Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sakin ol canım hmen belli olmaz bekle bakalım adet günümüz gelmedi daha.ben yapmadım bende senin gibi çift çizgiyi göremem diye korkumdan yapmıyorum.normalde adet tarihinin geçmesi lazımm.o zaman belli olur.

ikinci adetin bittikten sonra korunmayı bıraksan en mantıklısı olur bence canım,ben 3 ay beklemedim çünkü söylemedi hiç bişey .artı bir durum yoksa 2 ay yetiyo bence

GÜnayydın ben geldım aslında gÜnaydın dememlıyım saat bayaa oldu ama napım yenı kalktım evet Çok uykucuyum kabul edıyorum geÇmıŞı okumadın ne var ne yok?

Mehtapp ıyıyım Çok ŞÜkÜr dÜn akŞamda gelemedeım eŞımleydık fılım ızledık gecede geÇ yattık ancak kalktım eŞımıde Şımdı kaldırıcam kahvaltı yapıcaz daha akŞam ıŞe gıdınce hep burdayım ınŞallah

olsun canım sen eşinle güzel vakit geçirmeye bak herzaman yanımızda olamıyorlar :)))
ne iş yapıyor eşin
delikafadulden birbirimizi tandık şimdide eşlerimizi tanıtıyoruz ne güzel birbirimizi göremiyoruz ama aile gibi olduk zemuszemus

slm kızzlar ayol daha 1 saat anca oldu çıkalı na ka çok kaynamış burası böyle maşalllah,yemeklerimi ocağa koydum geçmişe şöyyle bi göz gezdirdimiefnancım tünayydın cnm.

özeli oku canım senin eşin neiş yapıo?

slm kızzlar ayol daha 1 saat anca oldu çıkalı na ka çok kaynamış burası böyle maşalllah,yemeklerimi ocağa koydum geçmişe şöyyle bi göz gezdirdimiefnancım tünayydın cnm.

tünaydın canım ohh maşallah yemeklerde hazır bende gelim mi?ne pişirion

kızlar eşimle zor vakit geçiriyorum gecesi gündüzü belli olmuyo o yüzden girdim mi tam giriyorum net çıktımmı tam çıkıyorum ve onun yüzünden bende çok uyuyorum mesela gece 4 te yattım o bugün gece nöbete gidicek diye ve nöbette uyuklamasın diye şimdiye kadar yatıyo hala uyanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…