..........
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------25
----------------------------------1
EFNAN----------------------------------------------------------------------------
KMEHTAP-----------------------------------------------------------------------
MASUM PİSİ-------------------------------------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 25------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------------------------------------------5
REYANN------------------------------------------------------------------------
SBR----------------------------------------50---------------------------------1
HÜMEYRA---------------------------------------------------------------- 1
GNL06------------------------------------------------------------------------
TOPLAM-------------------------------100 --------------------------------------10
hadi bakalım cnm hayırlısı,benimde bugün hem evlilik yıl dönümüm,hemde yumurtlama günümm,bakıcaz artık gece nasıl geçer kaç gündür çocukların odasındaydımda,kitap okuyarak uyuya kalıyorum.
benimde aprılar oluyor kasığıma.bugün aniden yataktan bir kaktım göbeğimin alt taraflarında bir ağrı hissettim tekrar yattım yatağa anlayamadım ne olduğunu?sonra geçti.dün gaz vardı hep hani balıkk olurda içinde dolanır aynı öle:)kasıklarımda dolanyodu.benim bel ağrım yok ama öle .göğüslerim çok hassas koşturuken bile böle arada ağrıyo anlamadımbelkide adet olcamdır bilmiyorum.
.........:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
huysuzoğlum-------------- ?????????hihoyyyt
defesen-----------------------21 HAZİRANhihoyyyt
Melekzuzum---------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
kmehtap - ------------------22 haziranhihoyyyt
happines---------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tusemm----------------------23 HAZİRANhihoyyyt
dejavu_one------------------24 HAZİRANhihoyyyt
ududub-----------------------24 HAZİRANhihoyyyt
asu20-------------------------25 HAZİRAN hihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZİRAN hihoyyyt
mzuhal-------------------------26 HAZİRANhihoyyyt
dozturk--------------------------27 HAZİRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZİRAN hihoyyyt
Little angel------------------28 HAZİRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
mzuhal-----------------------29 HAZİRAN hihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRAN hihoyyyt
bethesna---------------------30 HAZİRANhihoyyyt
aysena2004-----------------30 HAZİRANhihoyyyt
ymr el--------------------------1 TEMMUZhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZ hihoyyyt
miss_teacher ----------------4 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
humeyraa----------------------10 TEMMUZ hihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
eylem sevcan --------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
eflalim--------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCİİK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOS hihoyyyt
HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
tosti----------------------AĞUSTOShihoyyyt
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS İLK SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERR :dance: :dance:
azrayağmur--------------------18 HAZİRAN İLK ÜÇE GİREN SÜPRİZİMİZ TEBRİKLER:dance::dance:
bitanem16---------------------18 HAZİRAN ÇİFT SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERRR:dance::dance:
masallal-------------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance:
şüpheci--------------------------20 HAZİRAN:TEBRİKLERRR::::dance::dance:
as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLERRR :dance::dance:
yakutummm-------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance:
yavrumu------------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance:.......
hadi bakalım cnm hayırlısı,benimde bugün hem evlilik yıl dönümüm,hemde yumurtlama günümm,bakıcaz artık gece nasıl geçer kaç gündür çocukların odasındaydımda,kitap okuyarak uyuya kalıyorum.
benimde aprılar oluyor kasığıma.bugün aniden yataktan bir kaktım göbeğimin alt taraflarında bir ağrı hissettim tekrar yattım yatağa anlayamadım ne olduğunu?sonra geçti.dün gaz vardı hep hani balıkk olurda içinde dolanır aynı öle:)kasıklarımda dolanyodu.benim bel ağrım yok ama öle .göğüslerim çok hassas koşturuken bile böle arada ağrıyo anlamadımbelkide adet olcamdır bilmiyorum.
yumurtaların catlamadığı için mi klomen kullandın cnm peki hamilemisin simdi yani keseyi görlim dediğine göre:uhm::uhm:
cnm kusura bakma eşim geldi yemek filan anca..yumurta büyütmek için klomen kullandım çatlama problemim varmışbüyük ihtimalle tutar dedi doktorum çünkü 8 yaşında bir kızım var onuda öyle yapmıştık doktor kese falan deyince bende umutlandım belkide olmaz işte 9 gün sonra belli olacak beklemek çok zor...
bence bir kadın anlamalı bu 2 senedir varmışda nasıl bilmez.ben anlarım .birde gece gelmiycek.gelip duşunu alıp gidecek.bukadarıda olamaz.bu erkekler kadınları aptal yerine koyuyorlar.bence arkadaşın daha uyanık olmalı canım.kızlar bu arada onu 2 tane çocuğu var nasıl söylerim eşim söylemiceksin diyor bizimde boşanma sebebimiz olur herhalde arkadaşım benim bildiğimi hiçbir zaman öğrenemez evet oda şüpheleniyor zaten bazen bende diyorum ama ima ediyorum işim var deyip gece gelmiyormuş bende ne işi bu falan diyorum sabahta eve gelince arkadaşım hep diyor banyo yapıp gitti falan diye ama o banyodan şüpelenmiyor tabi ben diyorum hayırdır ne banyosu bu falan diye ama elimden başka birşey gelmiyor inanın ki arkadaşıma jartiyer bile aldırmıştım giy kocana diye adam sürekli aşşalıyor onu
canım allah daha uzun, mutlu ,huzurlu ,güzel ve bebişli bi ömür nasip etsin inşallah
bu fırsatı değerlendir bari bu gece uyuma kuşum kaydirigubbakcemile3
benimkide sana benzer. yani karnımın altı ağrıyor hafiften. bel ağrısı bende var ama belirti olarak görmüorum çünkü bende sık sık olur bu bel ağrısı. seninde öyle mi bilmem regl olmadan birkaç saat önce anlarım kırmızının geleceğini aynı şimdi de öyle. sanki birazdan adet görecekmişim gibi. akıntı ve sızı var. deliriciğim
cnm kusura bakma eşim geldi yemek filan anca..yumurta büyütmek için klomen kullandım çatlama problemim varmışbüyük ihtimalle tutar dedi doktorum çünkü 8 yaşında bir kızım var onuda öyle yapmıştık doktor kese falan deyince bende umutlandım belkide olmaz işte 9 gün sonra belli olacak beklemek çok zor...
cnm ya ne guzel bak bi tane bebişin var inşl bu da tutar gercekten beklemek cok ama cok zor klomeni benm bir ark. kullandı ama onda bi problem yokken doktor adet düzensizliği için onu vermiş 4üz hamile kaldı ama bunyesi kaldırmadığı için 2 bebişi aldırlar şimdi bi kız bi erkek bebişleri warrrr
kızlar bu arada onu 2 tane çocuğu var nasıl söylerim eşim söylemiceksin diyor bizimde boşanma sebebimiz olur herhalde arkadaşım benim bildiğimi hiçbir zaman öğrenemez evet oda şüpheleniyor zaten bazen bende diyorum ama ima ediyorum işim var deyip gece gelmiyormuş bende ne işi bu falan diyorum sabahta eve gelince arkadaşım hep diyor banyo yapıp gitti falan diye ama o banyodan şüpelenmiyor tabi ben diyorum hayırdır ne banyosu bu falan diye ama elimden başka birşey gelmiyor inanın ki arkadaşıma jartiyer bile aldırmıştım giy kocana diye adam sürekli aşşalıyor onu
inşl bebiştir cnm ya cok sevinirim mutluluğumuza mutluluk katılır inşl temmuz sonuna bu topikteki herkes bebiş haberi verir
delirme sakin ol canım.daha var zamanı .benimde akıntım çoğalır adet olcağım zaman öle bşiyim yok.birde bende idrar zorlanması var sizinde varmı hamileliğe engelmidir acaba bilen varmı?
ay nebiliym bişey söylimmi içimdende gelmiyor yani hiç,bi kaç gündür de bozuğum ona karşı,akşam üstüde köpeğimiz kaçtı,atlıyodum az kalsın adamın üstüne neyseki arabayla düştü peşinde getirdi geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?