Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ya kızlar başka bişe soracağım şimdi pazartesi doktordan randevu aldım ya olurda yarın öbür gün kırmızlar gelirse adetliyken yine gidiliyormu baka biliyormu doktor normal kontrol için yani? Ben hiç adetli zamana denk gelmedimde doktora hiçte sormadım?

aaaayyyyy ne güzel benim prensime kapım hep açık valla ama o bir türlü gelmiyorrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

ya evet benim doktorumda madem çocuk düşünüyorsun doğumdan sonra donduralım daha sağlıklı olur dedi gerçe yarayı ben kendim hiç hissetmiyorum doktorda şaşırdı aslında ilişki sırasında acı verir yada akıntın olur falan dedi çok şükür her ikiside yok

canım ben bir kere gitmiştim adetliyken vajinal ultrasonla bakmıştı hemde bakılıyor yani

hımm vallahi ben hiç adetliyken gitmedim ama zaten adet olursan gitmene gerek kalmaz diye düşünüyorum,ama istersen bi ara sor dr na,bence adetin bittikten sonra git dr,ozaman alttan muayeneyle neden geç adet olduğuna bakabilir.....ama inş adet olmazsınnn....kaydirigubbakcemile5

evet aynen cnm benimde hiç şikayetim yoktu sadece oğluma doğum yaptığım için dk hapı versin diye muayene olduğum sırada ortaya çıktı bende hemen gelmişken dondurayım demiştim

kahve dün bende vardı sabah geldi ve akşam yatmadan önce baktım yine gelmişti ama bugün bişe yok karnımda ağrıda yok benim tek şikayetim gaz sancısı bide dün çok yedim herhalde fena yaptı beni zor oturup kalkıyorum söylmesi ayıp kabızlıkta var

ayy kız mehtap seninki aynı hamilelik belirtisi gibiii amaneyyy inş hamişsindi yaa.:teytey:

bende de vardı 1 hafta boyunca ve dün de vardı.karnımın ağrısı geliyo gidiyo kırmızılara geçmedim daha..bu halde bile ümitliyim..sen nasıl oldun son durum ne

moralm bozuk başladım güne sabah gördüm kahverengi akıntım var ve karnım ağrıyo:çok üzgünüm:

canım hiiiiiiiiiiiçççççç moralini bozma çalışmalara bıkmadan usanmadan devam inşallah bir gün hepimiz güzel haber vericez olumunekankayizsmile

aminn.canm hepimize hayırlısı olsun..devam bakalım.hayırlı haberlerimizi paylaşırız inş

evhaaaaaaaaaaannnnnnnnn nerdesin kız hiç sesin çıkmıyor sende katılsana muhabbete ayoooooll aşkolsun yani birazdan çıkıcam ben yaaa konuşun azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…