tatlım 20 haftaya kadar belli olmuyo o yüzden hiççç alışma şimdiDimi ay ben yeni yeni alıştırdım erkeğe kendimi değişirse komik olcek:)
Geldim geldim ayol hadi gözünaydın bir bitse diye diye bitirdin:)))) sen akşam eşinle kutlama yap
günaydın canım hamdolsun ben de iyiyim
Ay tabi ya oğlumun şurda kaç arkadaşı var reyya nefnan ben ve sen hep kız hep kız olmazki ay bu arada reyyanda gelmiyor artık taşınmıştıya neti yok heralde
hayırlı olsun cnm oğluşun oluyomuş
halay çekek kız darısı bize inşş
Anam bi yağmur ki sormayın çamaşırlarım ıslandı sabah bi daha attım makinaya.
Nasılsın cnm bugün gidecekmisin toktora?
Ebrar
günaydın canımm naber nasılsın
iyiyim hemşerim sen nasılsın?
Gunaydin kızlar... Nasılsınız?
Zeynep tebrik ederim sehzadeni..
günaydın kızla nasılsınız
ben aynı işte iş güç of of ve bulantılı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzzzz hadi çoşuyoz oturmak yokkkk :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
Kız sen kendi isteginlemi cıkıyorsun izine.. Erken degil mi daha..
Ayyy sağol şekerim darısı başına inşallah:)
yok tatlım ne erkeni 32 haftaya geldik işte yasal izin zamanım başladı
gunaydin kızlar... Nasılsınız?
yok tatlım ne erkeni 32 haftaya geldik işte yasal izin zamanım başladı
Hımm bayagi olmus... Sonrasında calısmaya devam edecek misin ? Ben son 15 gune kadar hersey yolunda giderse calismayı dusunuyorum. Calisabilirmiyim sence ?
günaydın kızlarr hoşgeldiniz
didem bu haftaya nasıl geldi bi bilesenizz ne erkenii yaaaaaaaa
delüüüüüüüüüüüüükızlar size cumartesi günkü salaklığımı yazıyımda gülün o zaman çok ağladım ama şimdi kendime gülüyorum annemgil oğlumun beşiğini aldılar memleketten ben hep yeşil de yeşil diye tutturmuştum annem de bakmış bakmış yeşil den güzel yok turuncu almış paketlettimişler kargoya vermişler ay ben bir ağla bir ağla ben yeşil istiyordum hiç birşey istediğim gibi olmuyor diye ama nasıl ağlıyorum o arada eşimde halı makinesiye halıyı yıkamaya çalışıyor oda bozulmuşmu onada sinirim bozulmuştu zaten ay benim ama hiçbirşey demiyor ben gittim odama ağladım sonra kalktım namaz kıldım benim ki bişey demiyor makineyi aldı servse götürdü eve gelince ben ağlamıyordum dalga geçiyor benle bu sefer yine başladım ağlmaya hiçbirşey istediğim gibi olmyor diye o gün akşamaca ağladım sonudan bir duş aldım anladım mallığımı eşime dedim annem küsmüşmüdür niye küssün oda almsaydı yeşil istediğini biliyor dedi heytt dedim sen benim anama ne diyorsun hemen fırsat geçti eline kadın ben öbürün beğenmem diye almamış dedim annelre küsmez merak etme aç konuş dedi neyse anacığımı aradım gönlünü aldım zatne küsmemiş:)) ay hamileliğim boyunca hiç saçma bir sebepten ağlamştım hep beni sini ediyrolardı ağlıyordum şimdi dalga geçiyoe eşim oğlum portakal portakalmı olacak diye.))))daha diyaloglar çokta neyse:))))
kızlar size cumartesi günkü salaklığımı yazıyımda gülün o zaman çok ağladım ama şimdi kendime gülüyorum annemgil oğlumun beşiğini aldılar memleketten ben hep yeşil de yeşil diye tutturmuştum annem de bakmış bakmış yeşil den güzel yok turuncu almış paketlettimişler kargoya vermişler ay ben bir ağla bir ağla ben yeşil istiyordum hiç birşey istediğim gibi olmuyor diye ama nasıl ağlıyorum o arada eşimde halı makinesiye halıyı yıkamaya çalışıyor oda bozulmuşmu onada sinirim bozulmuştu zaten ay benim ama hiçbirşey demiyor ben gittim odama ağladım sonra kalktım namaz kıldım benim ki bişey demiyor makineyi aldı servse götürdü eve gelince ben ağlamıyordum dalga geçiyor benle bu sefer yine başladım ağlmaya hiçbirşey istediğim gibi olmyor diye o gün akşamaca ağladım sonudan bir duş aldım anladım mallığımı eşime dedim annem küsmüşmüdür niye küssün oda almsaydı yeşil istediğini biliyor dedi heytt dedim sen benim anama ne diyorsun hemen fırsat geçti eline kadın ben öbürün beğenmem diye almamış dedim annelre küsmez merak etme aç konuş dedi neyse anacığımı aradım gönlünü aldım zatne küsmemiş:)) ay hamileliğim boyunca hiç saçma bir sebepten ağlamştım hep beni sini ediyrolardı ağlıyordum şimdi dalga geçiyoe eşim oğlum portakal portakalmı olacak diye.))))daha diyaloglar çokta neyse:))))
Gunaydin kızlar... Nasılsınız?
tatlım 20 haftaya kadar belli olmuyo o yüzden hiççç alışma şimdi
bizim o taraklarda bezimiz yok kuşummm nasıl kutlayacaz adamla bacı gardaş gibiyiz
günaydın kızlar biste geldik nasılsınız
günaydın kızlar biste geldik nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?