Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Dimi ay ben yeni yeni alıştırdım erkeğe kendimi değişirse komik olcek:)
tatlım 20 haftaya kadar belli olmuyo o yüzden hiççç alışma şimdi

bizim o taraklarda bezimiz yok kuşummm nasıl kutlayacaz adamla bacı gardaş gibiyiz

bende iyiyim canım saolasın işlerle ugraşıyorum ay sonu yinee

Hımm bayagi olmus... Sonrasında calısmaya devam edecek misin ? Ben son 15 gune kadar hersey yolunda giderse calismayı dusunuyorum. Calisabilirmiyim sence ?

valla yezi tatlım çok zor ben bu haftaya kadar zor durdum 1 sabrın kalmıyo 2 artık oturamıyosun sırt ağrıları mahvediyor
3 yolunda uzaksa hiç çekilmiyo

kızlar size cumartesi günkü salaklığımı yazıyımda gülün o zaman çok ağladım ama şimdi kendime gülüyorum annemgil oğlumun beşiğini aldılar memleketten ben hep yeşil de yeşil diye tutturmuştum annem de bakmış bakmış yeşil den güzel yok turuncu almış paketlettimişler kargoya vermişler ay ben bir ağla bir ağla ben yeşil istiyordum hiç birşey istediğim gibi olmuyor diye ama nasıl ağlıyorum o arada eşimde halı makinesiye halıyı yıkamaya çalışıyor oda bozulmuşmu onada sinirim bozulmuştu zaten ay benim ama hiçbirşey demiyor ben gittim odama ağladım sonra kalktım namaz kıldım benim ki bişey demiyor makineyi aldı servse götürdü eve gelince ben ağlamıyordum dalga geçiyor benle bu sefer yine başladım ağlmaya hiçbirşey istediğim gibi olmyor diye o gün akşamaca ağladım sonudan bir duş aldım anladım mallığımı eşime dedim annem küsmüşmüdür niye küssün oda almsaydı yeşil istediğini biliyor dedi heytt dedim sen benim anama ne diyorsun hemen fırsat geçti eline kadın ben öbürün beğenmem diye almamış dedim annelre küsmez merak etme aç konuş dedi neyse anacığımı aradım gönlünü aldım zatne küsmemiş:)) ay hamileliğim boyunca hiç saçma bir sebepten ağlamştım hep beni sini ediyrolardı ağlıyordum şimdi dalga geçiyoe eşim oğlum portakal portakalmı olacak diye.))))daha diyaloglar çokta neyse:))))

delüüüüüüüüüüüüü

bende çok kez sudan sebepler için ağlamışımdır.....
heralde hamile olsam her gün her şeye ağlarım

Gunaydin kızlar... Nasılsınız?

Zeynep tebrik ederim sehzadeni..

günaydın hamdolsun sen nasılsın?

tatlım 20 haftaya kadar belli olmuyo o yüzden hiççç alışma şimdi

bizim o taraklarda bezimiz yok kuşummm nasıl kutlayacaz adamla bacı gardaş gibiyiz

ay kız niye öylesiniz bizde üç haftadır tık yo kben bunalıma girecektim beni beğenmiyor diye başının etini yedim:)) o da dedi karnım gerliyor diyorsun çatlıyacan sonra dün yiter dedim yaptık ama nasıl ay dükkanı kapamayın bacılar açılışı zor oluyor

günaydın kızla nasılsınız
ben aynı işte iş güç of of ve bulantılı

günaydın ay senin bu işin beni verem etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…