Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Mayaaaaaaaaa klomen kullanınca çatlaman oldu mu? Kaçıncı günün çatladı klomeni ne şekilde kullanıyordun bak bende klomen kullanmıştım çatlamadan sonra hemen hamiş kalmışım ondan sordum:)

Bu arada damdan düşer gibi oldu biraz:) Kızlar ancak gelebildim biri bana özet geçsin çok işim vardı okuyamadım:)

allah gönlüne göre versin canımmm en iyisi kan testi zaten idrarda çıkmayınca acaba kanda çıkar mı die düşünüon.sonuçta kan en güveniliri.hadi güzel haberlerini alalım inşşş

amin canım saol.inş.ama umudum yok yumurtan oluşamamış demişti dr belki oluşabilir 20.günde dedi hayırlısı artık....

yumurtam oluşmadı cnm malesef pkoluyum ben bu ay ilk kez kullandım klomen inş.bidahaki aylarda ümidim.hayırlı olsun bebişin cnm

ben 10. günde bile baktığımda kanda kesinleştiğinde bile silik çıkmıştı ikinci çizgi

hımmm eniyisi kan tahlili ozman kararımı verdim tabi daha adet olmazsam biraz erken davrandım soru sormak için ama sabırsızlanıorum

iis sen napıon canımmmmmmmmm

ben 10. günde bile baktığımda kanda kesinleştiğinde bile silik çıkmıştı ikinci çizgi

selam idare eder işte sen nasılsın

Bende idare ediyorum bugün beşte kontrolüm var ağrılarım var dün beşik geldiya onla uğraştım sonra yatağın yeri değişti eşim tabi bende koşturdum halı yıkadı birde iyice yoruldum akşam sabaada vajinamda ve kasığımda batmalar vardı hala oluyor ayağa kalkınca inşaallah bişey yoktur gidince öğrenicem

yokturrr canım bişey mrk etme kendini yorma artık yat bak beni dinleee

yumurtam oluşmadı cnm malesef pkoluyum ben bu ay ilk kez kullandım klomen inş.bidahaki aylarda ümidim.hayırlı olsun bebişin cnm

Canım bende pkoluyum klomen kullanımıyla altı üstü tek yumurta oluşuyordu ama çoook şükür tedavimin 3. ayında çok şükür bebişimn geldi bana sende sabret tedavine güven:)

hımmm eniyisi kan tahlili ozman kararımı verdim tabi daha adet olmazsam biraz erken davrandım soru sormak için ama sabırsızlanıorum

hayırlısı olsun senin için adet tarihin ne zamandır?

yorma kendini canım yaa dikkat et kendine

Canım bende pkoluyum klomen kullanımıyla altı üstü tek yumurta oluşuyordu ama çoook şükür tedavimin 3. ayında çok şükür bebişimn geldi bana sende sabret tedavine güven:)

inş.benimde bu ay yumurtam oluşur canım.sen yumurta oluşması için tedavi harici bişeyler uygulandın mı yada yumurta oluşumu sağlayacak bişeyler yedin mi

iis sen napıon canımmmmmmmmm

selam idare eder işte sen nasılsın

çokda yormuyorum aslında eşim yaptı işleri ben yoruldum:)) ay eşimle hiç gitmek istemiyorum doktora artık olumsuz bişe deyince burnumdan getiriyor moralimi iyice bozuyor benim(

kızlar ben biraz dinleneyim sonra hazırlanıcam görüşürüz sonra inşaallah

2şubatta olmuştum cnm yarın yani..
hadi hayırlısı canım bazılarının adet gününden önce de belli oluyormuş ama ben 4 gün geçtikden sonra gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam ilk 30 çıkmıştı sonra yüksele yüksele gitti
umaraım bebişine kavuşursun

inşallah canım saol.eger bebiş yoksa da hemen adet görüp tedaviye devam etmak istiorum bakalım bu ay oluşcak mı yumurtam

inş.benimde bu ay yumurtam oluşur canım.sen yumurta oluşması için tedavi harici bişeyler uygulandın mı yada yumurta oluşumu sağlayacak bişeyler yedin mi

Yok şekerim hiiiç bişi yapmadım:)

gördüm kıs geçmiş gelmiş yok topiğe kimse uğramıoo

Uyuzlu karılar MSNde ispitliyim:) Benide çağırıyolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…