ben oglum olursa ismini emir talha koyacagım çok önceden beri hep aklımda ve çok hoşuma gidiyo
Canım benim iş durumu karşık terfi istedim vede zam avcumu yaladım bugün kesinleşti o işi yapıyorum ama ne zam nede terfi
anladım zeynom ne diyelim az daha sabret bebişin büyüsünde izne ayrıl hemencecik
ozaman görsünler ..........................
ebrar demişsinya bende de kaşınma olmuştu diye gögsümde benim sadece sağ gögsüm kaşını ve biraz da digerine göre şiş duruyo allahım inş. bi belirtidir yaaaaaa
walla tatlım dedim ya heveslendirmek istemem inş.belirtidir
yok benim iki göğsümde kaşınıyordu
günaydin kizlar. bende anca gelebildim. nasilsiniz? ya kizlar sizinde basinizi sisrdim sIkildiniz biliyorum ama ogluma bi isim bulamadik ya. benim bütün begendigim isimleri begenmiyo esim. pusat dedi kaldi ya. valla gecen hafta is arkadaslari sordular almanlar dedim esim pusat diyo onlar bile dedi almanyada bu isimle kesin dalga gecerler dediler yani bilmyorumki nasil anlatsam. esimede dedim ne isim bulursan bul hepsiyle dalga gecilebilir diyo.
afiyet olsun yarasın kuzuma et olsun annesi
oy dimek karne zamanı haa hadi bakalım gelsin karneler gelsin hediyeler
slm canım hoşgeldin
bak senn gizli gitcen ha hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inş.
aşk sarhoşu canım benim nasılsın bebişin nasıl maşallah baya büyüttün kızını heee,anam kız dedimya yala ben:26:allahmı söyletti acep,cinsiyetini öğrendinmi kuşumm,ee 16 haftanın içindesin hareketleride başlar yavaştan artık...
bende pazartesi dr gittim salı günü bir sürü tahlil vermişti onları yaptırdım yarında sonuçlarımı alıcam,geçen ay 3 gün ultrasonda küçük çıkmıştı yavrum bu sefer 2 gün büyük çıktı vede 2 kg almışım.
ama ben evhamlıyım beni niye yazmadın
ayy ne güzel hepiniz bebişlerinizi bekliorsunuz darısıtüm isteyenlerin başına inşallah:97:
amin cnm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler
isteyenlere de sağlıklı bebişler kolay hamilelikler olur inş.
Ya ben çok acıktımmmmmmmmmmmm
Kahvaltı yapmadım bugün sadece süt içtim ondan herhalde
hadi kızlar ben yemeğe gidiyom görüşürüz
kız eşine 14 şubatta söylersin ona hediye olur böylelikle masraftan kurtulursunnnnn
sen hamilemisin canım...
küçük annem hoş geldin canım benim. başımızı şişirmedin bizde de aynı dert var. eşine alperen ismini kaan ismini yusuf ismini söyledinmi bak almanlar yusuf ismini söyleyebilirler ve hoşlarına da gider. sonracıma burak çok güzel zaten benim oglum olursa eşim yusuf istiyor bende burak yusuf burak olur belki ismi. tugra güzel. birde ben ibrahim ismini çok seviyorum. arda güzel. daha aklıma gleirse söylerim. bak biz geçen gün ne yaptık 3 tane küçük kagıda ibrahim yusuf burak isimlerini yazdım. katladım kagıtları ve karıştırdım eşime çektirdim ben ibrahimi çeksin diye dua ederken eşim gitti yine yusufu çekti. şok oldum ya adam çekilişte bile istedigi ismi seçti. sende güzel isimleri yaz ve eşine çektir bakalım ne çıkacak.
Hangi karılar burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldim bakınnnn :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
didem karis
a) ya gec kalmistir.
b) ya bebisini özleyip ultrasona gitmistir
c) isi coktur
d) kar yagdiysada belki rapor almistir
ya teyzesi kız erkek hiç fark etmz ufak ufak arada karnımda bir segirme oluyor ama bebek mi bagırsakmı bilemiyorum. büyüdü teyzesi maşallah seninkide büyüdü. bugün 15 bitti ama çizelgede daha büyük gözüküyor. bugün gidicem kontrole bakalım bebegim iyimi cinsiyeti belli olacakmı. saat 13 10 da randevum var dua edin bana olurmu inşallah iyidir yavrum benim. inşallah hepimizin yavrusu iyidir. doktor beni hiç tartmadı bende evde tartılmıyorum korkumdan gögüslerim çatladı özellikle sag gögsüm kırmızı kırmızı olmuş bende çatlagı görünce arada bir aglayısım geliyor. sonra diyorum bebegim iyi olsun ona kavuşayımda gerisi önemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?