Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

benden de günaydın herkese mutlu sağlıklı bir gün olsun huzurluda olsun ve lütfen erken çıkalım çok uykum varrr

canım kıyamamm bende esnemekten ağzım yarılacak :)))

aynen sorma yaaa gene kalabalık bi de

günaydın kızlaar
günaydınnnn

canım günaydın nasılsın hamileymişsin gözün aydın ne kadarlık allah tamamına erdirsin bu sefer

günaydınnnn

Herkeze Günaydın Çoook Uykum var hala ya :) bebişler ve sizler nasılsınız :)

günaydın uykumuz var bizim ve açız

amin canım ekimde ilkini kaybettim bunda çok dikkatliyim valla... daha doktora gitmedim 4-5 haftalık gibi....

geç döllenme olablir canım benim son adet tarihine göre 11 haftalık ama bebişim şu anda 10 haftalık yani bende ilk gittiğimde 5 haftalık sanıyodum ama kese bile gözükmedi kanda baktırdın mı sonuç kaç çıktı mesela benim 687 di sonuç kese gözükmedi

selam hatunlar dicem ama kimseler yokyaa nolmuş bu topicimize böyle. terkedilmiş resmen
ben iyim bulantılar çoğaldı yemek sonrası berbat oluyo mutfağa giremiyom. şükür 7 haftaya girdik

Bu sabah sancıyla uyandım kaç gündür sancım var anlamadım bende korkmayada başlıyorum bebeğime bişimi oldu diye daha 2 gün önce gittim dok. bebeğin iyi dedi ama bilmiyorum !

selam hatunlar dicem ama kimseler yokyaa nolmuş bu topicimize böyle. terkedilmiş resmen
ben iyim bulantılar çoğaldı yemek sonrası berbat oluyo mutfağa giremiyom. şükür 7 haftaya girdik

ben burlarda gibiyim ama malum işte of offffff içim daralıyor

cnm ya işin zor evet ama çok zordaysan bebeğine yazık o stresli ortam da
rahatlamaya çalış bence

ay maşallah 7 haftalık merrcimeklerin doktora git de söyle bize kaç mercimek var göbüşte

Bu sabah sancıyla uyandım kaç gündür sancım var anlamadım bende korkmayada başlıyorum bebeğime bişimi oldu diye daha 2 gün önce gittim dok. bebeğin iyi dedi ama bilmiyorum !

cnm umarım bi sıkıntı yoktur dua et yada ara doktorunu normal mi diye sor için rahat etsin Allah a emanet olsun bebişin...

kızlar ebrudan haber yok acep doğumda mı?
ALLLAH yardımcısı olsun Rabbim tez kurtarsın inş..

bi de deniss ve sumru dan haber yok nerde bu hatunlar ya
deniz de sumru da doktora gideceklerdi
iyi haberlerinizi bekliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…