Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

cnm burdayız da işlerden anca zaman bulup yazıyoz
bugün bende yoğunum ay sonu ve ayrıca siparişlerim çok
yinede sizinle olmaya çalışıyomm

Var mı bi degisiklik forumda, kardesimin nikahı dolayısyla giremedim ben bi turlu nete?

yok canım elimden ne gelirse her zaman

banka çok yoğun haftanın hem ilk günü hem ayın sonu berbat durumdayım

ay umarım sağ salim bebişine kavuşur
önce sağlıkda cinsiyet sonra geliyor

Merhaba seastar, hem aysonu hem de haftanın ilk gunu zor gecer, ben su ara calısmıyom.

Sanırım ondan bende uyanamadım daha.

insallah sag salim alır bebeğini kucagına, sen nasılsın canım

allaha çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz biraz soguk bugün ısınmaya çalışıyorum bırrrr. sen nasılsın canıcım.

Şişlide YKM nin yanında degil mi?
evet canım orası iyi bir hastane doktorumda çok iyi bir kadın. özledim onuda ya 2 haftadır görümüyorum haha

iyiyim ne olsun regl oldum dun, biraz moralim bozuldu, biraz gecikmisti sevimistim, onun disinda kardesimin nikahı vardı, baya yogun gunler geciridim. O yuzden de giremetim internete hiç. Umarım herkes iyidir.

slm kıslarrr nasılsınız ben hastaneden geldim rapor için oyyy allah kimseyi düşürmesin.devlet hstanelerine ben bi ymek yiyim gelirim

Var mı bi degisiklik forumda, kardesimin nikahı dolayısyla giremedim ben bi turlu nete?

Merhaba seastar, hem aysonu hem de haftanın ilk gunu zor gecer, ben su ara calısmıyom.

ben de yakında bırakıcam bu tempoya dayanamayacağım galiba bakalım

slm kıslarrr nasılsınız ben hastaneden geldim rapor için oyyy allah kimseyi düşürmesin.devlet hstanelerine ben bi ymek yiyim gelirim

evet ya tanıdık olmayınca işler çok zor devlet hastenelerinde nasılsın iyimisin benimde bulantılar yeniden başladı pek zor durumdayım yani

yeni mi başladııı benim 13 te azalmıştı günde 4 kez kusuodum bennn

iyiyim ne olsun regl oldum dun, biraz moralim bozuldu, biraz gecikmisti sevimistim, onun disinda kardesimin nikahı vardı, baya yogun gunler geciridim. O yuzden de giremetim internete hiç. Umarım herkes iyidir.

üzülme canım bu ay olmazsa öbür aya olur. ama fırsatları degerlendir ve doktora git derim ben. oo ne güzel allahım kardeşini ve eşini bir yastıkta kocatsın inşallah. her kes iyi canım kimi dogumunnu bekliyor kimi iznini. kimi ben gibi doktora gidip gelip duruyor. bugün de sumru doktordaydı acaba ne yaptı gelir mi işe ya merak ettim şimdi. inşallah bir sorun kalmamıştır bebişinde

afiyet olsun kuşum yarasın bebişine.

yeni mi başladııı benim 13 te azalmıştı günde 4 kez kusuodum bennn
ya yok benim 10 ve 11 hafta bulanıyodu ve kötüydüm geçmişti ne güzel ama iki gündür çok kötü olmaya başladı yine anlamadım neden oldu ben geçen hiç kusmamıştım ama şimdi 2 gündür berbat durumdayım müşterilerden fln izin isteyip duruyorum

Kızlar ne alemdesiniz şöye bir bakıyım dedim

cnm senin kaçıncı denemen ki üzüldün?
doktora gitmiyormusun?
bu arada kardeşine de mutluluklar diliyorummm

amin cnm ya Allah sağlık versinn

ben işlerimi hafiflettim yimekimi de yidim yidim geldim

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,, ne sorun oldu ki, insallah kotu bisi yoktur ?

geçmiş olsun canım yaa,,
merhaba canım,, hos geldin iyisin dimi gorusmeyeli?

doktora gitmiyormusun?

canım ben 3 senedir esimi ikna etmeye ugrasıyordum. O zaten zorlu bi surecti benim icin. Aslında mayıs gibi planlıyoduk hamileligi, ben sigara ictigim icin. Neyse 1 aydır sıgara icmiyordum. Doktora gittim hemen kalabilirsin dedi, artık icmedigine gore bu ay denedik biz de. İlk denemem ama artık bebek ozlemi oyle bi sardıki beni, 3 senedir istiyordum.

merhaba canım

hımmm kıs vişne suyu ve çubuk kraker ii gelir.inş geçerrrr canım geçio zaten ben en başlardan 13e kadar 4-5 kez kustum sonrada 2-3 e düştü nerdeyse 19 geçti.şimdi bile bikaç gündür hafif hafif midem bulanıoo
iis canım sen napıooonnn
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,, ne sorun oldu ki, insallah kotu bisi yoktur ?

geçmiş olsun canım yaa,,

saol tatlımm iim çok şükür.dualarınızı bekliomm sen nasılsın.kardeşini allah mesut etsinnnn.sanada hayırlı zamanda bebiş nasdip etysinn

doktora gitmiyormusun?

afiyet olsun

geçmiş olsun canım yaa,,

sağol canım

İlk sene borc odedik,sonra askere gitti, sehir degistirdik,, vs vs .Benim icin hic biri gecerli mazeret degil gerçi. Ama bebek sahibi olmak icin iki tarafında istemesi gerektigi icin sabrettim.

İnsallah tez zamanda alırız bebisleri kucagımıza,,
Bizim de ilk denemmizdi olmadı bu ay,, gelecek ayı iple cekiyorum

bak vişne suyunu hiç denememiştim.bakalım ya 2 gündür böyle sabahları da kahvaltı yapamıyorum kendime çok kızıyorum

tşkler seaster nasıl miden yemek yersen belki bastırır biraz
yiyemedim ki canım zorla çorba içtim bide pilav yedim azıcık

niye kimseler yokkkkk
gül yok sumru nerdee
didoş da gitti
kepklim vası ma azmıyon yoğunsun herhall

kızlarrrr çarşamba kocişin doğum günüsü ona ne alam?

:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…