdım eşime çektirdim ben ibrahimi çeksin diye dua ederken eşim gitti yine yusufu çekti. şok oldum ya adam çekilişte bile istedigi ismi seçti. sende güzel isimleri yaz ve eşine çektir bakalım ne çıkacak.

Ya ben çok acıktımmmmmmmmmmmm
Kahvaltı yapmadım bugün sadece süt içtim ondan herhalde
hadi kızlar ben yemeğe gidiyom görüşürüz

ya teyzesi kız erkek hiç fark etmz ufak ufak arada karnımda bir segirme oluyor ama bebek mi bagırsakmı bilemiyorum. büyüdü teyzesi maşallah seninkide büyüdü. bugün 15 bitti ama çizelgede daha büyük gözüküyor. bugün gidicem kontrole bakalım bebegim iyimi cinsiyeti belli olacakmı. saat 13 10 da randevum var dua edin bana olurmu inşallah iyidir yavrum benim. inşallah hepimizin yavrusu iyidir. doktor beni hiç tartmadı bende evde tartılmıyorum korkumdan gögüslerim çatladı özellikle sag gögsüm kırmızı kırmızı olmuş bende çatlagı görünce arada bir aglayısım geliyor. sonra diyorum bebegim iyi olsun ona kavuşayımda gerisi önemli degil.

Ya ben çok acıktımmmmmmmmmmmm
Kahvaltı yapmadım bugün sadece süt içtim ondan herhalde
hadi kızlar ben yemeğe gidiyom görüşürüz

kız sadece süt ile olmaz cnm
güzel kahvalt yapmalısın sabahları
sütünü gece yatarken içiver hemşerim
kızına löp löp etler vitaminler olsun emiii

Son düzenleme:
Hangi karılar burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldim bakınnnn :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kız eşine 14 şubatta söylersin ona hediye olur böylelikle masraftan kurtulursunnnnn

iyi fikir ama hafta ya birlikte gidicez bugün gidecegimden haberi yok eger cinsiyetini ögrenirsek kaynanam ıraktaki gelinin bebeginin cinsiyetini söylewyene kadar ikisinede söylemicem tabisi sabredebilirsem. eger bugün doktor cinsiyeti hakkında birşey söylerse diyicem haftaya eşimle gelicez ne olur eşime birşey söylemeyin diyicem. bakalım başarabilecekmiyim. kız bu arada sende ki belirtiler dikkatimi çekti sen yinede umutlanma ama sen bunları söyleyince heyecanladım inşallah allahım inşallah ilk senden duyucaz bu ay hamiş haberini ne olur bir test yapsanda acaba acaba demekten kurtarsan bizi heee olmamı ya.

sen hamilemisin canım...

ayy Allahım duysun sesini
yok cnm henüz değilim ama istiyorum da son bi kaç aydır tedavim vardı rahim ağzında yaram vardı
onun iyileşmesini bekliyorum bu ay inş iyileşmiş derse doktorum korunmayı bırakıcaz
sen ne kadarlık evlisin ilk bebeğin mi olucak inş?

daha yeni bi arkadasin oglu oldu yusuf koydu. dedigin isimler cok güzel. gecen biryerde ersin ismini duydum oda güzel dedim yok diyo. takti pusata ama kesinlikle tek pusat koydurtmam. deli ya birde pusat cakir koyacak hic seslenmsem. dedim birdahakinede polat memati koyariz yakinda kurtlar vadisi oynariz evde dedim. deli mi ne ya. saka maka sinir oluyorum su pusat ismine. hadi anlami güzel olsa dicemki koyalim. anlamida güzel degil. yani cocuk ömür boyu bu isimle yasicak. bence hem anlami güzel olmali hemde kulaga hos gelmeli. bende cenk te güzel isim ama anlamina baktim savas demekmis. birde eskiden peygamberimiz cenk ismindekilerin isimlerini degistirmis anlami hoc degil diye. bu ismin koyulmasi tavsiye edilmiyo yaziyordu vazgectim. e pusat sanki cok güzel savas araci, zirh falan demet. savasa mi gidiyoz sanki. mithat dedi gecen bi sonra yine vazgecti. baran dedi bi yine vazgecti cingene ismiymis. ooo valla sikildim artik

didem karis

a) ya gec kalmistir.
b) ya bebisini özleyip ultrasona gitmistir
c) isi coktur
d) kar yagdiysada belki rapor almistir

ayyy nasılda tanıyolar beniiiiiiiiiiiiiiii e hiçbiri hanımlar ilaçlarım bitmişti sağlıkocağına ilaç yazdırmaya gittim

ama melis teyzesi biz yazdıkya sana yorum sen görmedin. küsme bize tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…