Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz geç kaldım ama işlerimi hallettim geldimmmmmm

hoşgeldinnnnnnn sen naptın doktora gittinmi?

canım nasılsın iyimisin ?

iyiyim cnm sen nasılsın?
beben nasıl kaç aylıktı seninki?

Kızlar ne diycem size doktor bana gyno-ferro sanol die bi ilaç verdi kulanan varmı? Benim dışkım çok koyu renkli oldu ilaçtan olabilir mi?

Kızlar ne diycem size doktor bana gyno-ferro sanol die bi ilaç verdi kulanan varmı? Benim dışkım çok koyu renkli oldu ilaçtan olabilir mi?

sanırım bu demir hapı olmalı demir hapları öyle yapıyor bende daha önce 3-4 sene önce düşük olduğu için kullanmıştım ilaç yapıyor yani merak etme

sanırım bu demir hapı olmalı demir hapları öyle yapıyor bende daha önce 3-4 sene önce düşük olduğu için kullanmıştım ilaç yapıyor yani merak etme

Ayyyy canımsın yaaa çok sağol bugün bana çok yardımcı oldun hakkını ödeyemem çok korkmuştum:)

Aklıma birsey takildi eslere verilen bu 10 gunluk izin memurları mı kapsiyor yoksa sskli calisanlarida ilgilendiriyor mu?

Tatlım muhtemelen o demir ilacıdır, demir ilaclarının hepsi dıskıyı koyu kahve siyeh renge donusturruler.

Ben ferrum fort kullanmıstım ogrenciyken ordan biliyorum.

Aklıma birsey takildi eslere verilen bu 10 gunluk izin memurları mı kapsiyor yoksa sskli calisanlarida ilgilendiriyor mu?

Ne 10 günlük izni kız ben bişi bilmiyom bu arada şehzademi kutlamışsın teyzesi cevap veremedik çok teşekkür ederiz:)

kızlar günaydıon haticeden haber getirdim size hep birlikte dua edelim haticemize ve güzel nazlı kızı hümaya. sezeryan olacaktı bugün ama enfeksiyonu yine yükselmiş. saat 5 te hastaneye yatacak ve artık duruma göre bebegi tehlikeye atmamak için sezeryanla alacaklarmış bebegini. allahım yardım etsin sag salim yavrusunu kucagına alsın. hayırlı dogumlar versin.

ben demiştim zeynom oglan anası olacan sem gerçi bana da işl erkek demişti doktor ama hayılısı olsun evlat evlattır allahım eksiklilerini göstermesin

yezi nasılsın kız kendine hastane buldunmu şişli civarında kaç kez yazdım görmedin.

Paardon gormedim cnm.. Buldum Avrupa Hastanesi.

Ayyyy canımsın yaaa çok sağol bugün bana çok yardımcı oldun hakkını ödeyemem çok korkmuştum:)

yok canım elimden ne gelirse her zaman

Haftanın ilk gunu diye mi kimsecikler yok topikte ?? Olanlarda bişicik yazmıyor
banka çok yoğun haftanın hem ilk günü hem ayın sonu berbat durumdayım

ay umarım sağ salim bebişine kavuşur
önce sağlıkda cinsiyet sonra geliyor

İlk gün ya işler yoğun canım

Sanırım ondan bende uyanamadım daha.

insallah sag salim alır bebeğini kucagına, sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…