Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm bnm hepimiz aynıı durumdayız sıkma canını benmkide bebekten konu actırmıyor kafama takarsam olmazmıs burda bu kadar bu muhabbetleri yaptığımı duysa vurur benialsanaalsanasmile

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ediorum ilginizden dolayı benim hamile kalamama sebebim polikistik over dualarınızı bekliorum Allah herkese nasip etsin inş.

arkadaşlar test yaptım 2. çizgi çok açık pembe ama daha önceki testlerde yoktu... olabilir mi sizce bebiş?

canıımmmm valllhaaa deee valla sen hamişsiiinnn yaşasınn:teytey::teytey::teytey:

RABBİMİZE ŞÜKÜRLER OLSUN inşallah canım sağ sağlim kucağına alırsın şimdi yapıcan iş kan testi ile bunu onaylatmak
valla çok mutlu oldum canım en az kendiminki kadar haa bu ara önceki testi dün mü yapmıştın

ben bu ay yine adet göremedim ama ümitlenmek istemiyorum çünkü 3aydır (-) çıkıo yapmıcam test falanmafoldumben

Son düzenleme:
kan testi yaptırınca eklersiniz beni hamiş listesine. şimdiden ümitlenmek istemiyorum ama hoplayıp zıplamak geliyo içimden...

şimdiden tebriklerrr miss_teachersositososito darısı hepimizin başına. beklenen adet tarihinden kaç gün önce yaptın idrar testini? ikinci çizgi silik çıksa da hamile oluyormuş, çok sevindim senin adına

hamile kalmayı bekleyenler listesine beni de ekleyin kuzucuklaarolumunekankayizsmile

az önce yaptım testi canım inşallah hamileyimdir Allahım inanamıyorum şükürler olsun

canım artık inan idrar testi masumun dediği gibi mikroskopla çıksada pozitif demek ayrıca bak şimdi kocişe sürpriz yap bebişe bi patik al testi içine koy bunuda kutuya koy hediyen diye eline ver tabii haberi yoksaa

teşekkürler darısı tüm isteyenlerin başına... inşallah hepimiz kavuşşuruz bebişlerimize.normalde 29u ama düzensiz biraz 29haziran - 4 temmuz arası olmam lazımdı. 2 gün var yani.

MAYAA CANIM BEKLENEN ADET TARİHİNİ VERDE SENİDE EKLEYELİM LİSTEYE
ayrıca istersen dualar listemizede ekleriz seni

canım adet tariihim geçti 17siydi ama ben adet olamıomki pko dan dolayı ekleyin cnm duayada ekleyin hepimiz dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…