Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

HOŞGELDİN CANIM BENDE BUGÜN DEDİM NERDE BİZİM GÖNÜLÜMÜZ DİYE ŞÜKÜR KAVUŞTURANA BİTANE HAMİŞ HABERİMİZ VAR YAKUTUMMM HAMİLE :teytey: YA BİDE BUGÜN SALATI TEFRİCEYE VE 41 YASİN-İ ŞERİF DUALARINA BAŞLADIK CANIM OKUMAK İSTERSEN ADINI YAZABİLİRİM LİSTEYE BÖYLE İŞTE BUARADA BAŞLADINIZMI DÜN ÇALIŞMALARA BAKAYIM

kızlar moralim çok bozuk çok büyük bi vicdan azabı içindeyim bi arkadaşım var çok ta samimiyiz bayan bu arada onun eşi onu aldatıyor 2 senedir bundan haberim var ama ona söyleyemiyorum yani benim eşimde biliyor bunu asla söylemiceksin dedi bu seninle mezara gidicek dedi biraz önce onunla konuştum telefonla eşi gece hiç eve gelmiyormuş ağlıyordu bu aralar ne yapsam batıyor ona diyor eşide inceldiği yerden kopsun artık diyormuş neden böyle olduk biz diye ağlıyor hiç kıyamadım çünkü onun bir suçu yok ki kocası hem suçlu hem güçlü gece bir rüya gördüm dedi eşim beni bir kadınla aldatıyormuş dedi malum olmuş herhalde bende yok canım öyle düşünme falan dedim çok üzgündü bende çok üzüldüm vicdan azabından ölücem neredeyse onunla konuştuğumdan beri içime bişey oturdu sanki çok sıkılıyorum kızlar şimdi beniim yerimde siz olsanız ne yapardınız

canım çok samimi bi arkadaşım diyosun ve saklıyosun ama bence doğrusu gerçeği bilmesi baksana bunu 2 senedir biliyomuşun bide ne acılar çekiyodur kimbilir bence söyel bilsin ya çocuk olsa daha çok vicdan azabı çekerdin tatlım tabi bu benim fikrim güzelim

seninle aynıydık dimi biz canım .ayn günümü bekliyoruz 30 unu?

oley çok sevindim :teytey:

kmehtap ne alemde onda var mı gelişme bugün test yapıcaktı

melisax cım canım benim dün bitti elektrilerde yoktu kocişte 5 günlük izin almış dün erken geldi yani anlıycanız çalışmalara tam gaz devam kaydirigubbakcemile3

cnm ya cok ama cok kötü bir durum tamam söyleme ama bari ima et yani belki bişi vardır fln de ne bileym ayyy bilipte göz yummak allah yardımcın olsun ama onu tesseli etmek amaclı barı onun bırakması için bişiiler yap

ayyy çok zor bir durummuş açıkcası,geçen aynı bu konuyu benim arkadaşımla konuşuyorduk bizde çok samimiyiz,o bana aynen şöyle söyledi ben senin üzülceğin için söylemem yuva yıkamam dedi,bende ona vallahi ben söylerim arkadaşımı aptal yerine konsun istemem zaten yuva yıkılıyo,belki vakit geçmeden söylemek evliliği tamire götürür dedim..

canım çok zor bir durum haklıısn. arkadaşın adına da çok ama çok üzüldüm. allah kimseye yaşatmasın. böyle bir şeyi bilip de gizlemeye çalışmak bi türlü, gizlemesen söylesen o da zor... elbette kişinin kendi başına gelse böyle bir şeyi duyan eden varsa söylesin ister ama ben arkadaşının bunu zaten hissettiğine ve bir gün emin olacağına inanıyorum.

2 senedir eşi aldatıyorsa yani 2 senedir başka bir kadınlaysa pes!! direkt olarak söylemesen de kulağına su kaçırabilirsin. hem incitmemiş olursun belki...

gönül demek istiyor ki git konuş anlat. sen arkadaşını daha iyi tanırsın nasıl tepki vereceğini kestirebilior musun?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cnm ya inşl çalışmalr hemncecik sonuc verir seninde güzel haberini alırız

hadi bakalım cnm hayırlısı,benimde bugün hem evlilik yıl dönümüm,hemde yumurtlama günümm,bakıcaz artık gece nasıl geçer kaç gündür çocukların odasındaydımda,kitap okuyarak uyuya kalıyorum.

canım benide ekleyin tabiki

sbr cim bende evhana katılıyorum bence söyle olmazsa eşine söylediğini sende arkadaşında söylemeyin ama bence bilmesi en iyisi bigün öğrendiğinde sana sorarsa ne diyceksin bunun yükü ve vicdan azabı daha ağır basar
ama bu arada seninde bu olay yüzünden eşinle aran açılmasın

CANIM TESTTE NEGATİF ÇIKTI BUGÜN MEHTABIN BAKALIM PAZARTESİ KENDİ DR UNA GİDECEKMİŞ OHHHHHH BU ARADA SEFANIZ OLSUN BU 5 GÜN HADİ BAKALIM HAYIRLSI BİRAN ÖNCE SENİN PRENSES SPERMLERDEN BİRİNİ SEÇSİN VE İÇERİ ALSIN PRENSİNİ DE BEBİŞ OLSUN YAHUkaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada onu 2 tane çocuğu var nasıl söylerim eşim söylemiceksin diyor bizimde boşanma sebebimiz olur herhalde arkadaşım benim bildiğimi hiçbir zaman öğrenemez evet oda şüpheleniyor zaten bazen bende diyorum ama ima ediyorum işim var deyip gece gelmiyormuş bende ne işi bu falan diyorum sabahta eve gelince arkadaşım hep diyor banyo yapıp gitti falan diye ama o banyodan şüpelenmiyor tabi ben diyorum hayırdır ne banyosu bu falan diye ama elimden başka birşey gelmiyor inanın ki arkadaşıma jartiyer bile aldırmıştım giy kocana diye adam sürekli aşşalıyor onu

evet canım 30 u. senle aynı gün. her sabah gözümü açtığımda 30 una kaç gün kaldı onu düşünüor sonra çamaşırıma bakıyorum sölemesi ayıp ..:kedi:

benimde aprılar oluyor kasığıma.bugün aniden yataktan bir kaktım göbeğimin alt taraflarında bir ağrı hissettim tekrar yattım yatağa anlayamadım ne olduğunu?sonra geçti.dün gaz vardı hep hani balıkk olurda içinde dolanır aynı öle:)kasıklarımda dolanyodu.benim bel ağrım yok ama öle .göğüslerim çok hassas koşturuken bile böle arada ağrıyo anlamadımbelkide adet olcamdır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…