Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben geldimmm... Sonunda doktordan randevu aldım yarın 9 da randevumuz var.. İnşallah güzel şeyler duyarızzz...

kızlar geldim geldim terk edilmiş topigimize herkez gitti ortalık dagıldı ama gelicekler sözleri var. merk etmeyin

herkes çok yoğun herhalde o yüzden

benim de çok uykum var yaaaa keşke bende uyuyabilsem

nimettt hoşgeldinn
kötü düşünme pozitif ol lütfen bişi olmicak inş

ben geldimmm... Sonunda doktordan randevu aldım yarın 9 da randevumuz var.. İnşallah güzel şeyler duyarızzz...

hadi hayırlısı olsun cnaım bak iyi düşün iyi olsun. kötü şeyler getirme aklına kötü birşey olmayacak allahın izniyle. benimde yarın renkli ultrasona girmem lazım bende heyecanlıyım. hayırlısı olsun diyelim ne gelirse allahtan. rodina kız msn ni verde msn den sohbet edelim arada burda kimse olmayınca.

herkes çok yoğun herhalde o yüzden

evet canım yogunlar ya hepsi ayrı teleşade. sen msn kullanamıon dimi msn olsaydı iyi olurdu.

benim de çok uykum var yaaaa keşke bende uyuyabilsem
benimde uykum var hemide çok

Yaa randevu aldıktan sonra korku geldi of kötü birşey duyacakmışım gibi.. her gittiğimde doktora bişi olduo yüzden sanırımmm
ya neden negatif düşünüyorsun içini ferah tut korkma iyi şeyler olucak hissediyorum.
sen iyi düşün

canımm emin ol evde olsan bu kezde uyumazsın

vallah bi uyurum ki sorma şimdi kafamı bilgisayarın üstüne düşürüvericem az kaldı

nimettt hoşgeldinn
kötü düşünme pozitif ol lütfen bişi olmicak inş
inşallah canımm yaaaa
evet hayırlısı canım yaaa.. bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorumm. Düşün kursa bile gitmiyorum dinleneyim diye.... msn adresini özelden atarım canımm..

kızlarr bişi sorcam gebelik testinde hamilelik adet tarihinden itibaren kaçıncı günde çıkar

kızlarr bişi sorcam gebelik testinde hamilelik adet tarihinden itibaren kaçıncı günde çıkar
canım ben direkt kanda baktırdım korkuodum gebelik testinden griptim çıkmadı die ilaç içersem ve varsa bebik en son yine iş kan testine dönüo die onu yaptırdım varmış çok şükür.hatta devletin acili idrarda baktı çıktıydıı.sonra özle kanda baktı çıktı 2 gün geçmiştiii

inşallah canımm yaaaa

evet hayırlısı canım yaaa.. bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorumm. Düşün kursa bile gitmiyorum dinleneyim diye.... msn adresini özelden atarım canımm..

evet rodin ver adresini.birde korkma korkmak yerine sürekli nettende olsa kuran dinlet bebişine.ssubhanalah ve bihamdihde allahın isimlerini söle sürekli oturduğun yerde aytel kursi ve fealk nas oku sürekli bak gör herşey yolunda olcak inşş

hımm anladım cnm acile gidince ne dicemki adetim gecikti deyince hemen alıolar mı kan :44:

hımm anladım cnm acile gidince ne dicemki adetim gecikti deyince hemen alıolar mı kan :44:
kaç günün geçti die sorarlar özele git ama acilinde de bakıolar galiba özelin benim haftasonuna gelmiştii.daha çıkmaz ama bakalım dioalr en az 10 gün mü ne dediydi adam bana ama hemen çıkıo.kaç günün geçti canımm.bakmayız derlerse ben kanda gebelik bakmaınızı isitom de zaten canlarına minnet oluo

cnm daha geçmedi yarın adet günüm ama ben de pko var zaten düzensiz fakat bu ay klomen kullandım oyüzden merak ediorum adet olursan 2.günü gel dedi dr yeni ilaç yazıcak zaman kaybetmek istemiyorum oyüzden merak ediyorum kaçıncıgünde çıkar die gebelik testine de pek güvenmiorum hemen çıkmıo onda ben 3-4gün geçince gitsem kanda çıkar heralde

allah gönlüne göre versin canımmm en iyisi kan testi zaten idrarda çıkmayınca acaba kanda çıkar mı die düşünüon.sonuçta kan en güveniliri.hadi güzel haberlerini alalım inşşş

Selam kızlar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…