Selam kızlar nasılsınız?
cnm daha geçmedi yarın adet günüm ama ben de pko var zaten düzensiz fakat bu ay klomen kullandım oyüzden merak ediorum adet olursan 2.günü gel dedi dr yeni ilaç yazıcak zaman kaybetmek istemiyorum oyüzden merak ediyorum kaçıncıgünde çıkar die gebelik testine de pek güvenmiorum hemen çıkmıo onda ben 3-4gün geçince gitsem kanda çıkar heralde
allah gönlüne göre versin canımmm en iyisi kan testi zaten idrarda çıkmayınca acaba kanda çıkar mı die düşünüon.sonuçta kan en güveniliri.hadi güzel haberlerini alalım inşşş
kızlarr bişi sorcam gebelik testinde hamilelik adet tarihinden itibaren kaçıncı günde çıkar
Selam kızlar nasılsınız?
Mayaaaaaaaaa klomen kullanınca çatlaman oldu mu? Kaçıncı günün çatladı klomeni ne şekilde kullanıyordun bak bende klomen kullanmıştım çatlamadan sonra hemen hamiş kalmışım ondan sordum:)
Bu arada damdan düşer gibi oldu biraz:) Kızlar ancak gelebildim biri bana özet geçsin çok işim vardı okuyamadım:)
ben 10. günde bile baktığımda kanda kesinleştiğinde bile silik çıkmıştı ikinci çizgi
iis sen napıon canımmmmmmmmm
ben 10. günde bile baktığımda kanda kesinleştiğinde bile silik çıkmıştı ikinci çizgi
selam idare eder işte sen nasılsın
Bende idare ediyorum bugün beşte kontrolüm var ağrılarım var dün beşik geldiya onla uğraştım sonra yatağın yeri değişti eşim tabi bende koşturdum halı yıkadı birde iyice yoruldum akşam sabaada vajinamda ve kasığımda batmalar vardı hala oluyor ayağa kalkınca inşaallah bişey yoktur gidince öğrenicem
yumurtam oluşmadı cnm malesef pkoluyum ben bu ay ilk kez kullandım klomen inş.bidahaki aylarda ümidim.hayırlı olsun bebişin cnm
hımmm eniyisi kan tahlili ozman kararımı verdim tabi daha adet olmazsam biraz erken davrandım soru sormak için ama sabırsızlanıorum
Bende idare ediyorum bugün beşte kontrolüm var ağrılarım var dün beşik geldiya onla uğraştım sonra yatağın yeri değişti eşim tabi bende koşturdum halı yıkadı birde iyice yoruldum akşam sabaada vajinamda ve kasığımda batmalar vardı hala oluyor ayağa kalkınca inşaallah bişey yoktur gidince öğrenicem
Canım bende pkoluyum klomen kullanımıyla altı üstü tek yumurta oluşuyordu ama çoook şükür tedavimin 3. ayında çok şükür bebişimn geldi bana sende sabret tedavine güven:)
iis sen napıon canımmmmmmmmm
selam idare eder işte sen nasılsın
hayırlısı olsun senin için adet tarihin ne zamandır?
hadi hayırlısı canım bazılarının adet gününden önce de belli oluyormuş ama ben 4 gün geçtikden sonra gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam ilk 30 çıkmıştı sonra yüksele yüksele gitti2şubatta olmuştum cnm yarın yani..
hadi hayırlısı canım bazılarının adet gününden önce de belli oluyormuş ama ben 4 gün geçtikden sonra gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam ilk 30 çıkmıştı sonra yüksele yüksele gitti
umaraım bebişine kavuşursun
inş.benimde bu ay yumurtam oluşur canım.sen yumurta oluşması için tedavi harici bişeyler uygulandın mı yada yumurta oluşumu sağlayacak bişeyler yedin mi
gördüm kıs geçmiş gelmiş yok topiğe kimse uğramıoo
Yok şekerim hiiiç bişi yapmadım:)
Uyuzlu karılar MSNde ispitliyim:) Benide çağırıyolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?