Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm cnmm biz iyiyiz sen nasılsın karnımda sanki eğilince batışma oluyo..
acıktık birazdan kalkıcaz cnm.
eğilme sakın ben önemsemedim namaz kıldığmda zorluodu açılmam oldu allah korusun dikkat et canımm
kızlarr yaa ben süt içmeyi sevmiyorum ama kahvaltılık yulaflar yada mısırlar varya süte ondan katıpp yiyorumm bebişe zararı yoktur dimi?böylecede süt içmiş oluyorumm

ya bi zararı yoktur inş bende bi ara .ikolatalı süt içiodum artık içmiom vitamini ölmesin die bulantım da yok ya ondan süt içiom sadee

anladımm canımm bu devirde umarım süt diye başka bişi içmiyozdur pek güvenemez oldumm hiçbişeye

melisax canımm tecrübeli olarak bi anlat çıkmadan sancı kasılmaları vajinada mı oluyo yoksa karında mı? arasıra sertleşiyo benim karnım ama sanki bebk dayanıyoda ondan sertleşiyo bide bugün sabhta olsdu bende ağrı karnımda belimde acık uzanınca geçti korktum acaba sancı mıki daha öncede 2 sefer ve sabah kahvaltıda oluyo hep

aaa buara hatice naptı yaa doğum yaptı mı haberiniz var mıı?
ben facebookta konuştum daa eve gelmişti sıkıldım da dr gönderdi demişti iimiş.35+5 mi olmuş ne sezeryan yapmıomuş dr bebekte iimiş.heralde tekrar gitcekti
anladımm canımm bu devirde umarım süt diye başka bişi içmiyozdur pek güvenemez oldumm hiçbişeye
aynen canımmmm yaaaaaaaaaaaaa

valla canım benim ağrısız kasılmalarım var içerde bişey büzüşüo gibi sertleşiooo taa önceden varmıştaaa ben bebek toplanıo sanıodumm

ben facebookta konuştum daa eve gelmişti sıkıldım da dr gönderdi demişti iimiş.35+5 mi olmuş ne sezeryan yapmıomuş dr bebekte iimiş.heralde tekrar gitcekti

aynen canımmmm yaaaaaaaaaaaaa

iii barii yaa RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİ İNŞALLAH 37 den sonra alcaktır belkide sezeryana

valla canım benim ağrısız kasılmalarım var içerde bişey büzüşüo gibi sertleşiooo taa önceden varmıştaaa ben bebek toplanıo sanıodumm

internettede öyle yazıyo avuç içinde karında toplanma oluyo diye ama ben onu daha hiç hissetmedim sanki yoğun gaz sancısı gibi benimki sırtımdada ağrı oluyo aynı zmanda acaba bebek bağırsaklaramı baskı yapıyo anlamadım

iii barii yaa RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİ İNŞALLAH 37 den sonra alcaktır belkide sezeryana

ayy belkide 40ta kendi gelir canım ne kadar zor oldu doğumlar.ya efnan ben bi hisse kapıldım sanki ilerleyen zamanlarda hiçnefes alamıcakmışım gibi gelioo.korkuom tabii allah inş nasip eder bebişim durur görürüm de.sende öle oluo mu hiç

cnm sancı belden vurur sanki bıçak kesiği gibi aniden ve sıklıkla olursa bu sancıdır.

CANIMM NEFES ALMA PROBLEMİM SIRT ÜSTÜ YATINCA oluyo bide bazı zamanlarda sağ yada soldada oluyo nefesim kesiliyo gibi oluyo kesik kesik nefes alabiliyorum bu normal ama sanırım ..

cnm sancı belden vurur sanki bıçak kesiği gibi aniden ve sıklıkla olursa bu sancıdır.

ama dediğin sancı doğum sancısı dimi?yalancı sancı nasıl oluyo?

canımm sen burda ölmekten mi bahsettin yoksa ben mi yanlış analdım eğer öyleyse RABBİM EN HAYIRLISINI VERİR CANIMM YAŞADIĞIN ŞEYLER SONUCU PSİKOLOJİKTİR

cnm evet doğum sancısından bahsediyorum,yalancı sancıda rahimden giriyo sancı ve karın ağrısı oluyo bildiğim kadarıyla yani yaşadığım için söylüyorum,ya zaten son haftanızda sizi nst ye sokucaklar ordan sancınız varmı yokmu çıkıcak ozaman durum değerlendirmesi yapıyolar zaten sezeryanmı normalmi olucak diye.

hımm ok canımm beni daha nst ye sokmadı hiç bende anlayamıyorumm 37. haftada sanırım nst bide açıklık varmı ozaman bakacakmışş

neyse kızlarr ben çıkıyorumm imdilik biraz iş var sonra elim uyanır yemek falan derken zaman geçer sonra yine görüşürüz inşallah aeolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…