Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siteye girdiğimde yarım ekran açılıyor ,nasıl düzeltebilirim?
Kızlar buraya girdiğimde site bende penceremin yarı kısmında açılıyor şöyle; bunu nasıl düzeltebilirim? ( karaladığım yerler reklamlar engelli olduğu için işyeri bilgisayarında çıkan uyarılar o yüzden karaladım)
Yaşadığınız sorun site kaynaklı mı yoksa kullandığınız cihazdan mı bilemiyorum, teknik konularda donanımlıyım diyemem, o yüzden ben Curly
beyi etiketleyeyim, aktif olduğunda konunuzu görür
Kızlar buraya girdiğimde site bende penceremin yarı kısmında açılıyor şöyle; bunu nasıl düzeltebilirim? ( karaladığım yerler reklamlar engelli olduğu için işyeri bilgisayarında çıkan uyarılar o yüzden karaladım)
Yarı ekran dediğiniz sağfanın sağındaki boşluk mu ?
Eğer bundan bahsediyorsanız bütün üyelerde bu şekilde gözüküyor. Sizinle alakalı değil? Ekran çözünürlüğünüz yüksek olduğu için.
Yarı ekran dediğiniz sağfanın sağındaki boşluk mu ?
Eğer bundan bahsediyorsanız bütün üyelerde bu şekilde gözüküyor. Sizinle alakalı değil? Ekran çözünürlüğünüz yüksek olduğu için.