canım daha 4 gün gecikmiş o zaman ben 9. günü adet olmuştum canım 8 gün gecikmişti hiç bişey yoktur korkulacak canım merak etme belkide hamişsindir ama daha bhcg kana geçmemiştir ondan çıkmamıştır
günaydın melisacım iyiyim allaha şükür nasıl olsun işte benim kociş sonunda başım ağrıyor bu gece dedi yani kaydirigubbakcemile3 ama ben onu iyileştirdim diyelim aklinialirimsmileaklinialirimsmile inşallah bu kadar uğraş boşuna gitmez
kızzlar sabah eşimle birlikte olduktan sonra hiç kalkmadım yattım bi 15 dk filan,şu dakika oldu hala geri gelmedi bişi inş tutmuştur kızzlar dimi geçen günüde öyle yapmıştım ozamanda geri gelmedi bişi..
Ne bİleyİm kızlar bugÜn bu Şarkıyla coŞalım dedİm sefamız olsun ohhh ohhhhh (gecemde gÜzel geÇtİ bu arada )
kızzlar nerdesiniz yaaaaa bak misafir gelicek hazırlık filan yapıcam hadi gelinde 2 lafın belini kıralım amaaaaaaaa
inşallah tutmuştur canım benim bu sbah banyo yapmama rağmen hala geliyor akıyo valla acaba tutar mı böyle ya nerdeyse hepsi dışarı çıkıyor kaydirigubbakcemile3
amaaaaaaaaaannn sabahlar olmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evhancım 50 tane tefriciye okudum diye yazdım listeye ekledinmi
k mehtapcım bende geçen seneye kadar dk hapı kullandım 4 yıl,sonrasında ilaç piyasadan kalktı ve arkadaşla ben korunmayı bırakmıştık,ben kazaya ugradım hamiş kaldım(gerçi sonu kötü sonuçlansada)arkadaşta 3ay adet olmadı ama hamişte kalması,dr gitti ilaç vermişti ilacı içince adet oldu...sende bence bir an önce dr git derim,hakkında hayırlısı tatlım,inş tutunmuştur bebişin...
yok tatlım ya sabaha kadar giden gitmiştir zaten 500 tane spermden yumurtaya lazım 1 tane oda yerine ulaşmışsa e geride kalanlar akmıştır cnm.kaydirigubbakcemile5
..........
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------25
----------------------------------1
EFNAN----------------------------------------------------------------------------
KMEHTAP-----------------------------------------------------------------------
MASUM PİSİ-------------------------------------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 25------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------------------------------------------5
REYANN------------------------------------------------------------------------
SBR------------------------------------100---------------------------------1
HÜMEYRA---------------------------------------------------------------- 1
GNL06------------------------------------------------------------------------
TOPLAM-------------------------------150 --------------------------------------10
inşallah tutmuştur canım benim bu sbah banyo yapmama rağmen hala geliyor akıyo valla acaba tutar mı böyle ya nerdeyse hepsi dışarı çıkıyor kaydirigubbakcemile3
evet cnm ya gerçekten kötü günler geçirmişsin,bende de yara vardı bi ara ama dondurdum ben kaç sene oldu çok şükür daha bişe olmadı,bişe söylimmiben hiç devlete gitmiyorum,hep özele gidiyorum,devlete giden arkadaşlarım var onlar çok memnunlar sana dr rast gelmemiş demekki tatlım,ama inş bu sefer tutmuştur bebişin senide dr gittiğinde görebilesin inş..evet canım haklısın zaten randevu aldım pazartesi saat 15te gidecem iyice bi baksın kontrol etsin sen ozaman hangi hapı kullanıyordun
bende 17-18 yaşındayken hormon bozukluğu vardı adet çok düzensizdi yüzümde tüylenmeye falan başlamıştı doktor diane35 vermişti onu çoook uzun süre kullandım 3,5 yıl oldu evleneli kışın evlenmiştim ilk baharda falan hapı kullandığım halde adet olmuyordum sonra bir iki ay hapı kesti doktor yine bişe gelmedi sonra adet söktürücü o olaydan beride hep yasmin kullandım çok memnundum
ama bişe diyeyimmi zamanında ilk o durumlar varken yeni evlendiğim zamanlar almanyadan geldim buraları bilmiyorum görümcem ve kayınvalidem hiç ilgilenmedi hep kendi başıma gittim uğraştım tabi bişe bilmediğimden devlete gittim çok hırpalandım bide mantar oluyordu sürekli sonra sonra çevre edinince özel hastane falan öğrendim çok şükür şimdiki doktorum iyi ama devlettekiler hep hırpaladı mantarı geçiremediler sonuç rahim ağzında yara bide soruyorum ne yapmam gerek diye gir internete araştır bizim açıklama yapacak kadar vaktimiz yok diyorlardı hep kavga ederek çıkardım doktorlarla oradan
diyeceğim bütün aksilikler gariplikler beni buluyor nedense
yok tatlım ya sabaha kadar giden gitmiştir zaten 500 tane spermden yumurtaya lazım 1 tane oda yerine ulaşmışsa e geride kalanlar akmıştır cnm.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?