Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlarrr ben şimdi çıkıyorum ok mi listelerin sonhali 595 be 596 da unutmayın oldumu evhana söyleyelim
kocişi uyandırayım acık dışarı çıkarsın beni çok bunaldım evdeyim kaç zamandır

2dersten büte kaldım ben canım senin nasıl sonuçlar buarada ii gezmeler efnanim

doktora gittin mi yakutummm bebişi gördün mü miden bulanıyor mu kaç haftalık kız çatlicam meraktan vallahi

2dersten büte kaldım ben canım senin nasıl sonuçlar buarada ii gezmeler efnanim

3 ders canım ama bütte kesin veririm onları zaten 3 ders kaldı diye annemler başladı öyle konuşmaya daha bugün konuştuk telefonla hemen çalışmaya başla diyorlar daha sınav eylülde dedim yeterince çalıştım bu sene valla benimde tatil yapmaya hakkım var yaaaa :smiley-cool:

arkadaşlar geç yazdım eski iletilere baktım baktım bitiremedim okumaktan bayaa yazışmalar olmuş oohhh oohhhh:):):):):)

kızlar bemim 4 hafta 3 günlük şuan...haftaya dr gidicem kontrole, sabahları aşırı bulanıyo midem birde geceleri sancım oluyo bu gece eşim okudu üfledi kedime geldim...ama adet sancım gibi sancım var valla karnımda bebek değil sankii yaram var..anlamadım

aaayyy ne güzel canım inşallah doktordan da güzel haberler getirirsin bize valla bende bi gelişme yok canım henüz ama ateşim 37.6 çıktı bugün sen hiç ölçtün mü hamileyken ateşini kaç çıkıyor canım ölçmediysende ölçüp bi söylermisin bana

adetime de 12 gn var daha ölçermisin canım ateşini bana yardımcı olabilmek için bakalım hamileyken kaç çıkıyor

hadi canım sendende haberler bekliyoruz ben hiç ölçmemiştim bilmiyodum hatta bana da efnanım dedi ölç diye ama evde yoktu ölçer benimde günüm geçmişti test aldım yaptım dayanamamıştımm...

yokmu evde ateş ölçer yaa bende merak ettim benim şimdi 37.6 ya acaba tuttu mu bebiş diye seninkini ondan sordum canım bizlere bol bol dua et olur mu canım

yalnız kaldım yaaaa mafoldumbensenağlama:sm_confused::çok üzgünüm: bende çıkıyım ozaman :a015:

acaba adet görmeye yakın da ateş yükselior olabilir mi? yani benim adetime 3 gün var. ateşim mütemadiyen 37 üstünde. hamile miyim ki derken regl olucam sanırım ben

kız mayaaaa nereye kayboldun

burdayım cnm yemek yedim geldim umarım burdasındırbilmiyorumkismile aynen dediğin gibi benden çok annem istio okulu bitirmemi hergün arıo nerdeyse ii çalış die oraya gidncede derse oturtuo beni yaaakafamçokkarıştı

acaba adet görmeye yakın da ateş yükselior olabilir mi? yani benim adetime 3 gün var. ateşim mütemadiyen 37 üstünde. hamile miyim ki derken regl olucam sanırım ben

bu ateş ölçme meselisini hiç duymamıştım yaa gerçekten fark edio mu acabaguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…