sitemli bir mesaj

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
sitemli bir mesaj yazarsın haklısındır tutamazsın kendini karsılık olarak sadece tamam mesajı yazıp kendisini artık tamamaen eski sevgili sıfatına kavusturur sinir oldum ya tamam nedir ya sadece tamam mı bu kadar mı basından atmaya müsait bu erkekler

Benim bir arkadaşım vardı sevgilisi uzun uzun yazardı arkadaşım okumadan tamam yazardı.Bu erkeklerden bir şey beklememek lazım.Umarım anlar hatasını.

Düşünecek başka işiniz gücünüz yok mu ?:ssz:

Sitemli bir mesaj...
Nasil sitem, neler iceriyor, o da onemli.
Normal birseyler yazdiginda da herseye sadece "tamam" diyorsa hos degil, ama mevzu kendini tutamamak, sitem etmek olunca is degisiyor. "Tamam", belki onun hala kendini tuttugunu gosteriyordur zira.

Sitemli bir mesaj...
Nasil sitem, neler iceriyor, o da onemli.
Normal birseyler yazdiginda da herseye sadece "tamam" diyorsa hos degil, ama mevzu kendini tutamamak, sitem etmek olunca is degisiyor. "Tamam", belki onun hala kendini tuttugunu gosteriyordur zira.

aylardır hayalini kurdugum mezuniyete dün yalnız gittim mezunetten tam 4 gün önce ayrıldık oysaki aynı renk kravat secmiştik elbiseme uygun davetiyemizi aldık sinirlerine hakim olamayan biriydi haksızlıgını kabul etti ama değişemedi bende dün bugünü hiç unutmayacagım en azından bir mesaj beklerdim bugüne dair hayalin vardı özür dilerim diye dedim sadece tamam yazmıs

aylardır hayalini kurdugum mezuniyete dün yalnız gittim mezunetten tam 4 gün önce ayrıldık oysaki aynı renk kravat secmiştik elbiseme uygun davetiyemizi aldık sinirlerine hakim olamayan biriydi haksızlıgını kabul etti ama değişemedi bende dün bugünü hiç unutmayacagım en azından bir mesaj beklerdim bugüne dair hayalin vardı özür dilerim diye dedim sadece tamam yazmıs

Mesajı okumadi heralde cunku bu mesaja 'tamam' diye cevap verilmemeli..takmamis seni belliki.. ben de buna benzer bi durum yasamistim benmde mezuniyetime gelmemisti ayrilmstik falan simdi iyiki gelmemis diyorum darisi basina..

Mesajı okumadi heralde cunku bu mesaja 'tamam' diye cevap verilmemeli..takmamis seni belliki.. ben de buna benzer bi durum yasamistim benmde mezuniyetime gelmemisti ayrilmstik falan simdi iyiki gelmemis diyorum darisi basina..

beni anlarsın o zaman aslında mesajta atmazdımda o ortamda zordu ister istemez insan üzülüyor

anlıyorum resmen mahvolmuş gecen ama üzülme.. birkaç gün sonra sana dönerse, cevap olarak "hmmm" yazarsın :27:

rahatsız etmek mi rahatsız mı oldugunu düşünüyorsun ben bu zamana kadar susup o özel günde rahatsız ettim belki ama onun verdiği kalıcı rahatsızlık??

Ay bu erkekler hep mi böyledir
İnsanı uyuz etmekten başka bir şey yaptıkları yok
Benim erkek arkadaşımda böyle yazarım yazarım sadece 'tamam' yazar cevap ver diyorum vermiyor neden çünkü işlerıne gelmiyor

geçen konunu biliyorum sana bunları yaşatan adamdan ne demesini bekliyorsun yada ne yazmasını beklenti içine girme tipik öküz işte diyecek başka bişey yok :ssz:

Ay bu erkekler hep mi böyledir
İnsanı uyuz etmekten başka bir şey yaptıkları yok
Benim erkek arkadaşımda böyle yazarım yazarım sadece 'tamam' yazar cevap ver diyorum vermiyor neden çünkü işlerıne gelmiyor

öyle evet valla haklısın ama tamam yazmakta saygısızlık en azından hergün böyle mesajlar atmayan bi kadın için ilk kez attım

geçen konunu biliyorum sana bunları yaşatan adamdan ne demesini bekliyorsun yada ne yazmasını beklenti içine girme tipik öküz işte diyecek başka bişey yok :ssz:

konumu biliyorsan beni daha iyi anlarsın tutamayıp öyle bi mesaj attım baloda ama tamam da denilmezki cok sinirliyim ya karsıma alıp iyi bi dayak atasım var hem suclu hem güclü

çok sinir ya, sen o hışımla yazarda yazarsın sayfa sayfa adamdan gelen cevap peki :9:
sırf bu cevap için bile yeniden sayfalarca yazabilirim

Son düzenleme:
Back
X