Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben akşam yapmıştim cnm bi de sabah mı yapsam ? :26:
bide senin niye o kadar gecikmişti peki dr ne demişti ?

saribeybi
belirtiler de var gibi ama üşütmüşde olabilirim diye düşünüyorum ...

o zaman bekle bi kaç gün daha dr gidersin

hmm yani idrar testinde de kesin çıkıyosa ne güzel peki günün geçince mi yaptın testi?
ya da kaç gün geçince

:26:

pazartesi mi gidecen doktora?
öğrenirsin kaç haftalık olduğunu ayyy çok heyecanlı

Slm kızlar sizi çok özledim ama biraz bu bebek meselesine uzak durmak çok iyi geliçek bana arada size haber veririm kk diyet bölümüne takılıyorum ama hiç bir topik sizin yerinizi tutmuyor tabi sizi özlüyorum bu arada sıkı diyete girdim ve en kısa zamanda zayıflıycam belki bu şekilde daha çabuk gelir bebeğin artık bu bebek konusu benim çok yordu ve yıprattı bu bana çok iyi geliçek hepinizi öptüm

esrammmm canım seni özlicez en kısa zamanda aramıza 2 kişi olarak gelirsin inşşşşş

.............................................

Son düzenleme:
kızlarr yaa ben süt içmeyi sevmiyorum ama kahvaltılık yulaflar yada mısırlar varya süte ondan katıpp yiyorumm bebişe zararı yoktur dimi?böylecede süt içmiş oluyorumm

kızlarr yaa ben süt içmeyi sevmiyorum ama kahvaltılık yulaflar yada mısırlar varya süte ondan katıpp yiyorumm bebişe zararı yoktur dimi?böylecede süt içmiş oluyorumm

üzülme tatlım yalnız deilsin bende içemiyordum kelox ve bal karıştırıyorum o şekilde tüketiyorum,ama alıştımda sanki içebiliyorum sade olarakta.zararlı deil yani korkma tatlımm.

hoşgeldin sen nasılsınnnnnnnnnnnn

çok şükür iyiyim canımm kahvaltı yaptım yattım kalktım duş aldım derken bu saat oldu kociş sabah nöbetten geldi uyuyo rahatsız etmeyim diye takılıyorumm nette

üzülme tatlım yalnız deilsin bende içemiyordum kelox ve bal karıştırıyorum o şekilde tüketiyorum,ama alıştımda sanki içebiliyorum sade olarakta.zararlı deil yani korkma tatlımm.

haahhh ii bariii canımmm bende bal katmaya eriniyorum valla şeker katıyomm onun yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…