bendim evet. insülin direnci denen bir rahatsızlığım var yaklaşık 2 yıldır. ama bugüne dek tansiyon sorunu yaşamamıştım hiç. o bakımdan insülin direncine yoramadım ben. belki de öyledir. en doğru yanıtı ayın 30unda alacağım sanırım üf
canım bana bi yoru yap bilgin varsa ben 1.5 ay oldu düşük yapalı kendinden düştü kürtaj olmadın yani ama benim doktor 3 ay folik asit kullan ondan sonra korunma diyo ama ben 2. adetten sonra korunmayı bırakmak istiyorum
ve benimde adet düzenim değişmedi kanamam normal adet gibi oldu ve ağrımda normal adet olurken olduğum gibi oldu
beklesem mi senin bi fikrin var mı?
ikinci adetin bittikten sonra korunmayı bıraksan en mantıklısı olur bence canım,ben 3 ay beklemedim çünkü söylemedi hiç bişey .artı bir durum yoksa 2 ay yetiyo bence
sakin ol canım hmen belli olmaz bekle bakalım adet günümüz gelmedi daha.ben yapmadım bende senin gibi çift çizgiyi göremem diye korkumdan yapmıyorum.normalde adet tarihinin geçmesi lazımm.o zaman belli olur.
efnan henüz gelmedi canım
senden naber nasıl gidiyor
canım noldu merak ettim geldim ben
Mehtapp İyİyİm Çok ŞÜkÜr dÜn akŞamda gelemedeİm eŞİmleydİk fİlİm İzledİk gecede geÇ yattık ancak kalktım eŞİmİde Şİmdİ kaldırıcam kahvaltı yapıcaz daha akŞam İŞe gİdİnce hep burdayım İnŞallah
olsun canım sen eşinle güzel vakit geçirmeye bak herzaman yanımızda olamıyorlar :)))
ne iş yapıyor eşin
delikafadulden birbirimizi tandık şimdide eşlerimizi tanıtıyoruz ne güzel birbirimizi göremiyoruz ama aile gibi olduk zemuszemus
slm kızzlar ayol daha 1 saat anca oldu çıkalı na ka çok kaynamış burası böyle maşalllah,yemeklerimi ocağa koydum geçmişe şöyyle bi göz gezdirdimiefnancım tünayydın cnm.
özeli oku canım senin eşin neiş yapıo?
tünaydın canım ohh maşallah yemeklerde hazır bende gelim mi?ne pişirion
gel cnmm buyur,misafirlerim geliyoda,mercimek ve yayla çorbası,barbunya ve taze fasulya,sarma,fırında tavuk,pilav,salata vs.yetmezmi şekerrolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?