Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızzlar size doyum olmaz ama ben kaçtım,çocuklar dışarıya çıktılar,bende evi topliyim hazırlıklara başlıcam,sonrasında yine döncem ben size okeyy.

canım hiiiiiiiiiiiçççççç moralini bozma çalışmalara bıkmadan usanmadan devam inşallah bir gün hepimiz güzel haber vericez olumunekankayizsmile

devam arkadaşm çalışmalara hayırlı güzel haberler veririz inş hepimiz birgün.olumunekankayizsmile her ay olcak mı olmayacak mı die düşünmekten yaşlandım kısssssssslardelikafadulden

devam arkadaşm çalışmalara hayırlı güzel haberler veririz inş hepimiz birgün.olumunekankayizsmile her ay olcak mı olmayacak mı die düşünmekten yaşlandım kısssssssslardelikafadulden

ne kadar zamandan beri bebek çalışması yapıyorsunuz canım

ayy kız mehtap seninki aynı hamilelik belirtisi gibiii amaneyyy inş hamişsindi yaa.:teytey:

ya bi her ihtimali düşünüyorum ama kan testi negatif kafayı yicem acaba diyorum geç döllenme olabilirmi bi kaç alman forumlarında okudum kandının biri sürekli evde test yapmış negatif doktora kan aldırmış adeti 10 gün geçince yine negatif beklemiş beklemiş bebeği 3 aylık olmuş anca kanda çıkmış bir kaç kişi yazmış tuhaf şeyler ama ben kaptırmak istemiyorum kendimi
vicudum beni kandırdı tam yumurtlama zamanı hafif kan sandımki yumurta çatladı bi hafta sonra yine bikere kahve bi akıntı ha dedim yerleşme oldu
ama şimdi şaşırdım kaldım

ne kadar zamandan beri bebek çalışması yapıyorsunuz canım

dış gebelik yaşadım ben evliliğimin ilk aylarında sonra 6 ay korunduk yaklaşık 5 aydır da çalışmalar sürüyo benim hem dış gebelik tekrarlayacak mı hemde hamile kalacak mıyım diye düşüncelerim var yoruyo bu düşünceler beni

KIZ EŞİM GİİTİ TOZ ALDIM SÜPÜRDÜM GELDİM Bİ TEK SEN FARKINDASIN CANIM YOKLUĞUMUN DİĞER KIZLAR UNUTTU BENİ KÜSÜM ONLARA İŞTE:roflol:

hele şükür yani çatladım burda evhaaan evhaaaan diye diye kaydirigubbakcemile3 oh kociş gitti işinde bitti şimdi bizimlesin demekki sempatiksalakcinni

canım kahverengi lekelenme geldikten sonra kaç gün sonra yani kan testi yaptırdın

canım ilk hafif kan 6hazirandaydı sonra 13 haziranda kahve akıntı (bir kerecik aktı) dün 32. günüm son adetimden beri dün kan testi yaptırdım negatif dünde bi sabah bi akşam açık kahve akıntı geldi hatta adet olacam sandım çünkü dün ve ondan önceki gün sabah kalkınca adetmişim gibi ağrı vardı karnımda ama gün ortası geçiyor o ağrı
vallaha ben hiiiiç bi anlam veremedim

geçmiş olsun canım neden öyle düşünüyorsun ki bizde 2009 un mayısında korunmayı bıraktık aralıkta hamile kaldım 7 ay sonra yani şubatta da kalp atışları durduğu için kürtaj oldum canım şimdide çalışmalara devam işte bende çok yoruldum artık diyorum bazen tekrar korunmayı bile düşünüyorum ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olur canım benimde acaba bir daha olursa yine kalp atışları durur mu diye düşünmem lazım ama hiiiiççç aklıma bile getirmiyorum onu çünkü moral çok önemli canım olumunekankayizsmile sende düşünme öyleeee bakıyım''6 ay içinde 2.kez dış gebelik yaşadım'' gibi şeyleride okuyup kafana takma lmaz:

KIZ EŞİM GİİTİ TOZ ALDIM SÜPÜRDÜM GELDİM Bİ TEK SEN FARKINDASIN CANIM YOKLUĞUMUN DİĞER KIZLAR UNUTTU BENİ KÜSÜM ONLARA İŞTE:roflol:

ay aşk olsun canım seni biliyoruz artık ikidebir iş yapmak için çıkıyorsun sonra tekrar geliyorsun ha olurda uzun süre gelmezsin meraklanırız acaba bişemi oldu diye
mesela şu bizim kaçaklar gibi haber verecez dediler kimseden ses soluk yok

canım şundan dolayı sordum eğer senin onlar yerleşme kanamasıysa eğer hemen bhcg salgılamaz diye mesela dünde lekelenme oldu diyorsun belki yerleşme kanamasıydı ondan çıkmadı kanda canım tabi sen yinede fazla kaptırma kendini sonra üzülmeni istemem canım yani herşey olabilir hamile olabilirsinde olmayabilirsinde öyle düşün canım eğer adet olursanda demekki hayırlı değilmiş de hayırlısı ne zamansa o zman olur diye düşün canım

evet her türlü ihtimal var işte bakalım hayırlısı neyse o olsun

Ohhhhh be benım kocıŞ ıŞten Önce berbere gıtmıŞ bende evı sÜpÜrÜyodum ya aramıŞ duymamıŞım dıye eve geldı bı fırÇa benımkısı Çok kıskan Öyle bÖyle deĞıl o telefon bırkere de aÇılacak bende duymayınca ıŞe gıderken yoldan dÖnmÜŞ delırtıcek bu adam benı yahu

benimde başımda var öyle bilmem mi bazen o telefonu boynuna asıcam diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaaannn kıskanç şeyler alsanaalsanasmile

benimde başımda var öyle bilmem mi bazen o telefonu boynuna asıcam diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaaannn kıskanç şeyler alsanaalsanasmile

al bendende okadar afedersin tuvalete bile giderken yanında durcak diyo gerekirse as boynyna ama yanında olcak hay allahım kız sen dün fırça yemedinmi kocandan bugünde mi gezmek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…