kaynanan yandı kızım planlarmı yapıyon bakem
aynı canım sancı çok gelen yooook
Ha bu arada eşime birde laf soktumki iyice oldu:))anam küsmüşmüdür deyince benim anam mı dedi senin anan niye küsüyormuş bana pardon dedim niye bişeymi dedi dedim telefonla görüşmüştüde bu laftan önce yoo dedi e ne diyorsun o zaman dedim asıl küsecek biri varsa benim bir kere bile eksiğin ney diye sormadı çok zoruma gidiyor anca kızının çeyizini düşünsün şunu yok bunu yok diye dedim güya bende kızlarıyım ama bir kere bile bizde bişeyini allalım demedi anan dedim, ertesigündeksiklerden açıldı yinekonu:) geceliği şurdan allalım dedim baban alsın falan dedi yok ya senin baban alsın dedim hep benim babam mı yapacak dedim seninkiler yapsın bir eksiğimide dedim e ben varım oğulları varya dedi hı çok yapıyorsun ya dedim:))
Ay yedi aydır neçektiğimi siz biliyorsunuz ömrümü yediler az bile söylüyorum bazen diyorum doğuma girsinde orda icabına bakıyım bunun:86::86: ama o kaynanamgile ben biliyorum edeceğimi
daha zamanı var aslında ama sağolsun doktor 37 de gelir deyince geçen haftadan beri tetikteyim açılmada başlamış ayyyyyyyy çok heyecanlı
Rabbim sağsalim kurtarsın seni cnm bebiş vaktini bekliyo
anam senin koca da alem baban gecelik niye alsın ayol bi höttt de şu kocaya silkinsin kendine geliversinn
kız planları bize de yaz bakarsın lazım olur not alalım bi yere
ay yaa bizde böyle olcaz allahım yaaa çok heyecanlıdaha zamanı var aslında ama sağolsun doktor 37 de gelir deyince geçen haftadan beri tetikteyim açılmada başlamış ayyyyyyyy çok heyecanlı
yasa yürürlüğe girdimi bilmiyorum valla tatlımkızlar bu torba tasarıya göre eşe verilen izin 10 güne çıktı ve erken doğum halinde kullanamadığımız izinleri sonrasına aktarabiliyoruz değil mi artık????????yasa yürürlüğe girdi umarım işime yarar
Kız planda yapmıyomki ben yüzlerine gelince yapamıyorum azcık ders ver bana bende bu karının yaptığı hatayı anlatabileyim aya birde sıırtarak konuşaçak yavrum aman sen otur aman sen yat bişey yapma ay bunlar bile batıyor bana bride benim evimi kendi evi gibi sahiplenip anama misafir gibi davranırsa o zaman çokpis dalıcam:))))
Ay canım ya annende teseli mi veriyor anlamadım daha kötüsümü:86:
Allah guc kuvvet verirde calisarim insallah :) son 15-20 gune kadar.. Alışverise cıkanlar var mi aranizda... Cinsiyeti belli olsa hemen almaya baslicam :)
Kız planda yapmıyomki ben yüzlerine gelince yapamıyorum azcık ders ver bana bende bu karının yaptığı hatayı anlatabileyim aya birde sıırtarak konuşaçak yavrum aman sen otur aman sen yat bişey yapma ay bunlar bile batıyor bana bride benim evimi kendi evi gibi sahiplenip anama misafir gibi davranırsa o zaman çokpis dalıcam:))))
10 gun cok iyiymis. Onceden ese verilen izin 3 gunmuydu neydi.. İsabet olmus.
canım 3 gündü ..evet ya eşim yanımda olsun ..
ay yaa bizde böyle olcaz allahım yaaa çok heyecanlı
yasa yürürlüğe girdimi bilmiyorum valla tatlım
abooooo ya kuşum konuştuğunuz bişey sana eskiden kötü günleri çağrıştırısa hiççç lafı yutma aklına geleni şak diye arada sok bak çok keyifli oluyo
ay yaa bizde böyle olcaz allahım yaaa çok heyecanlı
yasa yürürlüğe girdimi bilmiyorum valla tatlım
abooooo ya kuşum konuştuğunuz bişey sana eskiden kötü günleri çağrıştırısa hiççç lafı yutma aklına geleni şak diye arada sok bak çok keyifli oluyo
sorma bende anlamadım.kendince beni daha kötüsüne alıştırıyor
ne iş yapıyorsun cnm eğer hamileliğin sorunsuzsa iş yerin de rahatsa olabilir. benim kuzenim doğuma 1 hafta kala çıktı iştenn
dal kızuç yattığın yerden üstüne
kızlar kocam bu 10 gün izni duyunca daha çok çalışma yapmak isteyecektir
Tamam canım çok sağol hemen dilekçeyi yazıyorum ama kişinin kendi imzası olmalı dimi?
Allah guc kuvvet verirde calisarim insallah :) son 15-20 gune kadar.. Alışverise cıkanlar var mi aranizda... Cinsiyeti belli olsa hemen almaya baslicam :)
ya ben pek takip edemedim başka bizim açımızdan en gibi değişklikler varkızlar bu torba tasarıya göre eşe verilen izin 10 güne çıktı ve erken doğum halinde kullanamadığımız izinleri sonrasına aktarabiliyoruz değil mi artık????????yasa yürürlüğe girdi umarım işime yarar
ne iş yapıyorsun cnm eğer hamileliğin sorunsuzsa iş yerin de rahatsa olabilir. benim kuzenim doğuma 1 hafta kala çıktı iştenn
dal kızuç yattığın yerden üstüne
kızlar kocam bu 10 gün izni duyunca daha çok çalışma yapmak isteyecektir
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz geç kaldım ama işlerimi hallettim geldimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?