bende hospitalyum diye bir hastaneye gidiyom cnaım. memenunum inşallah sende memnunsundur
cnm burdayız da işlerden anca zaman bulup yazıyoz
bugün bende yoğunum ay sonu ve ayrıca siparişlerim çok
yinede sizinle olmaya çalışıyomm
yok canım elimden ne gelirse her zaman
banka çok yoğun haftanın hem ilk günü hem ayın sonu berbat durumdayım
ay umarım sağ salim bebişine kavuşur
önce sağlıkda cinsiyet sonra geliyor
Sanırım ondan bende uyanamadım daha.
insallah sag salim alır bebeğini kucagına, sen nasılsın canım
evet canım orası iyi bir hastane doktorumda çok iyi bir kadın. özledim onuda ya 2 haftadır görümüyorum hahaŞişlide YKM nin yanında degil mi?
allaha çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz biraz soguk bugün ısınmaya çalışıyorum bırrrr. sen nasılsın canıcım.
evet canım orası iyi bir hastane doktorumda çok iyi bir kadın. özledim onuda ya 2 haftadır görümüyorum haha
Var mı bi degisiklik forumda, kardesimin nikahı dolayısyla giremedim ben bi turlu nete?
Merhaba seastar, hem aysonu hem de haftanın ilk gunu zor gecer, ben su ara calısmıyom.
slm kıslarrr nasılsınız ben hastaneden geldim rapor için oyyy allah kimseyi düşürmesin.devlet hstanelerine ben bi ymek yiyim gelirim
ben de yakında bırakıcam bu tempoya dayanamayacağım galiba bakalım
evet ya tanıdık olmayınca işler çok zor devlet hastenelerinde nasılsın iyimisin benimde bulantılar yeniden başladı pek zor durumdayım yani
iyiyim ne olsun regl oldum dun, biraz moralim bozuldu, biraz gecikmisti sevimistim, onun disinda kardesimin nikahı vardı, baya yogun gunler geciridim. O yuzden de giremetim internete hiç. Umarım herkes iyidir.
slm kıslarrr nasılsınız ben hastaneden geldim rapor için oyyy allah kimseyi düşürmesin.devlet hstanelerine ben bi ymek yiyim gelirim
ya yok benim 10 ve 11 hafta bulanıyodu ve kötüydüm geçmişti ne güzel ama iki gündür çok kötü olmaya başladı yine anlamadım neden oldu ben geçen hiç kusmamıştım ama şimdi 2 gündür berbat durumdayım müşterilerden fln izin isteyip duruyorumyeni mi başladııı benim 13 te azalmıştı günde 4 kez kusuodum bennn
iyiyim ne olsun regl oldum dun, biraz moralim bozuldu, biraz gecikmisti sevimistim, onun disinda kardesimin nikahı vardı, baya yogun gunler geciridim. O yuzden de giremetim internete hiç. Umarım herkes iyidir.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,, ne sorun oldu ki, insallah kotu bisi yoktur ?üzülme canım bu ay olmazsa öbür aya olur. ama fırsatları degerlendir ve doktora git derim ben. oo ne güzel allahım kardeşini ve eşini bir yastıkta kocatsın inşallah. her kes iyi canım kimi dogumunnu bekliyor kimi iznini. kimi ben gibi doktora gidip gelip duruyor. bugün de sumru doktordaydı acaba ne yaptı gelir mi işe ya merak ettim şimdi. inşallah bir sorun kalmamıştır bebişinde
afiyet olsun kuşum yarasın bebişine.
ya yok benim 10 ve 11 hafta bulanıyodu ve kötüydüm geçmişti ne güzel ama iki gündür çok kötü olmaya başladı yine anlamadım neden oldu ben geçen hiç kusmamıştım ama şimdi 2 gündür berbat durumdayım müşterilerden fln izin isteyip duruyorum
merhaba canım,, hos geldin iyisin dimi gorusmeyeli?slm kıslarrr nasılsınız ben hastaneden geldim rapor için oyyy allah kimseyi düşürmesin.devlet hstanelerine ben bi ymek yiyim gelirim
canım ben 3 senedir esimi ikna etmeye ugrasıyordum. O zaten zorlu bi surecti benim icin. Aslında mayıs gibi planlıyoduk hamileligi, ben sigara ictigim icin. Neyse 1 aydır sıgara icmiyordum. Doktora gittim hemen kalabilirsin dedi, artık icmedigine gore bu ay denedik biz de. İlk denemem ama artık bebek ozlemi oyle bi sardıki beni, 3 senedir istiyordum.cnm senin kaçıncı denemen ki üzüldün?
doktora gitmiyormusun?
bu arada kardeşine de mutluluklar diliyorummm
amin cnm ya Allah sağlık versinn
ben işlerimi hafiflettim yimekimi de yidim yidim geldim
merhaba canımKızlar ne alemdesiniz şöye bir bakıyım dedim
canım ben 3 senedir esimi ikna etmeye ugrasıyordum. O zaten zorlu bi surecti benim icin. Aslında mayıs gibi planlıyoduk hamileligi, ben sigara ictigim icin. Neyse 1 aydır sıgara icmiyordum. Doktora gittim hemen kalabilirsin dedi, artık icmedigine gore bu ay denedik biz de. İlk denemem ama artık bebek ozlemi oyle bi sardıki beni, 3 senedir istiyordum.
anladım cnm evt 3 yıl az bi zaman değil.eşin neden istemedi ki? daha ilk denemenmiş benimde öyle bu ay ilk denememiz 8 aylık evliyim bende ama çok istiyorum bebek.bakalım önümüzde neler var
bana herkes sakin olmamı oluruna bırakmamı söylüyor bende sana söyliyim bari
hımmm kıs vişne suyu ve çubuk kraker ii gelir.inş geçerrrr canım geçio zaten ben en başlardan 13e kadar 4-5 kez kustum sonrada 2-3 e düştü nerdeyse 19 geçti.şimdi bile bikaç gündür hafif hafif midem bulanıooya yok benim 10 ve 11 hafta bulanıyodu ve kötüydüm geçmişti ne güzel ama iki gündür çok kötü olmaya başladı yine anlamadım neden oldu ben geçen hiç kusmamıştım ama şimdi 2 gündür berbat durumdayım müşterilerden fln izin isteyip duruyorum
iis canım sen napıooonnnKızlar ne alemdesiniz şöye bir bakıyım dedim
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,, ne sorun oldu ki, insallah kotu bisi yoktur ?
geçmiş olsun canım yaa,,
merhaba canım,, hos geldin iyisin dimi gorusmeyeli?
cnm senin kaçıncı denemen ki üzüldün?
doktora gitmiyormusun?
bu arada kardeşine de mutluluklar diliyorummm
amin cnm ya Allah sağlık versinn
ben işlerimi hafiflettim yimekimi de yidim yidim geldim
sağol canımTeşekkür ederim canım iyi dileklerin için,, ne sorun oldu ki, insallah kotu bisi yoktur ?
geçmiş olsun canım yaa,,
merhaba canım,, hos geldin iyisin dimi gorusmeyeli?
anladım cnm evt 3 yıl az bi zaman değil.eşin neden istemedi ki? daha ilk denemenmiş benimde öyle bu ay ilk denememiz 8 aylık evliyim bende ama çok istiyorum bebek.bakalım önümüzde neler var
bana herkes sakin olmamı oluruna bırakmamı söylüyor bende sana söyliyim bari
bak vişne suyunu hiç denememiştim.bakalım ya 2 gündür böyle sabahları da kahvaltı yapamıyorum kendime çok kızıyorumhımmm kıs vişne suyu ve çubuk kraker ii gelir.inş geçerrrr canım geçio zaten ben en başlardan 13e kadar 4-5 kez kustum sonrada 2-3 e düştü nerdeyse 19 geçti.şimdi bile bikaç gündür hafif hafif midem bulanıoo
iis canım sen napıooonnn
saol tatlımm iim çok şükür.dualarınızı bekliomm sen nasılsın.kardeşini allah mesut etsinnnn.sanada hayırlı zamanda bebiş nasdip etysinn
yiyemedim ki canım zorla çorba içtim bide pilav yedim azıcıktşkler seaster nasıl miden yemek yersen belki bastırır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?