günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz geç kaldım ama işlerimi hallettim geldimmmmmm
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz geç kaldım ama işlerimi hallettim geldimmmmmm
günaydın canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn
hoşgeldinnnnnnn sen naptın doktora gittinmi?
yok canım gitmedim daha
Kızlar ne diycem size doktor bana gyno-ferro sanol die bi ilaç verdi kulanan varmı? Benim dışkım çok koyu renkli oldu ilaçtan olabilir mi?
sanırım bu demir hapı olmalı demir hapları öyle yapıyor bende daha önce 3-4 sene önce düşük olduğu için kullanmıştım ilaç yapıyor yani merak etme
Kızlar ne diycem size doktor bana gyno-ferro sanol die bi ilaç verdi kulanan varmı? Benim dışkım çok koyu renkli oldu ilaçtan olabilir mi?
Aklıma birsey takildi eslere verilen bu 10 gunluk izin memurları mı kapsiyor yoksa sskli calisanlarida ilgilendiriyor mu?
Haftanın ilk gunu diye mi kimsecikler yok topikte ?? Olanlarda bişicik yazmıyor
kızlar günaydıon haticeden haber getirdim size hep birlikte dua edelim haticemize ve güzel nazlı kızı hümaya. sezeryan olacaktı bugün ama enfeksiyonu yine yükselmiş. saat 5 te hastaneye yatacak ve artık duruma göre bebegi tehlikeye atmamak için sezeryanla alacaklarmış bebegini. allahım yardım etsin sag salim yavrusunu kucagına alsın. hayırlı dogumlar versin.
ben demiştim zeynom oglan anası olacan sem gerçi bana da işl erkek demişti doktor ama hayılısı olsun evlat evlattır allahım eksiklilerini göstermesin
yezi nasılsın kız kendine hastane buldunmu şişli civarında kaç kez yazdım görmedin.
Haftanın ilk gunu diye mi kimsecikler yok topikte ?? Olanlarda bişicik yazmıyor
Paardon gormedim cnm.. Buldum Avrupa Hastanesi. Sen
Ayyyy canımsın yaaa çok sağol bugün bana çok yardımcı oldun hakkını ödeyemem çok korkmuştum:)
banka çok yoğun haftanın hem ilk günü hem ayın sonu berbat durumdayımHaftanın ilk gunu diye mi kimsecikler yok topikte ?? Olanlarda bişicik yazmıyor
kızlar günaydıon haticeden haber getirdim size hep birlikte dua edelim haticemize ve güzel nazlı kızı hümaya. sezeryan olacaktı bugün ama enfeksiyonu yine yükselmiş. saat 5 te hastaneye yatacak ve artık duruma göre bebegi tehlikeye atmamak için sezeryanla alacaklarmış bebegini. allahım yardım etsin sag salim yavrusunu kucagına alsın. hayırlı dogumlar versin.
ben demiştim zeynom oglan anası olacan sem gerçi bana da işl erkek demişti doktor ama hayılısı olsun evlat evlattır allahım eksiklilerini göstermesin
yezi nasılsın kız kendine hastane buldunmu şişli civarında kaç kez yazdım görmedin.
İlk gün ya işler yoğun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?