Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Allah guc kuvvet verirde calisarim insallah :) son 15-20 gune kadar.. Alışverise cıkanlar var mi aranizda... Cinsiyeti belli olsa hemen almaya baslicam :)

kızlar bu torba tasarıya göre eşe verilen izin 10 güne çıktı ve erken doğum halinde kullanamadığımız izinleri sonrasına aktarabiliyoruz değil mi artık????????yasa yürürlüğe girdi umarım işime yarar

kaynanan yandı kızım planlarmı yapıyon bakem

Kız planda yapmıyomki ben yüzlerine gelince yapamıyorum azcık ders ver bana bende bu karının yaptığı hatayı anlatabileyim aya birde sıırtarak konuşaçak yavrum aman sen otur aman sen yat bişey yapma ay bunlar bile batıyor bana bride benim evimi kendi evi gibi sahiplenip anama misafir gibi davranırsa o zaman çokpis dalıcam:))))

aynı canım sancı çok gelen yooook

Rabbim sağsalim kurtarsın seni cnm bebiş vaktini bekliyo

anam senin koca da alem baban gecelik niye alsın ayol bi höttt de şu kocaya silkinsin kendine geliversinn

Ay yedi aydır neçektiğimi siz biliyorsunuz ömrümü yediler az bile söylüyorum bazen diyorum doğuma girsinde orda icabına bakıyım bunun:86::86: ama o kaynanamgile ben biliyorum edeceğimi

kız planları bize de yaz bakarsın lazım olur not alalım bi yere

daha zamanı var aslında ama sağolsun doktor 37 de gelir deyince geçen haftadan beri tetikteyim açılmada başlamış ayyyyyyyy çok heyecanlı

Ay canım ya annende teseli mi veriyor anlamadım daha kötüsümü:86:

Diyorum canım diyorum anlamıyorki adam onun babasına yazık benim babama kazık:))ama bbamgilede kızıyorum demiyorlari kaynatamgile konu açılınca sizde başka eksini alırsınız dememiş adama( planım yok da didem akıl verir belki:))

daha zamanı var aslında ama sağolsun doktor 37 de gelir deyince geçen haftadan beri tetikteyim açılmada başlamış ayyyyyyyy çok heyecanlı
ay yaa bizde böyle olcaz allahım yaaa çok heyecanlı

yasa yürürlüğe girdimi bilmiyorum valla tatlım

abooooo ya kuşum konuştuğunuz bişey sana eskiden kötü günleri çağrıştırısa hiççç lafı yutma aklına geleni şak diye arada sok bak çok keyifli oluyo

Allah guc kuvvet verirde calisarim insallah :) son 15-20 gune kadar.. Alışverise cıkanlar var mi aranizda... Cinsiyeti belli olsa hemen almaya baslicam :)

ne iş yapıyorsun cnm eğer hamileliğin sorunsuzsa iş yerin de rahatsa olabilir. benim kuzenim doğuma 1 hafta kala çıktı iştenn

dal kız uç yattığın yerden üstüne

10 gun cok iyiymis. Onceden ese verilen izin 3 gunmuydu neydi.. İsabet olmus.

kızlar kocam bu 10 gün izni duyunca daha çok çalışma yapmak isteyecektir

yasa 2gün önce resmi gazetede yayınlandı kuzum

Yapacam kız yapacam yiterya bak eşime diyorum artık ohhh içim soğuyor sevmezse sevmesin böyle yapıyorum diye, geçen tv de doktor diyor işte hayır demeyi bilin istemediğiniz şeyi başkaları kırılmasın diye kabul etmeyin diye eşim de geldi tam doğru söylüyor aman kimse kırılmasın diye istemediğimiz şeylere evet diyoruz susuyoruz dedim:))))

sorma bende anlamadım.kendince beni daha kötüsüne alıştırıyor

anneler biraz böyle benim annemde böyledir bebeğin kilosunu soruyor az değil mi diyoe anne az olsa doktor der normal kilosu diyorum yookk anlamıyor:))

Uçacaaammmmm heytttttt tumayın beni:))))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz geç kaldım ama işlerimi hallettim geldimmmmmm

Tamam canım çok sağol hemen dilekçeyi yazıyorum ama kişinin kendi imzası olmalı dimi?

evet canım imzlaması lazım

cinsiyet belli olsun bende hemen çıkmayı planlıyorum.ben çalışamam herhalde hemen ayrılırım izine sonrada izin sonrda ücretsiz izin vermezler se işten çıkarım

ya ben pek takip edemedim başka bizim açımızdan en gibi değişklikler var

canım nasılsın iyimisin ?

Kızlar ben kaçar hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…