kızlar günaydın .nazlı kuzum gelmedi hala ama sancılarım arttı .nete çok giremiyorum .bilgisayarımı kaldırcam eşimden girmeye çalışırım .ev kalabalıklaşıyor iyice . hepinizi çoook öpüyorum dualarınızı bekliyorum.....
maşallah tosuna cnmm iyi sevindim adına çok şükür merak etme nts de iiyi çıkar daha senin sıpa beklemeye kararlı baksana
kızlar günaydın .nazlı kuzum gelmedi hala ama sancılarım arttı .nete çok giremiyorum .bilgisayarımı kaldırcam eşimden girmeye çalışırım .ev kalabalıklaşıyor iyice . hepinizi çoook öpüyorum dualarınızı bekliyorum.....
cnmm meraba nasılsın,neden eşin böyle yapıyo yaa allah halla sanki senden fazla üzülüyo dr olumsuz konuşunca
dr gitmişsin 5de ne dedi dr cnm nasıl bebişin?
bende sabah sancıyla uyandım dr gittim bugün.
kimsecikler yok merake ddnler için ayztım nst de sorun çıkmadı çok şükür iki hafta sonra kontrolüm var zaten:)) kızlar bebeğim için bu ay bol bol yeşillik yedim roka marul ve mısır gevreği yedim hergün haberinizi olsun meyve zate iyyorum kilosun da etkisi olmuş göbücü büyümüş oğlumun:)) bende iki buçuk kilo aldım şimdiye kadar 11 kilo aldım doktor sanki çok alıyormuşum gibi konuştu halbuki karnım sekiz aylık gibi durmuyor bile eşime dedim o seni kıskanıyor çekemiyor diyor
kimsecikler yok merake ddnler için ayztım nst de sorun çıkmadı çok şükür iki hafta sonra kontrolüm var zaten:)) kızlar bebeğim için bu ay bol bol yeşillik yedim roka marul ve mısır gevreği yedim hergün haberinizi olsun meyve zate iyyorum kilosun da etkisi olmuş göbücü büyümüş oğlumun:)) bende iki buçuk kilo aldım şimdiye kadar 11 kilo aldım doktor sanki çok alıyormuşum gibi konuştu halbuki karnım sekiz aylık gibi durmuyor bile eşime dedim o seni kıskanıyor çekemiyor diyor
oh oh maşallah. çok iyi gidiyorsun. benim doktorum da 10-12 kilo al hatta ilk üç ay almasan da olur dedi.
kıskanmış seni kıskanmış kessssin.
evet hereks yoğun sanırım sevindim sonuçlara
ben fazla düzenli beslenemediğim için biraz sıkıntılarım oluyor ama rokayı fln severim ne olursa olsun akşamları mutlaka salata yiycem bundan sonra
ben daha kilo almadım ehrhelde şimdi başlarım göbüğüm flnda yok daha benim
evet ay 25-30 kilo alanlar var sanırsın 20 kilo aldım 11 kilo çok değilki delimi ne kadın bir dediği bir dediğini tutmuyor hayır kiloyu ben alsam bebek küçük kalsa haklı diyecem bebşimdei yi gıcık işte
ye canım ye salata gerçekten faydalı her akşam ye bende ihmal ediyordum yeşilliği bu ay dikkat ettim faydasını gördüm sende yanında meyve götür en azından havuç vs arada kemirirsin
slm iyi sayılırız sen nasılsınselam kizlarr. Nasılsınız?
selam kizlarr. Nasılsınız?
selam yezi hoşgeldin. ben iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
kızla bi şey sorucam. ilk 3 ay ne bulursak yemeye gerek yok dimi? bebek bizden beslenmiyor diye biliyorum? tiroid ilacımın dozunu yükseltti doktorum, çok bi şey yiyemiyorum. hatta zayıflıyorum sanki. iştahım kapandı. bebeğe zararı var mı?
tatlım sen süt yoğurt falan dikkat et yinede bebiş için yiceksin
seastar geçmiş olsun.
çok düzensiz besleniyosun sen, kuru gıda çok tüketin gibi geliyor bana.
daha çok meyve, bol yoğurt yemen iyi olabilir senin için.
çay içmemek gerekiyor. çayın su tutucu özelliği var, barsaklardaki sıvıyı emiyor ve kabızlık yapıyor. başka zararları da cabası.
salata yemekle iyi ediyorsun. yoğurdu ihmal etme. her akşam bir kase, gün içinde süt içmeyi ihmal etme. süt çok iyi bir barsak çalıştırıcı. kendi adıma öyle yani.
geçmiş olsun tekrar.
slm millettt
nasılsınız ?? geçmişi okudumda geldim dün öğleden sonra ve bu sabah yoğundum pek giremedim....
eflalim ve melisa çok şükür doktordan iyi haberler almışınız.
seaster dikkat cnm kendine beslenmene bebeğin ve sağlığın herşeyin üstünde.....
mayaaa ve yezii kızlar özelden yazın msn toplaşınca sizide çağıralım...
denizcim ve kepeklim iyi olmanıza sevindim....
sumru nerde kızlar p.tesi doktora gidecem dedi orta da yok
firda da doktorda umarım ikisinden de güzel haber alırız...
ebrucum güzel kızın tam vaktinde gelecek inş sıkıntı etme kendine dualarımız seninle...
unuttuklarım varsa sizler ne alemdesiniz
kızlarrrrr bugün adet belirtilerim başladı
sanırım tutmadı bebek falan of yaaa bu gidişle haftaya adet olurum heraldeeeeeeee :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?