Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canımm sen burda ölmekten mi bahsettin yoksa ben mi yanlış analdım eğer öyleyse RABBİM EN HAYIRLISINI VERİR CANIMM YAŞADIĞIN ŞEYLER SONUCU PSİKOLOJİKTİR

yok canım duş alıodum çok daraldım mesela kapıyı açtım psikolojik.bifde burnm kanadı çok fazla.bide tıkanık ve kuru p.tesi dra rapor için gitcem o zaman sorcam ölüm diilde şimdi burnum kapalı ozamanda böle olursa hiç nefes alamazsam die endişe geldi.yaa ben çok duygusal oldum burnum kanadı die bile ağladımmmmmm

cnmm neden bu endişe yaa bu kadar ne edersen kendine edersin burun kanamasına gelince hamilelikteki hormonlarımızdan kaynaklanıyor canım benimde tıkalı ve arada kanıyo sen bide çok duygusalsın ondan ağladın kimbilir neler düşündün neler geçti aklından tahmin edebiliyorum..

evet canım ben yeni başladım duygusallığaaa hemde nasılllll.burnumdan çok takıntı yaptım hiç nefes alamıcam sanıom ondannn.p.tesi dra sölicemm.

melisaxx caınımm uykumu tutmadı bu saatte canımm ben eşimi bekliyom yatacağız diye sabah nöbetten geldi uyudu akşam7 de kalktı malumm tekrar uyumak için zaman geçirdik yatıcaz birazdan sabah 7.30 da işe gidecek tabii o gidince ben uyumaya devam ederimm

oyy efnanım çok zormuş be geceler gündüz gündüzler gece olmuş sizdee

tooxic canımm önce yazmışsınya hani burnum kanadı diye benimde çok dişlerim kanıyo canımm sanki bıçak kesmiş kadar çok fazla hamilelikte sık rastlanan şeyler bunlar ama burun kanamasının tansiyonla bi ilgisi olabilir benim bi ara tansiyon yüksek çıkmıştı burda bi arkadaş demişti sanırım ebruydu burnun kanarsa korkma diye o aralar kanamadı ama çk şükür
harbi yaa ebru sanırım doğumda hiç uğramaz oldu dimi eğer Öyleyse RAbbim yardımcısı olsunn

evet canımm yaa aynen öyle valla bana sabah yeni oldu ancak kalkabildim ve bizim düzen böyle hep bebecik doğunca gece uyumasa sorun olmaz heralde bizim için

yok kısss öle olmas inş.zaten bebikler gece uyanıo zaten.biz ayaktayken sıvı sallanıomuş beşik etkisi oluomuşş uyuyolarmış.biz uyuyunca da uyanıolarmışşş

evet dişlerimde var.tansiyonum normaldi ama ölçtürüyüm bi.ayy teker teker doğumlar yaklaşıo.allahım herkesin yardımcısı olsun inş.bebişler ve anneleeri sağlıklı olsun.zamanında ve hayırlı doğumlar ve kolay doğumlar nasip etsin aminnnnnnn

yok kısss öle olmas inş.zaten bebikler gece uyanıo zaten.biz ayaktayken sıvı sallanıomuş beşik etkisi oluomuşş uyuyolarmış.biz uyuyunca da uyanıolarmışşş

yaa bak vall bilmiyodumm ben bunu desene bisim bebcik sabah uyanık gece uyuyo olacak ALLAH yardım etsin işallah uykususuz sabahlar beni bekliyo yanii hayırlısı ama doğsunlar sağ sağlimde inş

aminnnnn

kızlarr merhabalar
ben dayanamayıp kan testi yaptım ama cıkan snnuc 2,3
ben ocakta kurtaj olmustum en son 2 subatt ta kanamamoldu ve 8 subatta bittii regl tarihlerim karıstı braz ama 16 subat ve 20 subat denemeleim olmustu 25 subatta kan testi yaptım sizce bu sonuca gore yapılacak bir yorum var mı

Son düzenleme:

canımm döllenme olduysa yumurtlamadan 14 gün sonra kanda çıkıyo diye hatırlıyorumm bence adetini bekle gelmez inşallah sonra tekrarlarsınn olmazsa

iyi akşamlar kızlar ..hala gelmedi bebişim ..ama çok yakın karnım aşağı indi ve hissettiriyor geleceğini sancılarla
hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…