Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın ebru. nazlı kuzun sağlıcakla gelsin inşallah. dualarımız ikiniz için de.
ben de seni öpüyorum, Allah yardımcın olsun.

maşallah tosuna cnmm iyi sevindim adına çok şükür merak etme nts de iiyi çıkar daha senin sıpa beklemeye kararlı baksana

sağol canım inşaallah bekler erken gelmesin:))

canım sağ salim gelir inşallah annesini çok üzmeden:))

kimsecikler yok merake ddnler için ayztım nst de sorun çıkmadı çok şükür iki hafta sonra kontrolüm var zaten:)) kızlar bebeğim için bu ay bol bol yeşillik yedim roka marul ve mısır gevreği yedim hergün haberinizi olsun meyve zate iyyorum kilosun da etkisi olmuş göbücü büyümüş oğlumun:)) bende iki buçuk kilo aldım şimdiye kadar 11 kilo aldım doktor sanki çok alıyormuşum gibi konuştu halbuki karnım sekiz aylık gibi durmuyor bile eşime dedim o seni kıskanıyor çekemiyor diyor

Ay canım gıcık işte bişey olursa sen ihml ediyorsun su içmiyorsun iş yapıyorsun bilme ne e yaptırma işi sırtım ağrıya ağrıya bulaşık yıkıyorum görüyor halimi sen dur ben yıkıyım demiyor yedi ada üç kere anca yıkadı o da yardım etti düşün sonra konuşmayı bilir zaten gitmeden önce uyarmıştım bir daha doktora beni şikayet et bak ben senin hakkında neler diyorum beni sterese sokuyor sonra sancım kasılmam oluyor diyecem dedim bu sefer demedi bişey:)))
sancın için kötü bişey dememiş sanırım doktor çok şükür

oh oh maşallah. çok iyi gidiyorsun. benim doktorum da 10-12 kilo al hatta ilk üç ay almasan da olur dedi.
kıskanmış seni kıskanmış kessssin.

evet hereks yoğun sanırım sevindim sonuçlara
ben fazla düzenli beslenemediğim için biraz sıkıntılarım oluyor ama rokayı fln severim ne olursa olsun akşamları mutlaka salata yiycem bundan sonra
ben daha kilo almadım ehrhelde şimdi başlarım göbüğüm flnda yok daha benim

oh oh maşallah. çok iyi gidiyorsun. benim doktorum da 10-12 kilo al hatta ilk üç ay almasan da olur dedi.
kıskanmış seni kıskanmış kessssin.

evet ay 25-30 kilo alanlar var sanırsın 20 kilo aldım 11 kilo çok değilki delimi ne kadın bir dediği bir dediğini tutmuyor hayır kiloyu ben alsam bebek küçük kalsa haklı diyecem bebşimdei yi gıcık işte

ye canım ye salata gerçekten faydalı her akşam ye bende ihmal ediyordum yeşilliği bu ay dikkat ettim faydasını gördüm sende yanında meyve götür en azından havuç vs arada kemirirsin

evet ya havuç hiç düşünmemiştim çok mantıklı akşmalrı zor oluyor yemem ben getireyim buraya meyva zaten getiriyorum havuçda getiriyim bundan sonra hem gözlere de faydalı

selam kizlarr. Nasılsınız?
slm iyi sayılırız sen nasılsın

seastar geçmiş olsun.
çok düzensiz besleniyosun sen, kuru gıda çok tüketin gibi geliyor bana.
daha çok meyve, bol yoğurt yemen iyi olabilir senin için.
çay içmemek gerekiyor. çayın su tutucu özelliği var, barsaklardaki sıvıyı emiyor ve kabızlık yapıyor. başka zararları da cabası.
salata yemekle iyi ediyorsun. yoğurdu ihmal etme. her akşam bir kase, gün içinde süt içmeyi ihmal etme. süt çok iyi bir barsak çalıştırıcı. kendi adıma öyle yani.
geçmiş olsun tekrar.

kızla bi şey sorucam. ilk 3 ay ne bulursak yemeye gerek yok dimi? bebek bizden beslenmiyor diye biliyorum? tiroid ilacımın dozunu yükseltti doktorum, çok bi şey yiyemiyorum. hatta zayıflıyorum sanki. iştahım kapandı. bebeğe zararı var mı?

slm millettt
nasılsınız ?? geçmişi okudumda geldim dün öğleden sonra ve bu sabah yoğundum pek giremedim....
eflalim ve melisa çok şükür doktordan iyi haberler almışınız.
seaster dikkat cnm kendine beslenmene bebeğin ve sağlığın herşeyin üstünde.....
mayaaa ve yezii kızlar özelden yazın msn toplaşınca sizide çağıralım...
denizcim ve kepeklim iyi olmanıza sevindim....
sumru nerde kızlar p.tesi doktora gidecem dedi orta da yok
firda da doktorda umarım ikisinden de güzel haber alırız...
ebrucum güzel kızın tam vaktinde gelecek inş sıkıntı etme kendine dualarımız seninle...
unuttuklarım varsa sizler ne alemdesiniz

tatlım sen süt yoğurt falan dikkat et yinede bebiş için yiceksin

tatlım sen süt yoğurt falan dikkat et yinede bebiş için yiceksin

katı gıda yiyemiyorum, en sevdiğim yemekleri bile severek yemiyorum. doymak için atıştırıyorum diyebilirim saribeybiim. midem bulanmıyor Allahtan. süt yoğurt çok severim. onlara ağırlık vereyim haklısın.

Ben sutu hic sevmem. Ama yogurdu bol bol yerim.. Sut icmek sart degilmis. Icemeyenler yogurt peynir yemeliymis.

kızlarrrrr bugün adet belirtilerim başladı
sanırım tutmadı bebek falan of yaaa bu gidişle haftaya adet olurum heraldeeeeeeee :84::84::84:

evet canım çok düzensiz hemde ,sabahları bişey yiyemiyorum poğaza fln öyle geçiyo öğlen yemeğe çıkış saattelerimiz bankada hiç belli değil 15-20 dk yemek yiyip geliyoruz.Akşamları ise çıkış saattlerim 21.00-.21.30 değişiyo o arada acıkıyorum haliyle yanımda elma muz fln oluyor onları yiyorum yada klasik tost yiyorum.çayla hiç aram yok benim ama süt konsunda biraz az içiyorum yoğurt ayran ve peynirle takviye ediyorum .bakalım 9 martta ikili tarama sonucunu göstericem doktoradan rapor istiycem şu kadar saat çalışması uygundur fln diye umarım kabul ederler raporumu

öyle canım da biliyosun işte bizim burayı sağol canım
ben bi yemeğ gidip geliyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…