Olabilirmis. Mevsimlerden stres vs. 2 ay sonra hamile kaldım. Seninde oyle olabilir.. Bende hic belirti yoktu sadee midem de yanma vardı. Bebek varsa suan sende zaten cok kucuktur belirti olmayabilir.
ben akşam yapmıştim cnm bi de sabah mı yapsam ? :26:
bide senin niye o kadar gecikmişti peki dr ne demişti ?
saribeybi
belirtiler de var gibi ama üşütmüşde olabilirim diye düşünüyorum ...
Bende oyle olmustu.. İlkinde dakikalarca teste bakmıstım. Bekleyin felan diyorlar ya 2 cizgi gorunebilirmis. Bende olmadı. NEgatif cıktı Baska bir ay gunum gectiginde testi yapar yapmaz once birinci cizgiyi gecti sonra hemen ikinci cizgi gorundu.
o zaman bekle bi kaç gün daha dr gidersin
hmm yani idrar testinde de kesin çıkıyosa ne güzel peki günün geçince mi yaptın testi?
ya da kaç gün geçince
:26:
güzel alışmaya çalışıyorummm bennn...gülll ve nimettt taze anneler durumlar nasıl?
doktorumu yerinde bulabilirsem gideceğimmmmmmpazartesi mi gidecen doktora?
öğrenirsin kaç haftalık olduğunu ayyy çok heyecanlı
doktorumu yerinde bulabilirsem gideceğimmmmmm
günaydın bayanlarrrr nasılsınz yada pardon tünayydın demeliydimm.:79:
Slm kızlar sizi çok özledim ama biraz bu bebek meselesine uzak durmak çok iyi geliçek bana arada size haber veririm kk diyet bölümüne takılıyorum ama hiç bir topik sizin yerinizi tutmuyor tabi sizi özlüyorum bu arada sıkı diyete girdim ve en kısa zamanda zayıflıycam belki bu şekilde daha çabuk gelir bebeğin artık bu bebek konusu benim çok yordu ve yıprattı bu bana çok iyi geliçek hepinizi öptüm
.............................................
slm cnmm biz iyiyiz sen nasılsın karnımda sanki eğilince batışma oluyo..
acıktık birazdan kalkıcaz cnm.
slmm kıslarr nasılsınız?
kızlarr yaa ben süt içmeyi sevmiyorum ama kahvaltılık yulaflar yada mısırlar varya süte ondan katıpp yiyorumm bebişe zararı yoktur dimi?böylecede süt içmiş oluyorumm
hoşgeldin sen nasılsınnnnnnnnnnnn
üzülme tatlım yalnız deilsin bende içemiyordum kelox ve bal karıştırıyorum o şekilde tüketiyorum,ama alıştımda sanki içebiliyorum sade olarakta.zararlı deil yani korkma tatlımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?