eğilme sakın ben önemsemedim namaz kıldığmda zorluodu açılmam oldu allah korusun dikkat et canımmslm cnmm biz iyiyiz sen nasılsın karnımda sanki eğilince batışma oluyo..
acıktık birazdan kalkıcaz cnm.
kızlarr yaa ben süt içmeyi sevmiyorum ama kahvaltılık yulaflar yada mısırlar varya süte ondan katıpp yiyorumm bebişe zararı yoktur dimi?böylecede süt içmiş oluyorumm
eğilme sakın ben önemsemedim namaz kıldığmda zorluodu açılmam oldu allah korusun dikkat et canımm
ya bi zararı yoktur inş bende bi ara .ikolatalı süt içiodum artık içmiom vitamini ölmesin die bulantım da yok ya ondan süt içiom sadee
ben facebookta konuştum daa eve gelmişti sıkıldım da dr gönderdi demişti iimiş.35+5 mi olmuş ne sezeryan yapmıomuş dr bebekte iimiş.heralde tekrar gitcektiaaa buara hatice naptı yaa doğum yaptı mı haberiniz var mıı?
aynen canımmmm yaaaaaaaaaaaaaanladımm canımm bu devirde umarım süt diye başka bişi içmiyozdur pek güvenemez oldumm hiçbişeye
melisax canımm tecrübeli olarak bi anlat çıkmadan sancı kasılmaları vajinada mı oluyo yoksa karında mı? arasıra sertleşiyo benim karnım ama sanki bebk dayanıyoda ondan sertleşiyo bide bugün sabhta olsdu bende ağrı karnımda belimde acık uzanınca geçti korktum acaba sancı mıki daha öncede 2 sefer ve sabah kahvaltıda oluyo hep
ben facebookta konuştum daa eve gelmişti sıkıldım da dr gönderdi demişti iimiş.35+5 mi olmuş ne sezeryan yapmıomuş dr bebekte iimiş.heralde tekrar gitcekti
aynen canımmmm yaaaaaaaaaaaaa
valla canım benim ağrısız kasılmalarım var içerde bişey büzüşüo gibi sertleşiooo taa önceden varmıştaaa ben bebek toplanıo sanıodumm
işte bizde senin gibi geldik bak hamile kaldık bi çok arkadaşımızda hamile kalmak istiyo onlarada şans getiriyo hem her konuda konuşuluyo bekleyenlere öneriler sunuluyooooooo
bende hamile kalmak istiyorum arkadaşlar ya hiç bi sorunumda yok ama pisikolojikmi acaba
iii barii yaa RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİ İNŞALLAH 37 den sonra alcaktır belkide sezeryana
bende hamile kalmak istiyorum arkadaşlar ya hiç bi sorunumda yok ama pisikolojikmi acaba
ğinşallah zamanı vardır RABBİM VERİR TEZZAMANDA İNŞ. NEZMANDIR DÜŞÜNÜYOSUNUZ Kİ CANIMM?
melisax canımm tecrübeli olarak bi anlat çıkmadan sancı kasılmaları vajinada mı oluyo yoksa karında mı? arasıra sertleşiyo benim karnım ama sanki bebk dayanıyoda ondan sertleşiyo bide bugün sabhta olsdu bende ağrı karnımda belimde acık uzanınca geçti korktum acaba sancı mıki daha öncede 2 sefer ve sabah kahvaltıda oluyo hep
inş en kısa zamanda gelir bebişin canımmbende hamile kalmak istiyorum arkadaşlar ya hiç bi sorunumda yok ama pisikolojikmi acaba
bilmiom ben pek önemsememiştim çok erken başladı benim ya böle karnının bi yeri toplanıo ve sertleşio.tırstım ya nie oluo dua et canım çoook ihtiyacımız varrrrinternettede öyle yazıyo avuç içinde karında toplanma oluyo diye ama ben onu daha hiç hissetmedim sanki yoğun gaz sancısı gibi benimki sırtımdada ağrı oluyo aynı zmanda acaba bebek bağırsaklaramı baskı yapıyo anlamadım
CANIMM NEFES ALMA PROBLEMİM SIRT ÜSTÜ YATINCA oluyo bide bazı zamanlarda sağ yada soldada oluyo nefesim kesiliyo gibi oluyo kesik kesik nefes alabiliyorum bu normal ama sanırım ..ayy belkide 40ta kendi gelir canım ne kadar zor oldu doğumlar.ya efnan ben bi hisse kapıldım sanki ilerleyen zamanlarda hiçnefes alamıcakmışım gibi gelioo.korkuom tabii allah inş nasip eder bebişim durur görürüm de.sende öle oluo mu hiç
cnm sancı belden vurur sanki bıçak kesiği gibi aniden ve sıklıkla olursa bu sancıdır.
inş en kısa zamanda gelir bebişin canımm
bilmiom ben pek önemsememiştim çok erken başladı benim ya böle karnının bi yeri toplanıo ve sertleşio.tırstım ya nie oluo dua et canım çoook ihtiyacımız varrrr
burada şuan okunan ezanlar yüzü hürmetine RABBİM hayırlısıyla yavrularımızı bize bizi onlara bağışlasın inşallah canımm
ayy belkide 40ta kendi gelir canım ne kadar zor oldu doğumlar.ya efnan ben bi hisse kapıldım sanki ilerleyen zamanlarda hiçnefes alamıcakmışım gibi gelioo.korkuom tabii allah inş nasip eder bebişim durur görürüm de.sende öle oluo mu hiç
CANIMM NEFES ALMA PROBLEMİM SIRT ÜSTÜ YATINCA oluyo bide bazı zamanlarda sağ yada soldada oluyo nefesim kesiliyo gibi oluyo kesik kesik nefes alabiliyorum bu normal ama sanırım ..
ama dediğin sancı doğum sancısı dimi?yalancı sancı nasıl oluyo?
cnm evet doğum sancısından bahsediyorum,yalancı sancıda rahimden giriyo sancı ve karın ağrısı oluyo bildiğim kadarıyla yani yaşadığım için söylüyorum,ya zaten son haftanızda sizi nst ye sokucaklar ordan sancınız varmı yokmu çıkıcak ozaman durum değerlendirmesi yapıyolar zaten sezeryanmı normalmi olucak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?