Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Allah yardımcın olsuncnm ya umarım kocanı ikna edersin

Maşallah kuzuna canım çok hareketli olduğu için dolanmıştır kordonu

Kızlar çıkmam lazım namaz kılıp yatıcam yoksa akşam kızar benimki bana yazacağınız bişey varsa çekinmeyin ben girince okurum:86:

canim bende cok dedim ama hep erteledi iste. arabanin sigortasi ödenecekti, sonre eki ciktigimiz evin hala yakit parasini vermemistik onu ödiycez. salak annesi yine siprais verdi. sanki kavalti hzirladigi var haminefendinin ekmek kizartma makinasi istemisti esimde reklamda görmüs kampanyada gitmis almis bugün. gecende iste robot aldi. pahali seyler dedil ama mesela onlari alicana ben bebegime 3 mama sisesi alirdim. emzik alirdim. ne bilim iste birsey alirdim. hic düsünmüyo kadin. 3 yelek örmüs iste annemle göndermisti. gecen dedik cocgua birsey alamadik daha diye. ben örmüstümya diyo. salak kadin ya sanki cocugun 3 kazaktan baska ihtiyaci yok. annem türkiyeden gelirken bana hamilelik kiyafeti almis halangil telefonda demisti sevindim esim bana ne diyo benim annem cocuga kiyafet örüyo 2 haftadir ona sevinmiyonda annem dükkandan bi hamilelik kiyafeti aldi diye seviniyon dedi. uyuz sanki kendisi hic birsey aldida. ben diyordum esim carsida hosuna giden birsey görürse alir diye. valla daha bitane bile t-shirt almadi hamileligim icin. sevincimide icimde birakti. annemin aldigida zaten kücük geldi onada moralim bozildu ben hic anlamiyom hamileligimi ya. valla millet anlatirken yada kesimlere bakarken canim kaliyo. yani benim olmazmiydi alamazmiyim. birsürü para kazaniyom sabahtan aksama kadar calisiyom ama ne kendime nede ogluma birsey alamiyom bunlarda neden? zamaninda beni dinlemediler kredi cektirdiler araba aldirdilar söyle olur böyle olur dedim anlamadilar arabayi aldik aha izinde babasi sagini solunu yaptirdi birsürü para harcadilar arabaya sirf senelik siogrtasi benim yari maasim o ödenki mayista vergisi ödenecek fenli muayneye girecek hep masraf hep masraf. sirf evin kirasiyla kredi yari maasim sonra garajin kirasi elektrik su derken 1500den 250 euro kaliyo oda zaten her ay birsey cikiyo ona gidiyo. valla sinir oluyom

kızlarr rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize

wayy bak sen dimek namaz kılıyo kız geçen benimkide öyle oldu
önce çok hareketliydi dr dedi dur resmini vereyim bi baktık secdeye yattı mübarek
kızım kalk yok dr dürttü yok kalmadı o şekilde aldık resmini
ay hadi ferdam gözün aydın gördün çok şükür
iyi olduğunu biliyon artık gerisini boşver

ferdacim korkma birsey olmaz. birde öyle aklina takilan birsey olursa hemen doktoruna sor. bende hep unutuyorum sonra aklima takiliyo netten bakiyorum birsürü degisik seyler okuyorum sonra aklim karisiyo merak ediyorum kendi kendimi korkutuyorum. doktor bana yasakladi netten birseyler okumaya ama yine duramasamda biraz azalttim herseyi netten okumaya. masallah kiz bebegine, iyi iste hareket estin cok cok. bizimki bir keresinde ayaklarini ta yüzüne getirmis doktor merak etmeyin iyi dedi birsey olmaz o simdi jimnastik ediyo demisti :) benim ta bastan beri oglan gibi dedi %70 dedi daha iste gecen hafta kesin oglan dedi. sabret ögrenirsin sende

hahahahahah öyle ya mübarek çocuklar. erken başladılar benimki annesinden daha hayırlı yavrum benim. hep köşelere kaçıyor ya doktor diyor burda bir sürü alan var o gitmiş en dibe girmiş. dedim babası kılıklı inat işte nerde ne yapacagı belli olmaz. ama sevindim ya her gitmeme de maşallah kalp atışını daha net duyuyoruz. kurban olurum ben yavruma allahım hayırısıyla kocaklarımıza almayı nasip etsin.

kordon dolanmasıyla ilgili doktor önemli bir şey degil dedi ama ben surat ifadesindan huylandım doktorun. o yüzden geldim hemen uzman tv de dinledimç orda kaan hocaya nedense çok güveniyorum. bende epeydir netten araştırma yapmıyorum sadece küçük insana üye olmuştum. onun hafta hafta bilgileri geliyor. birde turkcelin bebegimi beklerken kampanyasına üye oldum bugünde eşimi baba olacagıma üye ettim ordan bilgiler geliyor. internette her türlü şey var insan hangisine inanacagını şaşırıyor. varya en iyisi hiç birşey bilmemek kendini allaha teslim edicen sanki herşeyi ögrenince ne oluyor ki. aha şimdi kordon dolanmasını ögrenmiş oldum doktor yapılabilecek birşey yok dedi. ancak kafana takıyorsun sen sorun çıkartıyorsun.

Kız turkcelin kampanyasına üye olunca noluyo?

Kızlar yemeklerimi yaptım dayanamadım beş dk. bakıyım size dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…