kızlar geldim geldim terk edilmiş topigimize herkez gitti ortalık dagıldı ama gelicekler sözleri var. merk etmeyin
slmm kızlarr bu ara yeni kalktımm daa uykucu değilim öyle düşünmeyinn kociş sabah nöbetten geldi gece yalnızdım acıkta beraber uyuduk o hala uyuyo akşama kadar yalnızım sıkılmayım deiye yatıyorumm
ay hadi hayırlsı canım inş ii haberler alıcazben geldimmm... Sonunda doktordan randevu aldım yarın 9 da randevumuz var.. İnşallah güzel şeyler duyarızzz...
Yaa randevu aldıktan sonra korku geldi of kötü birşey duyacakmışım gibi.. her gittiğimde doktora bişi olduo yüzden sanırımmmay hadi hayırlsı canım inş ii haberler alıcaz
herkes çok yoğun herhalde o yüzden
benim de çok uykum var yaaaa keşke bende uyuyabilsem
canımm emin ol evde olsan bu kezde uyumazsın
ben geldimmm... Sonunda doktordan randevu aldım yarın 9 da randevumuz var.. İnşallah güzel şeyler duyarızzz...
benimde uykum var hemide çokherkes çok yoğun herhalde o yüzden
evet canım yogunlar ya hepsi ayrı teleşade. sen msn kullanamıon dimi msn olsaydı iyi olurdu.
benim de çok uykum var yaaaa keşke bende uyuyabilsem
ya neden negatif düşünüyorsun içini ferah tut korkma iyi şeyler olucak hissediyorum.Yaa randevu aldıktan sonra korku geldi of kötü birşey duyacakmışım gibi.. her gittiğimde doktora bişi olduo yüzden sanırımmm
canımm emin ol evde olsan bu kezde uyumazsın
cnm sende hoşgeldin
nasılsın?
seaster cnm senin adın neydi ya ???
inşallah canımm yaaaanimettt hoşgeldinn
kötü düşünme pozitif ol lütfen bişi olmicak inş
evet hayırlısı canım yaaa.. bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorumm. Düşün kursa bile gitmiyorum dinleneyim diye.... msn adresini özelden atarım canımm..hadi hayırlısı olsun cnaım bak iyi düşün iyi olsun. kötü şeyler getirme aklına kötü birşey olmayacak allahın izniyle. benimde yarın renkli ultrasona girmem lazım bende heyecanlıyım. hayırlısı olsun diyelim ne gelirse allahtan. rodina kız msn ni verde msn den sohbet edelim arada burda kimse olmayınca.
ben geldimmm... Sonunda doktordan randevu aldım yarın 9 da randevumuz var.. İnşallah güzel şeyler duyarızzz...
canım ben direkt kanda baktırdım korkuodum gebelik testinden griptim çıkmadı die ilaç içersem ve varsa bebik en son yine iş kan testine dönüo die onu yaptırdım varmış çok şükür.hatta devletin acili idrarda baktı çıktıydıı.sonra özle kanda baktı çıktı 2 gün geçmiştiiikızlarr bişi sorcam gebelik testinde hamilelik adet tarihinden itibaren kaçıncı günde çıkar
inşallah canımm yaaaa
evet hayırlısı canım yaaa.. bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorumm. Düşün kursa bile gitmiyorum dinleneyim diye.... msn adresini özelden atarım canımm..
hımm anladım cnm acile gidince ne dicemki adetim gecikti deyince hemen alıolar mı kan :44:canım ben direkt kanda baktırdım korkuodum gebelik testinden griptim çıkmadı die ilaç içersem ve varsa bebik en son yine iş kan testine dönüo die onu yaptırdım varmış çok şükür.hatta devletin acili idrarda baktı çıktıydıı.sonra özle kanda baktı çıktı 2 gün geçmiştiii
kaç günün geçti die sorarlar özele git ama acilinde de bakıolar galiba özelin benim haftasonuna gelmiştii.daha çıkmaz ama bakalım dioalr en az 10 gün mü ne dediydi adam bana ama hemen çıkıo.kaç günün geçti canımm.bakmayız derlerse ben kanda gebelik bakmaınızı isitom de zaten canlarına minnet oluohımm anladım cnm acile gidince ne dicemki adetim gecikti deyince hemen alıolar mı kan :44:
kaç günün geçti die sorarlar özele git ama acilinde de bakıolar galiba özelin benim haftasonuna gelmiştii.daha çıkmaz ama bakalım dioalr en az 10 gün mü ne dediydi adam bana ama hemen çıkıo.kaç günün geçti canımm.bakmayız derlerse ben kanda gebelik bakmaınızı isitom de zaten canlarına minnet oluo
cnm daha geçmedi yarın adet günüm ama ben de pko var zaten düzensiz fakat bu ay klomen kullandım oyüzden merak ediorum adet olursan 2.günü gel dedi dr yeni ilaç yazıcak zaman kaybetmek istemiyorum oyüzden merak ediyorum kaçıncıgünde çıkar die gebelik testine de pek güvenmiorum hemen çıkmıo onda ben 3-4gün geçince gitsem kanda çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?