akşam eşimle konuştum yapacak birşey yok gideceksin mecbur dedii ... daha ne diyebilirimki artık.... hamilelik bu yüğzden bana şartttttof be kızım halim yok de gitme sende ne gidiyon
kızım diyebilir mi kıyamıyo işte çok yumşak yüzlü kız.seni bulmuşlar kıymetini bilsinler nimetcimm...
..
akşam eşimle konuştum yapacak birşey yok gideceksin mecbur dedii ... daha ne diyebilirimki artık.... hamilelik bu yüğzden bana şarttttt
çokkk şükür geldin yavrum yaaTeyzeler, halalar neneler bacılar falanlar filanlar biz deldiiiiik:)
akşam eşimle konuştum yapacak birşey yok gideceksin mecbur dedii ... daha ne diyebilirimki artık.... hamilelik bu yüğzden bana şarttttt
ama ama ama niye öyle diyoki ya ne demek yapcak bişey yok bana öle dese sen götür ananı derim
off off derdim büyük bacılarım hepiciğinişz hamişşşsiniz ne olur dua edinde biran önce bende hamiş olayım...sanki bu ay umutlu gibiyim ne bileyim...cadı gelin:) nolcak anaaam insaniyet kalmamış:)
çokkk şükür geldin yavrum yaa
anam hani oda kızıodu herkes nimeti çağırıo die.neysem en kısa zamanda inş hamile olursun sen çağırırsın ayağınaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnZeynepppp sen sussssssssssssss
nimetim inşallah en kısa sürede hamile kalırsın
Hahha aman yaa sinirler tepede olmuyo bacım yaaa gelip size sarmak istemiyom:)
off off derdim büyük bacılarım hepiciğinişz hamişşşsiniz ne olur dua edinde biran önce bende hamiş olayım...sanki bu ay umutlu gibiyim ne bileyim...
Zeynepppp sen sussssssssssssss
nimetim inşallah en kısa sürede hamile kalırsın
kıcık biz ii günde kötü günde hastalıkta sağlıkta burdayıs lannnnn nie gelmionn
yok canım aralıkta gitmiştim.. ama doğru söyşüyorsun bi kontrole gitmem lazım...inşallah güzller güzeli rodinam bu ay hamile kalırsın. artık 3 ayında bitti çok şükür. bir kez daha kontrole git. hep milleti götürüyon. ben düşükten sonra her adet bitimi gidiyordum kontrole. kan testi yapıyorlardı. sen hiç hcg düşmüşmü diye test yaptırdınmı. bak o düşmeyincede hamile kalamıyon. çünkü vucüt hala kendini hamile sanıyor.
kendine iyi bakk bacummmmmmmm... iyi akşamlar...öpüldünüz..geliyom okuyom ama arada yazıyom haftaya dinlencem o zaman sakinleşcem konuşcam sizle hep:)
Şincik mesai bitti zeynep gider öptüüüm:)
hah tam zamanııı kaşıt adama işdesnra gerisi gelir zati kaparsın bebişi.
yok canım aralıkta gitmiştim.. ama doğru söyşüyorsun bi kontrole gitmem lazım...
kendine iyi bakk bacummmmmmmm... iyi akşamlar...öpüldünüz..
kız Allah iyiliğini versin emi
bu kaşıntıda ne yapılır ki anam bence olmaz
Hemen travazol merhem al:) sür geceye kadar bir iki kez hıoooop bişen kalmz sonrada bebiş alış verişi yaparsın koccanla:)
canım takvimle takip ediyorum yumurtlama günlerini... mesela bu hafta ve özellikle yarın yumurtlama zamanımm... folik asitte hiçç bırakmadım doktorum bırakma demişti zaten bittikçe alıyorum....git kız bak yumurtlama günlerini kaçırıcan. vitamin filan içmeye de başlarsın. doktorlar 3 ay önceden folik plusu veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?