aminnnn valla ben kpss yi kafama koymuştum takii bebek düşene kadar ve şuan ilk hedefimde bebk var bebğim olsun dediğiniz gibi nasılsa gireriz bi yere girmesemde zararı olmaz bebii büyütürüm misss gibi
mayaa canım nekadar okuyabilirsen oku canım yasini ve tefriciyeyi bize söyle ekleriz biz belirli bi sınır yok yani
BENİMDE ÖLE OLCAK SANIRIM TATLIM BU POLİKİSTİK OVER YÜZÜNDEN benneyaptımki
BENİMDE ÖLE OLCAK SANIRIM TATLIM BU POLİKİSTİK OVER YÜZÜNDEN benneyaptımki
ama kpssyide bırakmayın kızlar bu seniki atamalar harika sayı cok yuksek bide söle düşünün atanıp hamile kalırsanız bol bol izin kulanırsınız
TAMAM CANIM İNŞ. EZBERE BİLİORUM TEFRİCİYE OKURUMkaydirigubbakcemile5
kaybettiğimiz bebeklerimiz şuan cennette kızlar bize şefaatçi olucaklar ne güzel dimi
evet yaaa bebeğim benim canım yavrumdu o benim çok özlüyorum onu kızlar yaa :gitme: neyse hayırlısı böyleymiş
bende çok özlüyorum sbr tadını çıkaramadan gitti meleğim onu gördüm ben daha minicikti parmaktan çokçok daha küçük beyazdı 3 parça halinde geldi farklı zamanlarda benim hiç canımı yakmadan gitti
canımyaa sanada çok üzüldüm Rabbim kimseye pişman oluca işi yaptırtmasın
bnmki olmıcak cünkü ben ondan kendi istegimle sonlandırdımapotalım ben
mayaaaa sen ne okuyorsun canım
canım benim yaaa bebeklerimiz cennette bizi bekliyorlar allah ta bizlere inşallah onların yanına gitmeyi nasip eder :Saruboceq: canım ben kürtaj olduğumun gecesi çok ağladım ağladım sonra uyumuşum rüyamda bebeğimi emziriyordum emzirirkende birisine soruyordum ama sorduğum kişiyi görmüyorum ben şimdi bebeğimi nasıl seviyim diyordum canım kızım mı diyim canım oğlum mu diye seviyim diyordum bi ses bana oğlum diye sev dedi (bak şimdi bile tüylerim diken diken oldu) sonra uyandım herhalde benim oğlumdu o
amin delilik işte neymiş erkenmiş ilk gece hamilemi kalınırmıs esseklik bnmkişsi
doktora gidiorum pko için ama doktor 1sene kendi haline bırkalım sonra tedaviyebaşlayalım dio beklicez artık 1sene nasıl olcaksa bakalım kafamçokkarıştı
doktora gidiorum pko için ama doktor 1sene kendi haline bırkalım sonra tedaviyebaşlayalım dio beklicez artık 1sene nasıl olcaksa bakalım kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?