Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

aman anneler hep öle cnm erkekn onlara göre hep erken bnmkilerde öle çalışıosn baska iş arıosun hangi arada çocuk büyütceksin diolar bende yapimm bi büyütmesi allah kerim dedm calışırsın sıkma canını ben acık öğretimi örgün öğretimle aynı anda okudum ben aklı 5karıs havadayken bitirdiysem sen daha iisini yaparsın:hooray:

bende açıköğretim okuyorum ama bebek de istiorum 4e geçtim canım yalnız deilsin zaten gece gündüz çalışmıyoruzya bebişleri sallarken çalışırız:roflol:

yaşadığımız tecrübeler kötü olmasa belki erken derdim ama her istenen anda olmuyo malesef bebek benimde 10 temmuzda kpss ye giricem öğrtemeniz ya haniii amannn yemişim öğretmenliği ben ölünce arkamdam öğretmenlik dua etmicek bebğim edecek ençokta bunun için istiyorum evlat tabii rabbim hayırlı evlet versin hepimize bu çok önemli

inşallah canım yaaa çok moral verdin bana bende yapabileceğime inanıyorum zaten allahın izniyle ama annemler öyle bi konuşuyor kiii bütün moralim alt üst oluyor gerçi ilk hamile kaldığımda duyunca benden çok heveslenmişlerdi kıyafet bakıyorlardı erkenden ama kaybettik bebişimi onda da vardır bir hayır

bnmkini gör bi neler diyor çocuk lafı olunca doğurda gör die ama symamazlıktan geliorm duyunca üzülüo insan allahım hayırlı nesliiler nasip etsin hepimize insl ttmöustur bebiişn

bende açıköğretim okuyorum ama bebek de istiorum 4e geçtim canım yalnız deilsin zaten gece gündüz çalışmıyoruzya bebişleri sallarken çalışırız:roflol:

yaaaaa ne güzel haklısın canım bebişleri sallarken çalışırız gerçi benim bu gidişle okul bitince kalıcam herhalde hemen olmuyor çünkü benim hepimizin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım olumunekankayizsmile

öldükten sonra amel defterleri kapanmazmış eğer evladın hayırlı olurda sana dua ederse
ve kızlar ana babalarınıza çok dua edin her dua edişinizde onlara dua edilmeden dua bitirilirse yapılan dualar kabul olmazmış

çok doğru söylemişsin canım arkadaşım bebeğim bana gelsinde çalışmasamda olurrrr inşallah canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin rabbim bizlere

mayaa canım nekadar okuyabilirsen oku canım yasini ve tefriciyeyi bize söyle ekleriz biz belirli bi sınır yok yani

BENİMDE ÖLE OLCAK SANIRIM TATLIM BU POLİKİSTİK OVER YÜZÜNDEN benneyaptımki

çok doğru söylemişsin canım arkadaşım bebeğim bana gelsinde çalışmasamda olurrrr inşallah canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin rabbim bizlere

aminnnn valla ben kpss yi kafama koymuştum takii bebek düşene kadar ve şuan ilk hedefimde bebk var bebğim olsun dediğiniz gibi nasılsa gireriz bi yere girmesemde zararı olmaz bebii büyütürüm misss gibi

bnmkini gör bi neler diyor çocuk lafı olunca doğurda gör die ama symamazlıktan geliorm duyunca üzülüo insan allahım hayırlı nesliiler nasip etsin hepimize insl ttmöustur bebiişn

saol canım inşallah demekki bi benim başımda yokmuş bu anneler neden böyle acaba kaydirigubbakcemile3 sen hala benim gözümde bebeksin diyorr kendin bebeksin sen nasıl bebek büyütüceksin diyor amaaaaaan alemler vallahi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…