canım kıyamamm bende esnemekten ağzım yarılacak :)))benden de günaydın herkese mutlu sağlıklı bir gün olsun huzurluda olsun ve lütfen erken çıkalım çok uykum varrr
günaydın kızlaar
günaydın canımmmmmgünaydın kızlaar
canım günaydın nasılsın hamileymişsin gözün aydın ne kadarlık allah tamamına erdirsin bu sefer
canım benişm çok teşekkür edereim çok istedimm. Güzel allahım verdi şükürler olsunn...rodinia cım bu tebrik sana ismini yazmayı unutmuşum
biraz streslyimde
günaydın canımmmmm
canım benişm çok teşekkür edereim çok istedimm. Güzel allahım verdi şükürler olsunn...
canım kıyamamm bende esnemekten ağzım yarılacak :)))
günaydınnnngünaydın kızlaar
canım günaydın nasılsın hamileymişsin gözün aydın ne kadarlık allah tamamına erdirsin bu sefer
Herkeze Günaydın Çoook Uykum var hala ya :) bebişler ve sizler nasılsınız :)
amin canım ekimde ilkini kaybettim bunda çok dikkatliyim valla... daha doktora gitmedim 4-5 haftalık gibi....ne güzel canım allah tamamına erdirir inş. bol bol dua et canım inş. sağlıklı bi gebelik geçirrisin kaç haftalık
amin canım ekimde ilkini kaybettim bunda çok dikkatliyim valla... daha doktora gitmedim 4-5 haftalık gibi....
Slmmm millet
nerde bu hatunlar yahuuuuuuuu :84::84::84:
selam hatunlar dicem ama kimseler yokyaa nolmuş bu topicimize böyle. terkedilmiş resmen
ben iyim bulantılar çoğaldı yemek sonrası berbat oluyo mutfağa giremiyom. şükür 7 haftaya girdik
ben burdayım ve çok gergnim nankanında yönetmeninde müşterininden başlıycam şimdi o derece yani şeytan diyo alın bankanızı başınıza çalın diyor nefret ediyorum yaaaa ağlıycam şimdi sinirden
selam hatunlar dicem ama kimseler yokyaa nolmuş bu topicimize böyle. terkedilmiş resmen
ben iyim bulantılar çoğaldı yemek sonrası berbat oluyo mutfağa giremiyom. şükür 7 haftaya girdik
Bu sabah sancıyla uyandım kaç gündür sancım var anlamadım bende korkmayada başlıyorum bebeğime bişimi oldu diye daha 2 gün önce gittim dok. bebeğin iyi dedi ama bilmiyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?