Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Son düzenleme:
yarın sabah tekrarlıycam testi... öğleden sonra da kan testi var.kanda çıkmazsa diye korkmaya başladım şimdi...

Sbr gİttİn geldİn bu arada hamİŞ haberİ aldık negÜzel dİmİİİ

hakkaten yaa bi yemek molası verdim döndüm şok oldum vallahi delikafaduldendelikafadulden ne güzel bu ay çok bereketli bi ay oldu valla inşallah temmuzda benim içinde halay çekeriz :teytey:

hakkaten yaa bi yemek molası verdim döndüm şok oldum vallahi delikafaduldendelikafadulden ne güzel bu ay çok bereketli bi ay oldu valla inşallah temmuzda benim içinde halay çekeriz :teytey:

kocamı bi yakalarsam inşl benm içinde istyeyen listede ismi yazan herkes için çekerizz ama kocayı bulana ask olsunkaydirigubbakcemile3

evet biz şimdiden başasakmı acaba
sana bişi sorucam gezmekten çalışmaya vakit buluyonuz mu?

Son düzenleme:
evet biz şimdiden başasakmı acaba
sana bişi sorucam gezmekten çalışmaya vakit buluyonuz mu?

aaaaaaaa aşkolsun şekerim bütün geceler bizim kaydirigubbakcemile3 amaaaaaaannn sabahlar olmasınnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada benim ateşim bugün 37.6 canım acaba tuttu mu dersin bebişim bu sefer ama bi yandan korkuda var içimde ben açıköğretimfakültesinde okuyorum 3 e geçtim bebiş olursa nasıl olur ders çalışabilirmiyim diye korkmaya başladım bide kpssye giricem eylülde aklım çok karışık bu günlerde annamlerde daha erken değilmi nasıl ders çalışıcaksın falan diyor senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…