Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

aydınlattığın için teşekkür ederim canım bende 50 tane okudum daha okurdum ama abdestliydim çişim gelmişti de :kedi: bende ondan bıraktım bunu öğrendiğim iyi oldu canım çok saol şimdi sürekli okurum allah nasip ederse olumunekankayizsmile

yok canım ALLAHTAN siz varsınız benimde canım sıkılmıyor yoksa siz olmasaydınız ben napardım ya sizleri çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlarım

cnm ewt ya bende yalnızım bugun ama benm behlülüm war kedim bi tane yaramaz oğlum:) sbrcim inşl tutmustur hayırlı haber verirsin bize

inşallah canım yaaa saol haber vermem mi hiç zaten ben çok sabırsızımdır sabahın köründe testi yaparım hemen haber veririm canım bi gelse günüm zaten 2-3 tane test alıcam yine her ay bıktım valla 2 tane test almaktan sonuç pozitif çıksa bide hiç önemli değil ama 2 kere hüsran oluyor valla

canlarım 11 tane daha okudum salatı tefriciyeden ALLAH KABUL EDERSE ONUDA EKLEYEYıM HEMEN ıYıKı SÖYLEDıNıZ ABDESSıZDE OKUNUR DıYE BENDE OKUYAYIM DEDıM BARı

kızlar ben çıkıyorum gezmek ayarladım yine kendime kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yarın görüşüüürüüüzzz

Hepımızınkını ınŞallah bı 5 tane daha okudum bugÜnlÜk 100 oldu bu arada bız yasın deĞıl yasını Şerıf okucaktık demı

estağfirullah canım ne demek..bu konularda kafanıza takılan bi şey oldumu sorabilirsiniz..çözüm buluruz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…