Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Teyzeler, halalar neneler bacılar falanlar filanlar biz deldiiiiik:)
çokkk şükür geldin yavrum yaa

akşam eşimle konuştum yapacak birşey yok gideceksin mecbur dedii ... daha ne diyebilirimki artık.... hamilelik bu yüğzden bana şarttttt

anam hani oda kızıodu herkes nimeti çağırıo die.neysem en kısa zamanda inş hamile olursun sen çağırırsın ayağınaaa

çokkk şükür geldin yavrum yaa

anam hani oda kızıodu herkes nimeti çağırıo die.neysem en kısa zamanda inş hamile olursun sen çağırırsın ayağınaaa

Hahha aman yaa sinirler tepede olmuyo bacım yaaa gelip size sarmak istemiyom:)

off off derdim büyük bacılarım hepiciğinişz hamişşşsiniz ne olur dua edinde biran önce bende hamiş olayım...sanki bu ay umutlu gibiyim ne bileyim...

inşallah güzller güzeli rodinam bu ay hamile kalırsın. artık 3 ayında bitti çok şükür. bir kez daha kontrole git. hep milleti götürüyon. ben düşükten sonra her adet bitimi gidiyordum kontrole. kan testi yapıyorlardı. sen hiç hcg düşmüşmü diye test yaptırdınmı. bak o düşmeyincede hamile kalamıyon. çünkü vucüt hala kendini hamile sanıyor.

yok canım aralıkta gitmiştim.. ama doğru söyşüyorsun bi kontrole gitmem lazım...

geliyom okuyom ama arada yazıyom haftaya dinlencem o zaman sakinleşcem konuşcam sizle hep:)
Şincik mesai bitti zeynep gider öptüüüm:)
kendine iyi bakk bacummmmmmmm... iyi akşamlar...öpüldünüz..

git kız bak yumurtlama günlerini kaçırıcan. vitamin filan içmeye de başlarsın. doktorlar 3 ay önceden folik plusu veriyorlar.
canım takvimle takip ediyorum yumurtlama günlerini... mesela bu hafta ve özellikle yarın yumurtlama zamanımm... folik asitte hiçç bırakmadım doktorum bırakma demişti zaten bittikçe alıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…