Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım o bizimkindede var yorgunum bugün diyor ama biraz işve biraz naz la yorgunluğunu alıyorum doğrusu sende onun ilacıda sensin eee verirsin artık bu gece ilacını Şeniz kaydirigubbakcemile3

elbette canım ayp ettin aklını alırım adamın valla aklinialirimsmileaklinialirimsmile ben çıktım şekerler malum hazırlanıyım da geçiriyim başının ağrısını kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

hepinize iyi geceler maç sonuçlarını yarın alırım artık hadi kızlar gooooooolllll bekliyorum hepinizden opuyorumnanaktan

hadi bakalım aşk kokulu geceler size Şeniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar koçiş gelmek üzere en sexsi ciciler giyildi mumlar yandı hafif makyaj yaıldı ben kaçıorm hepinize ask dolu atesli gecelr diliorm hadi bu gece hepimiınzin sansı acık olsunnnn tutun bırakmayın koçişlerikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan ve iyi geceler diliyorum aşk dolu geceler yaniŞeniz

süpersin canım al benden de okadar aynısı yani hadi bakalım şansımız açık olsun kızlar

kızlar benim genelde tansiyon problemim yoktur. ama 1 saattir gözüm kararıyor. eşimle ölçtük. 9 a 6 çıkıyor. düşük sanırım. büyüğü 14 olmalı die biliorum. fikriniz var mı ? belirti midir tansiyon düşüklüğü acaba?

canım tansiyonun düşük evet tuzlu ayran iç hemen olurmu bide normal tansiyon 12 ye 8 dir canım 14 yüksek olur yani

evet canım belirtidir bayılcak gibi olursun tansiyonun yükselirsede ozaman ense kökük yada başın çatlar ağrıdan unutma bunu olurmu tansiyonun çıkarsa sarımsak ye yada limon

tamam canım teşekkürler şimdi tuzlu ayran içtim. ilk ölçtüğümüzde 7 ye 5 ti. şimdi 9 a 7. yavaş yavaş düzeliyor sanırım. baş dönmesi olmadı ama gözüm karardı ara ara.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine olurmu yine bişeye ihtiyacın olursa yazabilirsin canım benden bukadar canlarım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…