iyi akşamlar kızlar ..hala gelmedi bebişim ..ama çok yakın karnım aşağı indi ve hissettiriyor geleceğini sancılarla
hayırlısı artık
iyi akşamlar kızlar ..hala gelmedi bebişim ..ama çok yakın karnım aşağı indi ve hissettiriyor geleceğini sancılarla
hayırlısı artık
aşk olsun ebrumm kesin doğuma gitti diyodum senin hakkında ama olsun dedimse iyi oldu bol bol dua ettik hayırla doğursun diyee
ayyy canım benimm hayırlısıyla kucağına alırsın inş dualrımız senle.aklımızda sende valla heppp
canım günaydın.. seastar dı bende öyle hatırlıyorummm....Kızlar günaydın acil bir durumum var aramızda bankacı olan bir arkadaş vardı nickini unuttum kimdi o? bana yardımcı olması lazım yardım lütfen:)
günaydın canımmmm iyi bir hafta olsun hepimize...günaydın
nasılsınız bakalım kuzularr ne var ne yok
özledim hepinizi bikaç gündür gelemiyordumm
bugünlerde işlerinde çok pek yazamayabilirimmm
günaydın kepeklimm.. gidemedim doktor izinliymiş bakalım bu hafta içi gideceğim inşallahh....günaydıın ebuşuuum
nasılsıın.son haftalarımıza dogru işler amma yogunlastı herkesde yaa.
bende artık yoruluyorum.4 haftam kaldı.inşallah hayırlısıyla gecer gunlerımız.
niymeet sen nasılsın annecık..doktora gıttın mı gecen haftaaa..
canım günaydın.. seastar dı bende öyle hatırlıyorummm....
günaydın canımmmm iyi bir hafta olsun hepimize...
günaydın kepeklimm.. gidemedim doktor izinliymiş bakalım bu hafta içi gideceğim inşallahh....
günaydıın ebuşuuum
nasılsıın.son haftalarımıza dogru işler amma yogunlastı herkesde yaa.
bende artık yoruluyorum.4 haftam kaldı.inşallah hayırlısıyla gecer gunlerımız.
niymeet sen nasılsın annecık..doktora gıttın mı gecen haftaaa..
canım günaydın.. seastar dı bende öyle hatırlıyorummm....
günaydın canımmmm iyi bir hafta olsun hepimize...
günaydın kepeklimm.. gidemedim doktor izinliymiş bakalım bu hafta içi gideceğim inşallahh....
günaydın fıstıkımmm ay sorma işler aldı başını gidiyo
sen ne alemdesin kızın nasıl artık iyiden iyiye ağırlaşmışsındır
günaydınn en tazecik anne nasılsın bakalım
yok canım doktoru yerinde bulamıyoruzz... bu hafta kesin gideceğimm. Bulantışar başladı sabahları fena tutuyorrr...Öyleymiş nimetcim yaaa bekliyorum inşallah gelir deli olacam yaaaSen nasılsın gittinmi doktora?
iyiyim canısıı bulantılarım var işte.. akşamlarıda az az başladı.. bide dün gece başım çok ağrıdı.. eşimle tuzlu çekirdek yiyordukk. sanırım eşimin dediği tansiyonum falan çıktı tuzlu çekirdek çok yedim diye sanırımmm...günaydınn en tazecik anne nasılsın bakalım
yağmıurlu bir urfa sabahından sesleniyorummmm
günaydınnnnnnnnnnnnn
gözün aydın canımm bende erkek istiyorum ama belli de olmaz.. Yeğenime 6 aya kadar kız dediler oda hep pembiş şeyler aldı 7 aydan sonra erkek dedi doktor erkek doğdu :)))Didem, Eflalim ve Ferdanın tahminleri doğru kızlar biz çuvalladık:) Oğluşum oluyo:)
Ebrarım naber, Nasıl gidiyo hayat?
yok canım doktoru yerinde bulamıyoruzz... bu hafta kesin gideceğimm. Bulantışar başladı sabahları fena tutuyorrr...
iyiyim canısıı bulantılarım var işte.. akşamlarıda az az başladı.. bide dün gece başım çok ağrıdı.. eşimle tuzlu çekirdek yiyordukk. sanırım eşimin dediği tansiyonum falan çıktı tuzlu çekirdek çok yedim diye sanırımmm...
Didem, Eflalim ve Ferdanın tahminleri doğru kızlar biz çuvalladık:) Oğluşum oluyo:)
günaydın canımm naber nasılsınyağmıurlu bir urfa sabahından sesleniyorummmm
günaydınnnnnnnnnnnnn
gözün aydın canımm bende erkek istiyorum ama belli de olmaz.. Yeğenime 6 aya kadar kız dediler oda hep pembiş şeyler aldı 7 aydan sonra erkek dedi doktor erkek doğdu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?