Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım allah daha uzun, mutlu ,huzurlu ,güzel ve bebişli bi ömür nasip etsin inşallah
bu fırsatı değerlendir bari bu gece uyuma kuşum kaydirigubbakcemile3

inşl bebiştir cnm ya cok sevinirim mutluluğumuza mutluluk katılır inşl temmuz sonuna bu topikteki herkes bebiş haberi verir

evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

benimkide sana benzer. yani karnımın altı ağrıyor hafiften. bel ağrısı bende var ama belirti olarak görmüorum çünkü bende sık sık olur bu bel ağrısı. seninde öyle mi bilmem regl olmadan birkaç saat önce anlarım kırmızının geleceğini aynı şimdi de öyle. sanki birazdan adet görecekmişim gibi. akıntı ve sızı var. deliriciğim

Canlarım hem dua lıstesını hemde hamılelık lıstesınıde yayınladım bılgınıze

bence bir kadın anlamalı bu 2 senedir varmışda nasıl bilmez.ben anlarım .birde gece gelmiycek.gelip duşunu alıp gidecek.bukadarıda olamaz.bu erkekler kadınları aptal yerine koyuyorlar.bence arkadaşın daha uyanık olmalı canım.
ikincisi ben olsam söleyemezdim şöle söleyemem sölersem ya ayrılırlarsa ben o yükü çekemezdimm.bana ağır gelir.kendisi muhakkak öğrenir.biz kadınlar birazdaha akıllı olmayız bence.buda benim görüşüm.allah yarımcıları olsun...

sbr cim o zaman sn yine böyle devam et ima et ama bişey söyleme kendi evliliğini tehlikeye atma zaten onların ki bitmiş bari senin huzurun kaçmasın arkadaşım bazen zordur ama mecburdursun susmaya :sinifsinif:

canım allah daha uzun, mutlu ,huzurlu ,güzel ve bebişli bi ömür nasip etsin inşallah
bu fırsatı değerlendir bari bu gece uyuma kuşum kaydirigubbakcemile3

ay nebiliym bişey söylimmi içimdende gelmiyor yani hiç,bi kaç gündür de bozuğum ona karşı,akşam üstüde köpeğimiz kaçtı,atlıyodum az kalsın adamın üstüne neyseki arabayla düştü peşinde getirdi geri.

delirme sakin ol canım.daha var zamanı .benimde akıntım çoğalır adet olcağım zaman öle bşiyim yok.birde bende idrar zorlanması var sizinde varmı hamileliğe engelmidir acaba bilen varmı?

canım seninde eşinle aran açılmasın arkadaşların dediği gibi. çünkü söylediğin an kızılca bir kıyamet kopar arkadaşının cephesinde. size de sirayet etmesin. onun eşinin bu tavırları er geç anlamasını sağlayacaktır zaten. dost olarak yanında olarak ona en büyük desteği veriyorsan için rahat olsun.

haklısın canım allah kimsenin başına vermesin ama bende anlardım herhalde hele bu kadar şey yaşicam anlaşılmaz mı neyse bende söylemicem yine zaten söyleyemem de sadece size danışmak istedim bunun yükü çok ağır taşınmıyor sizinle paylaşmak istedim

tatlım böyle bigünde yapma
bakarsın beklemediğin anda hamiş kalırsın genelde hep öyle olurya sen biraz gerilmişsin ama kendini rahatlatmaya çalış olur arada uafk tefek şeyler takılma sen ne kendini ne eşini üzme canım herşey senin elinde olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…