Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Vays senle ilgilen miyoz mu o yüzden mi bu kadar aranıyorsun

kızlar özür dilerim beni bukadar merak edeceğinizi tahmin edemedim kusura bakmayın neyseeeee üzüldüm şimdi bi daha sizi merakta bırakmam tek tek gelin hem didoşbiz can ciğerdik ama sende zeyneple daha çok konuşuyon telde beni hiç aramıyon en son yılbaşında seni eben aramıştım unutma sen sonra hiç aradınmı beni neyse kızlar ben çıkıyorum arada gelirim ok öptüm

benim canım kıymalı spagetti istedi böle bol kekikli filan oyyyyyyyyyy eve gidiym yapıym yanınada büyük bi kase salata ve ayran oy oy oy aklım başımdan gitti :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Kızlar ben kaçar hadi iyi akşamlarrrrrrrr kib..

güle güleeeeee canımm
didem ya benim bu saatlerde içimde bikıpırdanma var minik tekmeekleeerrr bu bebiş dimi bağırsak böle yapmaz zaarrr.tekme diimi onlarrr

nelere alınmış canımyaaaaaaaa. kız didemmm nie aramıyon kızı hadi benim konturum yok sen bari yapma. evhanım gerçekden merak ediyoz çinkü seviyoz seni özletme kendini gel arada

güle güleeeeee canımm
didem ya benim bu saatlerde içimde bikıpırdanma var minik tekmeekleeerrr bu bebiş dimi bağırsak böle yapmaz zaarrr.tekme diimi onlarrr

abbboooooooooooooooo sen daha hissetmiyonmu kızzzz hareketleri çokdan oynaması lazımdı kime çekti bu bebeiş tembel olcak baksana

anladım bacımmm yok oldunuzmu nerde bulcamızı sizi öğrendik nasılsa.
evettt basıldık ama ben annemle konuşunca yazmıom sadece onun dışında başka yerlere siz yazmayınca gidiommm

manyal karı ne güzel anlatıııııooo

benim yanına cacık varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrşişko şişko anam kalkıyim ben hadi

nelere alınmış canımyaaaaaaaa. kız didemmm nie aramıyon kızı hadi benim konturum yok sen bari yapma. evhanım gerçekden merak ediyoz çinkü seviyoz seni özletme kendini gel arada

bi kere ben arıyom onu o beni aramıyooooooooooooooooooooooooo off ya hep kabak benim başıma patlıyo küstüm işte valla fatura dökümü çıkartıcam görürsünüz

evettt basıldık ama ben annemle konuşunca yazmıom sadece onun dışında başka yerlere siz yazmayınca gidiommm

manyal karı ne güzel anlatıııııooo
ayyyyyyyyyy çok canım istedi sende yapsana biraz canın istediyse

benim yanına cacık varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrşişko şişko anam kalkıyim ben hadi

oyyyyyyyyyyyyyyyy iyi hadi kalk yapta yeeee afiyet bal şeker olsun

abbboooooooooooooooo sen daha hissetmiyonmu kızzzz hareketleri çokdan oynaması lazımdı kime çekti bu bebeiş tembel olcak baksana

hareketi hissediomda tekmeler çok minik.hem ultrasonda dr çı-ok hareketli dio ama hep aynı sırt üstğ yatıo dönüo yne öle yato.sağa sola dönüoo.bide dr dioki süslü bu rahatına düşkün dio.back bacak üstüne yatıoo çünküm.biras babasına çekmiş kıs.ben çok aceleciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…