evet cnm ya gerçekten kötü günler geçirmişsin,bende de yara vardı bi ara ama dondurdum ben kaç sene oldu çok şükür daha bişe olmadı,bişe söylimmiben hiç devlete gitmiyorum,hep özele gidiyorum,devlete giden arkadaşlarım var onlar çok memnunlar sana dr rast gelmemiş demekki tatlım,ama inş bu sefer tutmuştur bebişin senide dr gittiğinde görebilesin inş..
ya kızlar başka bişe soracağım şimdi pazartesi doktordan randevu aldım ya olurda yarın öbür gün kırmızlar gelirse adetliyken yine gidiliyormu baka biliyormu doktor normal kontrol için yani? Ben hiç adetli zamana denk gelmedimde doktora hiçte sormadım?
ya kızlar başka bişe soracağım şimdi pazartesi doktordan randevu aldım ya olurda yarın öbür gün kırmızlar gelirse adetliyken yine gidiliyormu baka biliyormu doktor normal kontrol için yani? Ben hiç adetli zamana denk gelmedimde doktora hiçte sormadım?
evet aynen cnm benimde hiç şikayetim yoktu sadece oğluma doğum yaptığım için dk hapı versin diye muayene olduğum sırada ortaya çıktı bende hemen gelmişken dondurayım demiştimya evet benim doktorumda madem çocuk düşünüyorsun doğumdan sonra donduralım daha sağlıklı olur dedi gerçe yarayı ben kendim hiç hissetmiyorum doktorda şaşırdı aslında ilişki sırasında acı verir yada akıntın olur falan dedi çok şükür her ikiside yok
merhabaa.s.nasılsınız
merhabaa.s.nasılsınız
çok şükür iyiyiz cnm sen,nasılsın.
iyidir zuhal senden naber ne var ne yok canım bi gelişme varmı
tşk ben iyi değilm kahverengi akıntım var hastalancam:a015:
kahve dün bende vardı sabah geldi ve akşam yatmadan önce baktım yine gelmişti ama bugün bişe yok karnımda ağrıda yok benim tek şikayetim gaz sancısı bide dün çok yedim herhalde fena yaptı beni zor oturup kalkıyorum söylmesi ayıp kabızlıkta var
kahve dün bende vardı sabah geldi ve akşam yatmadan önce baktım yine gelmişti ama bugün bişe yok karnımda ağrıda yok benim tek şikayetim gaz sancısı bide dün çok yedim herhalde fena yaptı beni zor oturup kalkıyorum söylmesi ayıp kabızlıkta var
moralm bozuk başladım güne sabah gördüm kahverengi akıntım var ve karnım ağrıyo:çok üzgünüm:
aaaa gerçektenmi,neyse yaa üzülce cnm bizde bu anları geçen ay yaşamıştık kızlarla,ümidini hiç kaybetme veee bizim gibi çalışmalara devam et cnm,hakkında hayırlısı olsun öyle düşün kendini yıpratma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?