Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

aminnnn valla ben kpss yi kafama koymuştum takii bebek düşene kadar ve şuan ilk hedefimde bebk var bebğim olsun dediğiniz gibi nasılsa gireriz bi yere girmesemde zararı olmaz bebii büyütürüm misss gibi

ama kpssyide bırakmayın kızlar bu seniki atamalar harika sayı cok yuksek bide söle düşünün atanıp hamile kalırsanız bol bol izin kulanırsınız

ama kpssyide bırakmayın kızlar bu seniki atamalar harika sayı cok yuksek bide söle düşünün atanıp hamile kalırsanız bol bol izin kulanırsınız

zaten nasibim varsa memulukta bi şekilde olu yoksada elden bişi gelmez

TAMAM CANIM İNŞ. EZBERE BİLİORUM TEFRİCİYE OKURUMkaydirigubbakcemile5

ohh maşallah ben ezbere bilmiyorum ama ezberlicem inşallah bu sayede okuya okuya

öyle tabi rabbim ne zman nasip ederse ozman olur sabır gerek ama kafamıza takılıo işte

bende çok özlüyorum sbr tadını çıkaramadan gitti meleğim onu gördüm ben daha minicikti parmaktan çokçok daha küçük beyazdı 3 parça halinde geldi farklı zamanlarda benim hiç canımı yakmadan gitti

canım benim yaaa bebeklerimiz cennette bizi bekliyorlar allah ta bizlere inşallah onların yanına gitmeyi nasip eder :Saruboceq: canım ben kürtaj olduğumun gecesi çok ağladım ağladım sonra uyumuşum rüyamda bebeğimi emziriyordum emzirirkende birisine soruyordum ama sorduğum kişiyi görmüyorum ben şimdi bebeğimi nasıl seviyim diyordum canım kızım mı diyim canım oğlum mu diye seviyim diyordum bi ses bana oğlum diye sev dedi (bak şimdi bile tüylerim diken diken oldu) sonra uyandım herhalde benim oğlumdu o

doktora gidiorum pko için ama doktor 1sene kendi haline bırkalım sonra tedaviyebaşlayalım dio beklicez artık 1sene nasıl olcaksa bakalım kafamçokkarıştı

canım büyükler diyolarki kızsa kan parçası şeklinde olurmuş erkekse beyaz benimde beyazdı ama ALLAH bilir

amin delilik işte neymiş erkenmiş ilk gece hamilemi kalınırmıs esseklik bnmkişsi

canım artık olan olmuş ama inşallah senin için aynı şeylerin tekrarlanmaması en doğru olan olacaktır zaten yeterince pişmanlık yaşamışsın

doktora gidiorum pko için ama doktor 1sene kendi haline bırkalım sonra tedaviyebaşlayalım dio beklicez artık 1sene nasıl olcaksa bakalım kafamçokkarıştı

canım 1 sene dediğin ne ki gelir geçer hakkında neyse hayırlısı o olsun üniver. hangi bölüm okuyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…