tecrübeli olan nasıl yazıyo hemen,ddem gibileride laf atar anca
Dur ben bunun içine azucuk soğan ve sarmısak koyam.
ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İSPİTLEDİĞİME PİŞMAN ETTİN HAAAAAAAAA
OLUM BAŞ OBUR KEPEKLİYLE SENNN
OLUR BÖLE ARADA BATMA GİBİ OLUR TATLIM
İLGİLENMİYOZMU YUHHHHHHH GÖRMÜYONMU SAYFA SEFERBER OLDU BRAVO YANİ SANA TAMAM BEN KÜSTÜM
MELİSSS KIZ CANIM İSTEDİ MAKARNA
evhan tanır beni sevdiğimden sölediğimi bilir alınmaz şekerim herkes senmigerçi ilk hamişliğinizde sende böleydin iki kafadar kök söktürdünüz bize. sende fazla kalmadı evhan atlatamamış
tam üstüne bastın cnmmm dideme bakma hazırcı o ne anlar yemek yapmakdan. sarımcak ve soğanda lezzet verir afiyet olsun
toxiiiii kendi dilinle yakalandın
ben hiç alıngan diilimdir tamammıııııııııııııııçüşşşşşşşşşşş ispitlediğime pişman ettin haaaaaaaaa
olum baş obur kepekliyle sennn
evhan tanır beni sevdiğimden sölediğimi bilir alınmaz şekerim herkes senmiGerçi ilk hamişliğinizde sende böleydin iki kafadar kök söktürdünüz bize. Sende fazla kalmadı evhan atlatamamış
iyi akşamlar dünürüm öpüyorum seniiiiiiiiiiii sabah ben yokum merak etme doktora gitcemkızlar ben kaçar hadi iyi akşamlarrrrrrrr kib..
ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İSPİTLEDİĞİME PİŞMAN ETTİN HAAAAAAAAA
he tabi
OLUR BÖLE ARADA BATMA GİBİ OLUR TATLIM
İLGİLENMİYOZMU YUHHHHHHH GÖRMÜYONMU SAYFA SEFERBER OLDU BRAVO YANİ SANA TAMAM BEN KÜSTÜM
MELİSSS KIZ CANIM İSTEDİ MAKARNA
ee gel kuzummm yeriz beraber hatta sana anca yeter ben yemesemde olur oburummmmmm
delüye bakkk idamda ederik tabiiii merak ettiğimiz gibim. kız doğurcan nerdeyse halen mi nazlanıyon ilgi istiyon. çanak kırarken ilgileniyolar galiba senle masana özel çaylar çerezlermi veriyolar.
herkes gibi girip yazsana sende.cnmmm
Vays senle ilgilen miyoz mu o yüzden mi bu kadar aranıyorsun
hımm bişey mi dedinn lalalalaaaaa
Kızlar ben kaçar hadi iyi akşamlarrrrrrrr kib..
kızlar özür dilerim beni bukadar merak edeceğinizi tahmin edemedim kusura bakmayın neyseeeee üzüldüm şimdi bi daha sizi merakta bırakmam tek tek gelin hem didoşbiz can ciğerdik ama sende zeyneple daha çok konuşuyon telde beni hiç aramıyon en son yılbaşında seni eben aramıştım unutma sen sonra hiç aradınmı beni neyse kızlar ben çıkıyorum arada gelirim ok öptüm
gıcıkkkkk gelmiyom işteÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İSPİTLEDİĞİME PİŞMAN ETTİN HAAAAAAAAA
he tabi
ee gel kuzummm yeriz beraber hatta sana anca yeter ben yemesemde olur oburummmmmm
kızlar özür dilerim beni bukadar merak edeceğinizi tahmin edemedim kusura bakmayın neyseeeee üzüldüm şimdi bi daha sizi merakta bırakmam tek tek gelin hem didoşbiz can ciğerdik ama sende zeyneple daha çok konuşuyon telde beni hiç aramıyon en son yılbaşında seni eben aramıştım unutma sen sonra hiç aradınmı beni neyse kızlar ben çıkıyorum arada gelirim ok öptüm
hayır yılbaşında ben aradım seni önce seni sona zeynepi aramıştım bak fatura dökümü cıkarttırma bana tamammıııııııııııııııııııııııııı
ama ben seni ne zaman facede filan görsem yazıyom sen sallamıyon bile ben küstüm tamammııııııııııııııııııı
güle güleeeeee canımm
didem ya benim bu saatlerde içimde bikıpırdanma var minik tekmeekleeerrr bu bebiş dimi bağırsak böle yapmaz zaarrr.tekme diimi onlarrr
evettt basıldık ama ben annemle konuşunca yazmıom sadece onun dışında başka yerlere siz yazmayınca gidiommmanladım bacımmm yok oldunuzmu nerde bulcamızı sizi öğrendik nasılsa.
benim canım kıymalı spagetti istedi böle bol kekikli filan oyyyyyyyyyy eve gidiym yapıym yanınada büyük bi kase salata ve ayran oy oy oy aklım başımdan gitti:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
benim canım kıymalı spagetti istedi böle bol kekikli filan oyyyyyyyyyy eve gidiym yapıym yanınada büyük bi kase salata ve ayran oy oy oy aklım başımdan gitti:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
nelere alınmış canımyaaaaaaaa. kız didemmm nie aramıyon kızı hadi benim konturum yok sen bari yapma. evhanım gerçekden merak ediyoz çinkü seviyoz seni özletme kendini gel arada
ayyyyyyyyyy çok canım istedi sende yapsana biraz canın istediyseevettt basıldık ama ben annemle konuşunca yazmıom sadece onun dışında başka yerlere siz yazmayınca gidiommm
manyal karı ne güzel anlatıııııooo
benim yanına cacık varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrşişko şişko anam kalkıyim ben hadi
abbboooooooooooooooo sen daha hissetmiyonmu kızzzz hareketleri çokdan oynaması lazımdı kime çekti bu bebeiş tembel olcak baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?