slm kızlar yakutum adına cok sevndm bizler içinde dua et ltf. Mehtapcım uzulme sakın bak bu ilk ayımız hem biliyorsun hapla korundun gayet normal yani sabır brz üzülmek yok
kızlar çok kötüyüm yardım edin bana tansiyonm çok düşük başım çokkkkkk dönüoooo midemde çok kötüüüünbelimde ağrıo ama ben adetime 10 gün kala kan testi yaptm negatfti o kdr kötüymki hastaneye gtmeyi düşünüom napim szcee
tefriciye okunuyo dimi canım çünkü ayet o dimi yanlış anlamadım
bide adetliykende mi okunuyomuşş
canım o halde adetinin geçmesini bekle benim adetim 4 gün geçmişti hala idrarda yoktu yanii çok silikti anlayamadım sende bekle 1 gün geçsin öyle tekrar yap testi haa senin test azda olsa çıkmış mı çok silikse bile pozitif demek oluyo ya ondan sordum
arkadaşm hiç bişi çıkmadı bom boş azcık bile yoooooook.varsa çıkarmıydı demek ki hastalanıcam demi:1no2:
saol cnm evt akşam kocam gelsn gdcm hç ii değilm çnküüü:sinifsinif:
kmehtapcım testin sonucunu aldınmı neymiş varmı bebiş?
kızlar ben geldim yemekleri yaptım hatta piyangodan misafir bile çıktı görümcemler yedik içtik şimdi gitti onlarda eşim işe gitti görümcemler kına gecesine bi arkadaşlarının bende ortalığı toparlayıp hemen geçtim bunun başına özlüyorum valla sizleri kaydirigubbakcemile3 neler var neler yok kaçırdığım bişey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?