sizde belki buraya yeni üye oldunuz ve söylediklerinize cvp alamıyorsunuz gelin burda beraber paylaşalım ve yeni hayatımıza birlikte başlayalım sıkıntılarımızı,sorularımızı, beraber çözelim şimdiden hoşgeldiniz...[/merhaba dün üye oldum ama ne yazdıysam cvp gelmedi:))
hoşgeldin cnm aramıza ne yazmıstın ki dün
hoşgeldin cnm aramıza ne yazmıstın ki dün
çatlatma iğnesi yapanlardan paylaşımlarını istedim ama kimse cvp yazmadı yada ben yeni olduğum için fazla kullanmayı bilmiyorum ilgin için tşkür ederim
reglıne 9 gun mu war yoksa bitmesine mi 9 gun war
çatlatma iğnesi yapanlardan paylaşımlarını istedim ama kimse cvp yazmadı yada ben yeni olduğum için fazla kullanmayı bilmiyorum ilgin için tşkür ederim
cnm çatlatma iğnesimi yaptrdın anlatsana kısaca
cnm çatlatma iğnesimi yaptrdın anlatsana kısaca
5 gün klomen adlı ilaç kullandım yumurtalarım 22 milim oldu ve çatlatma iğnesiye çatlattık doktor dün herşey yolunda dedi temmuzun 5 inde gel keseyi görelim dedi ama içimde bir korku var sanki ters bişey olacak düşük önleyici verdi ama... nedense kötü hissediyorum..
5 gün klomen adlı ilaç kullandım yumurtalarım 22 milim oldu ve çatlatma iğnesiye çatlattık doktor dün herşey yolunda dedi temmuzun 5 inde gel keseyi görelim dedi ama içimde bir korku var sanki ters bişey olacak düşük önleyici verdi ama... nedense kötü hissediyorum..
yumurtaların catlamadığı için mi klomen kullandın cnm peki hamilemisin simdi yani keseyi görlim dediğine göre:uhm::uhm:
çok sevindim ne güzel allah hepimize gösteriri inşallahh.ya günler geçmek bilmiyor hiç.yada benim için geçmiyor..:)
yok canım çatlatma iğnesi yapık doktor 9 gün sonra gel dedi.çatlatmayı 5 gün önce yaptık inş.olmuştur
sizde belki buraya yeni üye oldunuz ve söylediklerinize cvp alamıyorsunuz gelin burda beraber paylaşalım ve yeni hayatımıza birlikte başlayalım sıkıntılarımızı,sorularımızı, beraber çözelim şimdiden hoşgeldiniz...[/merhaba dün üye oldum ama ne yazdıysam cvp gelmedi:))
CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA ÖNCELİKLE BURDA ASLA ÖYLE BİŞEY OLMAZ CANIM BURDA HEPİMİZ AİLE GİBİYİZ BUNU BİLMENİ İSTERİM ÖZELLİKLE NE OLURSA OLSUN PAYLAŞABİLİRSİN BURDA
kızlar benim gezmek iptal oldu kociş bugünde evde otur dedi azarı yedim yani açıkçası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar benim gezmek iptal oldu kociş bugünde evde otur dedi azarı yedim yani açıkçası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
ya dün için kusura bakmayın net gitti şimdi biraz biraz düzelmeye başladı
ne var ne yok geçmişi okumadım var mı gelişmeler
bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?