Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar günaydın şekerler gece muhabbet baya koyulaşmış nasılsınız bugün bakalım bugün inşallah hamiş haberleri alırız şöööyyyleeee 2-3 tane bereketli bi gün olurrrrr :Saruboceq:

kızlar allah razı olsun herkesten bazen hiç tanıdmadıgımız kşiler önyargıısız daha yardmcı oluyor
bi daha kanama gelmedi dualarıı eksik etmeyelim birbirimzden allahım kalp atışlarını duysam biraz rahatlayacaktım

hiç endişelenme canım dualarım seninle allahın izniyle bir sorun yoktur inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın tatlım stres yapma olumunekankayizsmile

bende test sonucumu aldım.sonucum negatiffffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

üzülme sadece dua et hr vakit allah ol deynce oluyor bizim bir tanıdık spiral taktırmıştı 2 ay sonra hamile kaldı bebek dünyaya geldiinde spiral elindeydi hepimiz şoka girmiştik
ümidini kaybetme :teselli:

günaydın melisacım iyiyim allaha şükür nasıl olsun işte benim kociş sonunda başım ağrıyor bu gece dedi yani kaydirigubbakcemile3 ama ben onu iyileştirdim diyelim aklinialirimsmileaklinialirimsmile inşallah bu kadar uğraş boşuna gitmez

canım sen ne yaptım hala yok mu gelen giden

malesef hala gelen giden yok test bildiğiniz gibi dün negatif çıktı devlette aldırmıştım kanı kendi doktorum özel hastanede aradım pazartesi öğleden sonraya randevu aldım bakalım o ne diyecek inşallah anlar niye adet olmadığımı

inşallah canım senin kaç gün gecikti yani şimdi

canım daha 4 gün gecikmiş o zaman ben 9. günü adet olmuştum canım 8 gün gecikmişti hiç bişey yoktur korkulacak canım merak etme belkide hamişsindir ama daha bhcg kana geçmemiştir ondan çıkmamıştır

SEFAM OLSUN OH OH G Ü N A Y D I N EN GÜZEL DOSTLARIM
bir elimde cımbız bir elimde ayna
umurumda mı ki bu dünya ?

hergün başka bir alemde
hergün başka bir gönülde
günümü gün ediyorum sefam olsun oh ooooooh

hayatımı yaşıyorum yaşıyorum oh oh
hergün başka bir aşk, buluyorum buluyorum oh oh
bu dünyanın anasını satıyorum oh oh
kadeh kadeh rakıları içiyorum oh oh
kuru sulu karıştırıp içiyorum oh oh
üflemeyin sakın dostlar uçuyorum oh oh

bir yanımda sazlar bir yanımda cazlar
ben de hem işve hem de naz var

hergün başka bir alemde
hergün başka bir gönülde
günümü gün ediyorum sefam olsun oh oh

hayatımı yaşıyorum yaşıyorum oh oh
hergün başka bir aşk buluyorum buluyorum oh oh
bu dünyanın anasını satıyorum oh oh
kadeh kadeh rakıları içiyorum oh oh
kuru sulu karıştırıp içiyorum oh oh
üflemeyin sakın dostlar uçuyorum oh oh

kızlar bi yandan da kahvaltı yapıyorum geç cvp yazabilirim kusura bakmayın eeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaaayyyydııın canım allah neşeni arttırsın bu ne güzel bir süpriz canım hayırdır gecen güzel geçti herhalde sabah sabah bu kadar neşeli olduğuna göre kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…