ARKADAŞLAR!az önce geçmişte okudum.salat ı tefriciyye yi adetliyim yada abdestsizim diye okumayanlar var...öncelikle açıklayayım ki adı üstünde salat diyoruz yani efendimize salat yani salavat tır tefriciyye...hayırlı işler için okunmalıdır.ve sayı çok önemlidir.adetliyken abdestsizken de okunur normal salavat getirdiğimiz gibi....TAM OLARAK BİLMEYENLER İÇİN AÇIKM-LAMA İHTİYACI HİSSETTİM.
kızlar biş soracağım bnm reglm bugun bitti ama bnm yumurtalıklarım cok ağrıo sizce neden?
aydınlattığın için teşekkür ederim canım bende 50 tane okudum daha okurdum ama abdestliydim çişim gelmişti de :kedi: bende ondan bıraktım bunu öğrendiğim iyi oldu canım çok saol şimdi sürekli okurum allah nasip ederse olumunekankayizsmile
meehabalar herkese hayırlı akşamlar.nasılsınız bugün hamiş haberleri varmı bugünn:)
.........
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------25
----------------------------------1
EFNAN----------------------------------------------------------------------------
KMEHTAP-----------------------------------------------------------------------
MASUM PİSİ-------------------------------------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 25------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------------------------------------------5
REYANN------------------------------------------------------------------------
SBR----------------------------------------50---------------------------------1
HÜMEYRA---------------------------------------------------------------- 1
TOPLAM-------------------------------100 --------------------------------------10
sizde belki buraya yeni üye oldunuz ve söylediklerinize cvp alamıyorsunuz gelin burda beraber paylaşalım ve yeni hayatımıza birlikte başlayalım sıkıntılarımızı,sorularımızı, beraber çözelim şimdiden hoşgeldiniz...[/merhaba dün üye oldum ama ne yazdıysam cvp gelmedi:))
saol canım sanada hayırlı akşamlar evet bugün var 1 tane hamile haberimiz yakutummmm hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?