ebrucummmmmm canım nasılsın kuşummmm
Günaydın günaydın günaydınn hayırlı cumalar
sizlerede günaydınlarrr kızlarrrr.....günaydın hatunlarr nasılsınızzzz
ben kahvaltı yapam da gelem
günaydınlarrr nabersiniz. ben iyimmm dün yumoş 19 mm olmuş diğerleri 14 lerdeydi akşam 5 de çatlatma iğnesi vuruldum. ve bugün tekrar usg var. bakalım artık ne olcak. eşim bugünden itibaren 3 gün evde allah denk getirdi yani dğerlendirebilcez.
eflalim hsg sormuşsun çekildi bidenem tüpler müpler herbişiey açık.nasip artık
patron geliyo öptümmmm
günaydın güll mübarek gün ne güzel haberler verdin.... mutlu haberle az kaldı deseneee....günaydınlarrr nabersiniz. ben iyimmm dün yumoş 19 mm olmuş diğerleri 14 lerdeydi akşam 5 de çatlatma iğnesi vuruldum. ve bugün tekrar usg var. bakalım artık ne olcak. eşim bugünden itibaren 3 gün evde allah denk getirdi yani dğerlendirebilcez.
patron geliyo öptümmmm
günaydınlarrr nabersiniz. ben iyimmm dün yumoş 19 mm olmuş diğerleri 14 lerdeydi akşam 5 de çatlatma iğnesi vuruldum. ve bugün tekrar usg var. bakalım artık ne olcak. eşim bugünden itibaren 3 gün evde allah denk getirdi yani dğerlendirebilcez.
patron geliyo öptümmmm
gÜNAYYDIIN hatunlaar...hayırlı cumalar..
tombili ebuşuum bebişini doyurda gel.bende yapamadım bugun kahvaltı.şimdi aldım cayımı.
eflalim günaydııınn..gıız senınde tosunun benımkı gıbım olmus..uyyy sevim ben onları..
güüül yumuşlar masallah çift sarılı olmuşş :))haydı hayırlısı..
niymeetçiim gunaydın cınııım..bugun nasıl moraller ..cıktın mı depresyondan..
günaydın canısı...gÜNAYYDIIN hatunlaar...hayırlı cumalar..
gÜNAYYDIIN hatunlaar...hayırlı cumalar..
tombili ebuşuum bebişini doyurda gel.bende yapamadım bugun kahvaltı.şimdi aldım cayımı.
eflalim günaydııınn..gıız senınde tosunun benımkı gıbım olmus..uyyy sevim ben onları..
güüül yumuşlar masallah çift sarılı olmuşş :))haydı hayırlısı..
günaydın kuşum yaw sen dün çıkamadın mı toplantıdan öğleden sonra bekleyip durdum senii
hadi bakalım sende ye bişeyler aç bırakma bebişii
günaydın canısı...
çıktım çıktım dün eltim dediki ben ahmete sordum hediye pasta aldınmı almadınsa hemen gidelim alalımmı dedim.. Dediki hepsini hafta sonu yapacağım...
Yuppii dedim.. Ama gece 00:00 da onun doğum gününü kutladım :)))
:)) etmeseydni şaşırırdım zati :)sorma yaa dun geldıgımde saat 2ydı.bir surude iş bırıkmıstı.bir turlu gıremedım buraya..kaldım oyle.siz neler yaptınız.
niymetciiim sevindim cınıım ...saat 00:00da yapılan kutlamayıda tahmın edıyoruz zaten
evet oldu canımya dün kıskandım sizi bende değiştim çizelgemi:) aramızda beş gün var senle:) ay heyecans ardı beni sen ne durumdasın yaklaştıkça acaba nasıl oacak nasıl bakıcam demeye başladım aslında bu konuda pek endişem yoktu ama yinede insan panikliyor kız senle ilk zamanlar aynıydık alışamamıştıkya sen nasılsın şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?