Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

anammm ebru hala doğurmamışsın kızz
ay walla senin kız 40 ı tamamlıcak mı nee
ama maşallah gözleri fıldır fıldır bak çizelgedee

valla şaka maka 39 dayız .doğası yok bu bebenin kesin kaynanamı bekliyo gör bak o gün doğacak ..perşembeye

günaydın kızlar biste geldik nasılsınız

günaydın canım hoşgeldiniz ya aklım hep sende ne yaptı diye:))

delüüüüüüüüüüüüü

Hakkaten delüyüm ne salakça bişeye ağlamışım ya tozuttum iyice:86:

bende çok kez sudan sebepler için ağlamışımdır.....
heralde hamile olsam her gün her şeye ağlarım

Ay canım beni genelde kaynanamgil eşim sinir ettiği için saçma şeylere ağlamaya fırsatım olmamaştı:))

günaydın kızlar biste geldik nasılsınız
hoşgeldiniz canımmmmmmmmmmmm

ben o dükkanı kapayalı çok oldu kızzzz bende geçen başladım beni beğenmiyon diye amma adamcağız korkuyo

Allah razı olsun canım .bende her gece sancılardan hah bugün doğuracam galiba dşyorum ama yok kızım rahat daha

ben o dükkanı kapayalı çok oldu kızzzz bende geçen başladım beni beğenmiyon diye amma adamcağız korkuyo
canımmm benim hoşbuldum .ya bu eşlere ne oluyo anlamıyorum benimki bunalımda sancılanmaya falan başlıyor arada kendimi bırakıp adamla ilgileniyorum
onu mu bekliyo dersinn
ee hadi bakalım sağsalim olsunda perşembe olsun kuzum

kimse umrumda değil inanki ..doğru söylüyorsun sağlıklı olsunda

Ha bu arada eşime birde laf soktumki iyice oldu:))anam küsmüşmüdür deyince benim anam mı dedi senin anan niye küsüyormuş bana pardon dedim niye bişeymi dedi dedim telefonla görüşmüştüde bu laftan önce yoo dedi e ne diyorsun o zaman dedim asıl küsecek biri varsa benim bir kere bile eksiğin ney diye sormadı çok zoruma gidiyor anca kızının çeyizini düşünsün şunu yok bunu yok diye dedim güya bende kızlarıyım ama bir kere bile bizde bişeyini allalım demedi anan dedim, ertesigündeksiklerden açıldı yinekonu:) geceliği şurdan allalım dedim baban alsın falan dedi yok ya senin baban alsın dedim hep benim babam mı yapacak dedim seninkiler yapsın bir eksiğimide dedim e ben varım oğulları varya dedi hı çok yapıyorsun ya dedim:))

bizim kocalar doğuracak galiba benim kocada dün başlamıştı karnım ağrıyo diye çocuk gibi peşinde çorba gezdirdim

oh oh bu gacinin çenesine vurmuş yakında kocayı dövecek al bu ananın yaptıkları için al bu babanın yaptıkları için diye yumrukları indiricen kocaya

aynı canım sancı çok gelen yooook

Ayyy sancı çok mu :18::18:

ay benimkide korkuyor bende tedirgin oluyorum ama doktor yasaklamadıki böylede iyi değil yani uzak kalmak bence

Allah razı olsun canım .bende her gece sancılardan hah bugün doğuracam galiba dşyorum ama yok kızım rahat daha

ay güzel güzel büyüsünde zamanı dolunca gelir:))

ebruuuuu kız babanneyi bekliyo kesin senin kızzz

zaten babaneler dört ayak üstüne düşer hep sinir şeyler:84:

oh oh bu gacinin çenesine vurmuş yakında kocayı dövecek al bu ananın yaptıkları için al bu babanın yaptıkları için diye yumrukları indiricen kocaya

Ay yedi aydır neçektiğimi siz biliyorsunuz ömrümü yediler az bile söylüyorum bazen diyorum doğuma girsinde orda icabına bakıyım bunun:86::86: ama o kaynanamgile ben biliyorum edeceğimi

sağlıkla sağsalim gelsinde annesi daha 40 haftayı geçmedi zati bi sorun olmaz bekle bakalım biraz daha
daha zamanı var aslında ama sağolsun doktor 37 de gelir deyince geçen haftadan beri tetikteyim açılmada başlamış ayyyyyyyy çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…