Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım benim eşim esnaf kendi işimiz yani o sabah gidiyor gece geliyor dükkan eve yakın olduğu için yemeğe gelebiliyor fırsat bulursa

ewde cok sıkılıyorm ya ew hanımı olucak insan deilim ben ya beslenme danısmanlğı yapıyorum ama hergun deil arada hem maddi olarakta gerekli offf bunaldım kızlar yaa

canım takma kafana stres yapma hiç inşallah gönlüne göre bulursun güzel bi iş aramaya başvurmaya devam et canım unutma iyi olan yada güzel olan hiçbirşey ayağına gelmez canım

kız evhaaaaaaaaannnnnn öğlen izmirde hava nasıl diye sormuştum bizim düğün varda pazartesi orda açıkhavada olucak bide cvp yazmadınnnnn

kızlar ateşim sabah 37.1 di şimdi ölçtüm 37 yorumlarınızı bekliyoruuuuuummmm

Son düzenleme:
BıŞeyım yok ya evde yalnızım herzamankı gıbı eŞım ıŞte off dıyesım geldı canım ıŞte ya

sbrcim yumurtlama dönemin ne zamanddı reglin ne zMan normalde inşl hamişsindir

canım benim normalde 28 gündü adet döngüm 8 gün gecikti 9 haziranda oldum canım yani yumurtlama tarihimi bilmiyorum düzenim bozuldu ama biz günaşırı ilşkiye girdik eşimle inşallah yakalamışızdır yumurtlama dönemimi de tutmuştur inşallah

ARKADAŞLAR!az önce geçmişte okudum.salat ı tefriciyye yi adetliyim yada abdestsizim diye okumayanlar var...öncelikle açıklayayım ki adı üstünde salat diyoruz yani efendimize salat yani salavat tır tefriciyye...hayırlı işler için okunmalıdır.ve sayı çok önemlidir.adetliyken abdestsizken de okunur normal salavat getirdiğimiz gibi....TAM OLARAK BıLMEYENLER ıÇıN AÇIKM-LAMA ıHTıYACI HıSSETTıM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…