Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Evet canım Mustafa olacak şehzademin adı:) Rahmetli dedesinin ismi eşimin sülalesinde ilk erkek torunun adı Mustafadır:) Kayınpederim onun babası onun babası ve onun babası da Mustafa hemde güzel isim:)

güsel tabiki ismii ne güsel cnmm iyi yapmışsın bende erkek olursa kayınpederin adı mehmet ben mehmet emin koyucam kız olursa zehra düşünüyom ama belli deil o. nasip artık

slm..
kızlarben 10 gün geciktim test yaptım negatif ama başım çok dönüyo bugün
kaç gündür kasıklarım da ince ağrılar ve karnımda şişkinlik var. sıksık tuvalete gidiyorum. üşütmüş olabilirim belki ondandır diyorum. adetim de ara sıra gecikmeler olurdu eskiden o yüzden pek aldırış etmedim ama bu baş dönmesi neyin nesi ?:26:
bi fikri olan var mı

merhaba kızlar nasılsınız canlarım benimmm
zeyzey ve gülüm allahım gönlünüze göre versin canlarımmmm benimmmm

canim bende gebeligimi daha yeni ögrendim benim sadece 1 kez bas dönmesi oldu oda adetime 3 gün kala oldu.

tebrik ederim cnm inş sağsalim alırsın kucağına bebeğini
sanmıyorum ama inş bende katılırım sana
baş dönmesi bugün başladı bende de adet günüm geçti onla ilgili olabilir mi acaba ?:26:

zkol

bu kadar erken olmaz mıdır ki ?
kandan perşembe bakıtıcam bakalım o güne kadar adet olmassam

bende göğüs ağrısı sordum ama herkez muhabbete dalmış kaynadı :)

Kızlar adet ile hamilelik belirtisi arasında çok ufak farklar var ben bütün adet belirtilerini yaşamıştım ama kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyordu bir de idrarım koyu ve kokulu gelmişti ordan şüphelendim yoksa her ay göğüs hassasiyeti karın şismesi faln tüm belirtileri görüp hamileyim sanyordum RAbbim tez zamanda herkesi yavrusuna kavuştursun sabredin ve kafanıza takmayın ben 20 ay sonra kavuştum Allah sizi bekletmesin:)

ilk defa bu kadar şiddetli göğüs ağrısı yaşadım,4 gündür sürüyor gece yüzüstü bile yatamıyorum hatta rüyalarımda göğüslerimi bıçakladıklarını görüyorum. en son 23 ocakta adet gördüm , bi iki gün daha bekliyip test yapıym bari

kanda baktır cnm rahat edersin hemde emin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…