çokda yormuyorum aslında eşim yaptı işleri ben yoruldum:)) ay eşimle hiç gitmek istemiyorum doktora artık olumsuz bişe deyince burnumdan getiriyor moralimi iyice bozuyor benim(
cnmm meraba nasılsın,neden eşin böyle yapıyo yaa allah halla sanki senden fazla üzülüyo dr olumsuz konuşunca
dr gitmişsin 5de ne dedi dr cnm nasıl bebişin?
bende sabah sancıyla uyandım dr gittim bugün.
geçmiş olsun bir sıkıntı yoktur umarım rutin bir sancıdır
hoşgeldin yeziiiii nasılsın yaa hiç girmiyosun topiğe gerçi bende girmiyorum eskisi gibi.
Günaydın kızlar hemen bilgi verip kaçıcam dünjontrolüm vardı oğlum iyi maşaallah 2200gr42 cm başı büyük ya iki hafta önde gidiyor gelişimide on gün önde neyse kasılmalarımı batmalarımı dedim bakalım açıklık vamı dedi çok şükür yok rahatladım bebek hareketindenmiş başı aşağı dönmüş yarın nst de bakalım dedi biraz endişeliyim inşaallah iyi çıkar hoşçakalın gelince yazarım inşaallah.
günaydın canım sabahtan beri midemi bozdum galiba yada stresten habire tuvalete gidiyorum içim çıktı resmen of yaa...günaydın hanımlar teyzeler nasılsınızben iyim allahıma şükür arada midem bulanıyooo onun dışında iyim.
rondinacım hadi inşallah meleğini görürsün cnmmm nasıl gidiyo hamişlik.
kızlar msn si olan bana özelden msj atsın eklicem eger sakıncası yoksa bekliyorum hepiciginizi.
kızlar günaydın .nazlı kuzum gelmedi hala ama sancılarım arttı .nete çok giremiyorum .bilgisayarımı kaldırcam eşimden girmeye çalışırım .ev kalabalıklaşıyor iyice . hepinizi çoook öpüyorum dualarınızı bekliyorum.....
günaydın kızlar burayı bayağı bir zor buldum sabah sabah uyku sersemi
bir şey sorucam çok özür dileyerek ama soramadım kimseye size dün 1-2 gündür kabız gibiydim dün akşam lavoboda 1 damla kan geldi ağrım fln çok şükür başka da gelmedi zaten acaba yara fln mı oldu ya çok özür dilerim yaa
günaydın siiicim
nasılsın ne zamandır geıremıorum bende sayfaya
yaa hamılelıkte kabızlık buuyuk sorun
..eskıden boyle bı sorunun olmasa bıle kabızlık bu donemde artabılıyor.o yuzden yedıklerıne cok dıkkat etmelısın .hergun kuru kayısı ıncır tuket bence.sabahları uyanınca ac karnına bır kasık bal ve ılık su da ıı gelıyor.lifli seyler sebzeler tercıh et yemeklerde.
ben dıkkat ettım cok sukur sıkıntım olmadı.ama ılerlerse hemoroıde donusebılıyor o yuzden sen yolun basında onlemlerını al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?