niye kimseler yokkkkk
gül yok sumru nerdee
didoş da gitti
kepklim vası ma azmıyon yoğunsun herhall
kızlarrrr çarşamba kocişin doğum günüsü ona ne alam?
:26:
Kızlar ben yine geldim az önce beşik geldide onu kurdum kan ter içinde kaldım daha yemek yemedim:)))
selam hatunlar nabersinizzz malum benim yoğunluk başladı artık fazla fırsatım olmaz size yazmaya.
demin üzücü bir haber aldım ablamın yine şiddetlim kanaması gelmiş şuan muayenede belki bebişi gitti. inşallah gitmmeiştir. dua edin nolur.
ben iyim 7 ci haftaya girdik benim ağzımın tadı bozuldu. midem iyi deil kusmuyom ama baya yemek snrası bulanıyo dün mutfağa giremedim kahfaltıda bi bulandı akşama kadan. ağzımın içi acımsı pis bi tad var. ama razıyım mercimeğim benle olsunda razıyım bunlara
güle güle yatsın yavrun eflalimmm güsel rüyalar görsün içinde inşallah.
selam hatunlar nabersinizzz malum benim yoğunluk başladı artık fazla fırsatım olmaz size yazmaya.
demin üzücü bir haber aldım ablamın yine şiddetlim kanaması gelmiş şuan muayenede belki bebişi gitti. inşallah gitmmeiştir. dua edin nolur.
ben iyim 7 ci haftaya girdik benim ağzımın tadı bozuldu. midem iyi deil kusmuyom ama baya yemek snrası bulanıyo dün mutfağa giremedim kahfaltıda bi bulandı akşama kadan. ağzımın içi acımsı pis bi tad var. ama razıyım mercimeğim benle olsunda razıyım bunlara
Kızlar ben yine geldim az önce beşik geldide onu kurdum kan ter içinde kaldım daha yemek yemedim:)))
güle güle büyüt bebişini içinde cnm hadi yemeğni ye aç bırakma minnoşu
cnm ablana çok çok geçmişler olsun inş bebişine bişey olmamıştır.
e cnm benim belirtiler olacakki sende bilesin göbüşünde mercimek var ya da mercimeklerrr
Sağol canım darısı senin bebişinin başına inşaallah bir an önce gelir ben dediğin gibi yemek yiyeyimacıktım:)
ne güsel şimdi park beşikler moda .canım ablana geçmiş olsun ilk bebeğimi, sanada Alah kolaylık versin tiksinmede kötü oluyor bir daha yiyemiyorsun tiksindiğini
Sağol canım amin ay park beşikler oyuncak gibi:))))
şükür iyiymiş bebek yok ben takmıyorum takarsam tansiyonum yükselir ondan takmıyom kaç kere sölüyom ablama yat die dinlemiyo gezip duruyo. şimdi altına sürgü sürülcekmiş hiç kalkmıycakmışcanım geçmiş olsun umarım bebeğe birşey olmamıştır Allahtan hayırlısı ama sen çok üzme kendini tamam mı kendi bebeğini ve sağlını düşün o bulantılar çok kötü benim geçmişti ama 2 gündür yine çok bulanıyorum
güle güle büyüt bebişini içinde cnm hadi yemeğni ye aç bırakma minnoşu
cnm ablana çok çok geçmişler olsun inş bebişine bişey olmamıştır.
e cnm benim belirtiler olacakki sende bilesin göbüşünde mercimek var ya da mercimeklerrr
ne güsel şimdi park beşikler moda .
şükür iyiymiş bebek yok ben takmıyorum takarsam tansiyonum yükselir ondan takmıyom kaç kere sölüyom ablama yat die dinlemiyo gezip duruyo. şimdi altına sürgü sürülcekmiş hiç kalkmıycakmış
allah yardımcısı olsun
saol bidenem bebek iyi hareketlenmeye başlamış demiş doktor. biraz hastanede yatıcakmış snra evde.
haklısın belirtilerle biliyom mercimeğimi. ctesi belli olck mercimekmi mercimeklermi.
ne güsel şimdi park beşikler moda .
şükür iyiymiş bebek yok ben takmıyorum takarsam tansiyonum yükselir ondan takmıyom kaç kere sölüyom ablama yat die dinlemiyo gezip duruyo. şimdi altına sürgü sürülcekmiş hiç kalkmıycakmış
allah yardımcısı olsun
saol bidenem bebek iyi hareketlenmeye başlamış demiş doktor. biraz hastanede yatıcakmış snra evde.
haklısın belirtilerle biliyom mercimeğimi. ctesi belli olck mercimekmi mercimeklermi.
Gülüm ablana dua ediyorum Rabbim bebeğini ondan ayırmasın ve zamanında kavuştursun bizlerede onun vesilesiyle yardımcı olsun....
Bebişinin cinsiyetini bilmeyen hatunlar size tiyo 13. haftada hala hareketlerini hissetmediyseniz kız ama 12. haftadan itibaren parande atıyorsa yaramaz bir erkek anlamına geliyomuş benimki haftalardır tırmanıyo günlerdir uzun atlama yapıyo maşallah:)
sen dikkat et ablanda dinlesin artık sizleri ve doktorunu bebeği içn yatsın dinlesin çok şükür bir şeyi yokmuş
ben de tost yedim acıktım ackınca daha çok midem bulanıyor
Gülüm ablana dua ediyorum Rabbim bebeğini ondan ayırmasın ve zamanında kavuştursun bizlerede onun vesilesiyle yardımcı olsun....
Bebişinin cinsiyetini bilmeyen hatunlar size tiyo 13. haftada hala hareketlerini hissetmediyseniz kız ama 12. haftadan itibaren parande atıyorsa yaramaz bir erkek anlamına geliyomuş benimki haftalardır tırmanıyo günlerdir uzun atlama yapıyo maşallah:)
cnm öyle dikkat edicek artık. ya genelde benim yemek snrası bulanıyo yaaa bende şaştım. ama ağzımın içiacımsı bi tat.
zey zey demek mustafa mı olucak adıı kimin adı nasıl buldunuz bu ismi cnm. adıyla sağlıcakla yaşasın inşallah
ya kızlar ben çok üşüyorum artık özellikle akşamları yemek snralarıı ısınamıyom hiç bi sıtma tutuyo normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?