Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlar ben geldım sız sustunuz neyse belkı kuzenım gelcek bıŞeyler hazırlayayım

valla koçişden dün azarı yedim ama huylu huyundan vazgeçer mi hiç kaydirigubbakcemile3 şimdi giyinicem çıkarken aricam ben çıktım diye napim yakında boşicak adam beni valla kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer görümceme gidiyorum sesini çıkarmaz herhalde gerçi zten ben hep küçük görümcemle geziyorum iyi denk gelmişiz valla oda gezenci bende kaydirigubbakcemile3

CANIM ŞANSLISIN ÇOK BENDE ÖYLE Bİ GÖRÜMCEDE YOK Kİ GEZEYİM:roflol:

neyse ben kaçtım kızlar daha giyinicem akşamada düğün var bakalım belki gitmem canım pek istemiyor gitmezsem akşama görüşürüz :a015: hiç sizden ayrılmakta gelmiyor içimden ama hoşçakalıııınnnnn

CANIM ŞANSLISIN ÇOK BENDE ÖYLE Bİ GÖRÜMCEDE YOK Kİ GEZEYİM:roflol:

boş ver canım üzülme bende var ne oluyor sanki almanyadan geldiğim için pek anlaşamıyor benimle görüşlerimiz çok başka ha hiç öyle tartışmamız falan olmadı ama yeni evliyken sürekli eşimin eski kız arkadaşından falan bahsederdi sinir olurdum yada hem kayınvaldem hem görümcem beni değiştirmeye uğraşırlar dayanamayıp hemen düşündüklerimi söylüyorum içimde tutamıyorum eşimde o yüzden fazla gidip gelmeyelim boş ver diyor
neyseki çok şükürler olsun çalışıyorumda iş yerinde arkadaşlarla çok iyi dostluklarımız var aile gibiyiz şirkette

merhaba daha yeni katıldım bu foruma .benimde bazı sorularım var aranızda yaşayan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.adetime yaklaşık 15 gün varken kahverengi leelenmelerim oldu bu lekelenmelerin başladığı 2. ve 3. günü birazda kan geldi ama sadece tuvalete gidince 7. gün kadar sürdü artık yok ve şuan kasıklarımda ağrı var göğüslerde belirginleşen damarlar bunlar neyin nesi gebelik desem o kanama neydi hiç anlamadım bazı arkadaşlarım yerleşme kanaması falan diyor o ne? ben bu konulrda biraz bilgisiz ve tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirm.biraz uzun oldu okuyacak ve yanıtayacak herkese teşekkür ediyorum

Kızlar kuzenım kesın gelcekmıŞ 3 gıbı yanı bende bıŞeyler hazırlıyom ama bı yandan da gÇÖzÜm sıze takılıyo

selam kızlar. dayanamadım prediktor aldım. aysena gibi benim de 4 günüm var ama dayanamadım işte. çıkmama ihtimalini göze alarak yaptım ve çift çizgi çıkmadıeyvahedigeldismile moralim bozuldu mu? bozulmadı. daha 4 günüm var diyerek teselli ettim kendimi. ama 4 gün öncesinden idrar testinde sonuç alanları okudum o da kafamı karıştırdı :uhm:

aramıza hoşgeldin canım evet yerleşme kanaması olabilir (inşallah öyledir) yumurtlama günlerinde ilişki olduysa ve eğer sperm yumurtaya ulaşıp yumurta döllenmiş ise rahime doğru yol alıyor bu yaklaşık 6-10 günlük bi yolculuk oluyor rahime ulaştığı anda rahim duvarına tutuluyor yani kendisine orada yuva yapıyor düşmemek için bu esnada bazı kadınlarda kılcal damara denk gelince yerleşme kanaması olabiliyor endişelenecek bi durum değil ama her kandındada olacak diye bişe yok
ama diyorsunki adetime 15 gün var yani aslında şimdi tam yumurtlama dönemin yerleşme için erken yumurtlama zamanıda yumurta çatlayınca bazı kadınlarda hafif lekelenme oluyor

kendini kısaca tanıtsana bize kaç yaşındasın nezamandır evlisin ne zamandır bebek düşünüyorsun?

takma canım herkeste önceden çıkacak diye bişe yokki sen içini rahat tut inşallah vardır bebişin

hoşgeldin canım..inşallah hamilesindir sende.:Saruboceq:

takma canım herkeste önceden çıkacak diye bişe yokki sen içini rahat tut inşallah vardır bebişin

inşallah canım ya. bir de dün gece yazdım. geç saatte gözüm karardı. eşim tansiyonumu ölçtü 7 ye 6 çıktı önce. sonra yavaş yavaş düzeldi. şimdi keyifimi kaçıracak kadar olmasa da ara ara göz kararması yaşıyorum. baş dönmesi dersen o yok. umarım belirtidir bunlar. psikolojik de olabilir belki bilemiorum.

evet psikolojik olabilir belkide sıcaklardan tansiyonun düşüyordur
senmiydin hani vicudunda insülin ile sorunu olan başka arkadaşmıydı karıştırıyor ola bilirim belki ondan kaynaklanır

bendim evet. insülin direnci denen bir rahatsızlığım var yaklaşık 2 yıldır. ama bugüne dek tansiyon sorunu yaşamamıştım hiç. o bakımdan insülin direncine yoramadım ben. belki de öyledir. en doğru yanıtı ayın 30unda alacağım sanırım üf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…