Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm kızlar yakutum adına cok sevndm bizler içinde dua et ltf. Mehtapcım uzulme sakın bak bu ilk ayımız hem biliyorsun hapla korundun gayet normal yani sabır brz üzülmek yok

yok kız ben hamile olmadığıma okadar üzülmedim ama hala adet olamadım ona kafayı taktım vallaha menopozlu gibi hissediyorum kendimi delirecemmmmm

canım bence kendini kötü hissediyorsan hastaneye gidebilme şansın varsa git bi baksınlar

arkadaşm hiç bişi çıkmadı bom boş azcık bile yoooooook.varsa çıkarmıydı demek ki hastalanıcam demi:1no2:

saolun kızlar yatıyım braz bn öptüm hepniiizi bide bakıyomşnz hamileymişim =) ne gzel olurr nyse hadi görüşürzz

kmehtapcım testin sonucunu aldınmı neymiş varmı bebiş?

aaa sen görmedinmi canım gittim malesef negatif dedi doktor sinir oldum kırmızılarda yok hala pazartesi kendi doktoruma gidecem inşallah anlar niye adet olmadığımı bugün 32. günüm son adetimden beri kafayı yicem kendimi menopozdaymış gibi hissediyorum

Ben 8 aylık evliyim ben tek taraflı olarak çocuk istedim bir ara ama baktım eşim şuan isteksiz vazgeçtik.ılk yazımız biraz başbaşa vakit geçirmek eşimin dedigi gibi sanırım daha iyi olucak Sonradan bu günleriimizi çok arıcağız şimdiden keyfini çıkarıp kışa dogru hamile kalmak istiyorum.Eşim ve benim yaşım geçkin biraz yoksa 1.5 - 2 sene düşünmezdim.

kızlar ben geldim yemekleri yaptım hatta piyangodan misafir bile çıktı görümcemler yedik içtik şimdi gitti onlarda eşim işe gitti görümcemler kına gecesine bi arkadaşlarının bende ortalığı toparlayıp hemen geçtim bunun başına özlüyorum valla sizleri kaydirigubbakcemile3 neler var neler yok kaçırdığım bişey varmı

iii etmişin canım eşinde mi gececi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…